0,20 carat diamantring på tre rækker m/ 0,14 ct. lyserød safir i 18 karat hvidguld R1359PS-18KW

Lagerstatus: På lager

17.000,00 kr

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Smuk diamantring i et fint og yndefuldt look. Denne model besidder 3 rækker, der hvoraf de yderste to hver besidder 27 smukke diamanter, og ringskinnen i midten besidder lyserød safir. Brillanterne og den lyserøde safir i denne ring har en fantastisk glans, når lyset rammer dem, og ringen vil vedblive med at glæde bæreren i mange år frem. I alt består ringen af 0,20 ct. WSI1 brillantslebne diamanter, og 0,14 ct. lyserød safir.


Igennem utallige timers arbejde på værkstedet har vi forsøgt at frembringe en kollektion af smykker, som alle fremhæver den enkelte diamants fantastiske egenskaber. Lysets rejse rundt i diamanten og dens 58 facetter fascinerer os til stadighed, og kigger du ind i en af de nøjagtigt slebne sten, ser du perfektion og en eventyrlig historie om forvandling. Evigheden er derinde!


Til alle diamantsmykker købt på caratdiamanter.dk medfølger altid et originalt diamantcertifikat som, sammen med vores fysiske forretninger, er din garanti for at du modtager et 100% originalt diamantsmykke.

Læs hele beskrivelsen

Specifikationer
Specifikationer
Specifikationer
  • Materiale: 18 kt. hvidguld
  • Sten: 0,20 carat WSI 1 brillantslebne diamanter og 0,14 carat lyserød safir
  • Samlet antal brillanter: 54 stk.
  • Vedligeholdelse: Renses jævnligt i smykkerens.
Relaterede produkter