Slide

Armbånd til kvinder i guld og sølv

Armbånd er en essentiel del af ethvert smykkeskrin, og de kan styles på mange måder. Du kan kombinere forskellige armbånd, så de matcher din egen, unikke stil, eller du kan bære dit yndlingsarmbånd alene. Du kan eksperimentere med forskellige sammensætninger af materialer og sten. Armbåndet kan være et statement for din livshistorie og baggrund.

For at sikre at du finder et armbånd, der passer til dig, har vi samlet et stort udvalg af mærker på CaratDiamanter.dk. Du finder både armbånd, der består af kæder prydet med smukke ædelsten. Du finder også bangles, som er faste armringe uden led. Der er noget for enhver smag, uanset om du er til det skulpturelle og moderne eller det klassiske og raffinerede. Vi har armbånd i alle prisklasser og i mange forskellige materialer.

Har du brug for at forlænge eller forkorte armbåndet, kan vi hjælpe dig i en af vores to fysiske butikker, der ligger i Fields og på Fisketorvet. Her står vores personale klar til at hjælpe dig og sørge for, at du får den bedst mulige oplevelse.

Er du i tvivl om størrelse, kan du prøve smykkerne på inden købet.

Varer 1-24 af 315

Side
pr. side
Sorter faldende
 1. Nyhed
 2. Nyhed
 3. Nyhed
 4. Nyhed
 5. Nyhed
 6. Nyhed
 7. Nyhed
 8. Nyhed
 9. Nyhed
 10. Nyhed
 11. Nyhed
 12. Nyhed
 13. Nyhed
 14. Nyhed
 15. Nyhed
 16. Nyhed

Varer 1-24 af 315

Side
pr. side
Sorter faldende

Kvindearmbånd

Armbånd til kvinder laves i mange materialer og kommer derfor også i mange prisklasser. Armbånd er en essentiel del af enhver smykkekollektion, og du kan da også finde armbånd i stort set alle mærker. Hos Carat Diamanter fører vi armbånd fra blandt andet Georg Jensen, Ole Lynggaard Copenhagen, Julie Sandlau, Sif Jakobs, ByBiehl, Susanne Friis Bjørner, ID Fine, Hultquist Copenhagen, Aqua Dulce og Carré.

Simple armbånd

Leder du efter et simpelt armbånd, der passer ind i din smykkesamling, kan du med fordel se nærmere på Sif Jakobs. Deres armbånd er nemme at kombinere med hinanden og andre smykker. Det er også oplagt at kombinere guld- og sølvfarverne i deres simple design.

Georg Jensen har også en lang række simple armbånd, som nemt kan kombineres med Georg Jensens andre smykker. Deres designs er let genkendelige og har det typiske Georg Jensen look med blanke overflader og flot finish.

Georg Jensen laver armbånd i både guld og sølv. De anvender diamanter og andre ædelsten i deres produktion af armbånd.

Diamantarmbånd

Et diamantarmbånd er et elegant smykke, som kan være en del af dit outfit i mange år. Diamantarmbånd kan endda holde i flere generationer. Det skyldes, at de typisk laves i solide materialer og har designs som sjældent - eller aldrig - går af mode.

Vi fører diamantarmbånd fra blandt andet Georg Jensen og Ole Lynggaard Copenhagen, men det største udvalg finder du blandt vores egne diamantkollektioner Petite by Carat og Infinity by Carat. Det er armbånd af højeste kvalitet. Når du køber et diamantarmbånd fra vores egne kollektioner, så er det et armbånd i 18 karat guld med vores egne, udvalgte diamanter.

Tennisarmbånd

Tennisarmbånd er en betegnelse for et løst armbånd med en masse hvide sten på række hele vejen rundt om håndleddet.

Tennisarmbånd laves både i sølv og guld med enten diamanter eller hvide zirkoner. Et ægte tennisarmbånd er i guld med diamanter.

Du kan finde vores ægte tennisarmbånd i 18 karat guld og hvidguld under kategorien Infinity by Carat.

Statement armbånd

Armbånd kan gøre meget ved dit outfit. Måske leder du efter et stort armbånd, der er meget bemærkelsesværdigt. Et såkaldt statement armbånd. Dem finder du mange af blandt Michael Kors. Michael Kors laver også armbånd, der er mere simple og matcher dine andre smykker.

Armbånd med personlighed

Leder du efter et armbånd med personlighed, kan du udforske armbåndene fra Carré. De inkorporerer fødselssten i deres smykker, så du kan få et smykke, der afspejler netop DIG!

Hvis du kender en pige, der elsker naturen, elsker at rejse verden rundt eller elsker at være sammen med sin familie kan du give hende et armbånd fra ByBiehl. Deres mange kollektioner afspejler naturen og verden omkring os. Kvaliteten er i top, da de nanocoater alle forgyldte sølvsmykker for at sikre holdbarheden på forgyldningen.

Mangler du et armbånd, som ikke ligner andre mærker, er Mads Z noget for dig. De eksperimenterer med at kombinere forskellige ædelsten, som perler på en snor. Du finder smukke sten som koraler, lapis, hæmatit og mange andre sten, som du ikke finder hos andre mærker.

Armbånd til mærkedage

Måske er du på jagt efter et smykke til en bestemt anledning. Vi har samlet alle bestsellerne i nogle kategorier, for at gøre det lettere for dig at finde en gave. Lad dig inspirere af vores forskellige mærkedage og find gaven til Valentines Day, Konfirmation, Mors Dag, Fars Dag eller Student.

Pas på dine smykker

Sørg for at vedligeholde dine smykker, så holder de længere. Ja, det giver vel nærmest sig selv, men alligevel er der mange, der ikke er opmærksomme på at vedligeholde deres smykker. Det gælder uanset materiale og pris, at smykker skal vedligeholdes. Den daglige vedligeholdelse kan man sagtens selv klare ved at anvende vores serie af plejemidler.

Med jævne mellemrum kan man sende sine smykker til renovering hos os. Så kan vores dygtige guldsmede tjekke grabberne og ædelstenene samt renovere overfladen. På den måde bliver smykkerne som nye igen og kan holde hele livet. Til glæde for dig selv - og måske næste generation.

Smykkeblog

Hold dig opdateret med hvad der sker i vores verden. Hold øje med vores blog. Det er her, vi skriver om stort og småt i vores hverdag. Nye mærker, nye kollektioner, nye trends og meget andet. Du finder vores blog her.

Læs mere