Spar 20% på vielsesringe

Forgyldte armbånd – smukke og elegante styles til din forkælelse

Varer 1-24 af 100

Side
pr. side
Sorter faldende
  1. Product Base ImageProduct Small Image
    Julie Sandlau armbånd
    2.250 kr

Varer 1-24 af 100

Side
pr. side
Sorter faldende

Forgyldte armbånd er elegante og smukke. Når du holder af guldlook'et, hvorfor så ikke pryde dit håndled med et flot armbånd, der er forgyldt? Med guldets tidløse look går dit armbånd aldrig af mode, ligesom du kan bære det til både hverdag og ved specielle lejligheder.

Carat Diamanter er en verden fuld af smukke smykker – alle i høj kvalitet og nøje udvalgt fra populære smykkebrands. Vi vil så gerne forkæle dig med noget nyt til smykkeskrinet, og derfor har vi samlet et utrolig lækkert udvalg af forgyldte armbånd. For eksempel armringe med små fine led eller med farverige vedhæng – du finder armbånd for enhver smag.

Opdag forgyldte armbånd i sterling sølv eller stål f.eks. som rosaforgyldt eller forgyldt med 14 karat guld. Vi forhandler populære smykkebrands som Bybiehl, Carré, Mads Z, Julie Sandlau og mange flere.

Historien om forgyldte smykker

Hvad er et forgyldt smykke? Hvad vil det sige at forgylde noget? Det er faktisk ret enkelt. Forgyldning er en overfladebehandling, hvori man benytter et tyndt lag guld. Dette bindes fast til smykket gennem et elektrolytisk bad. Materialet, der forgyldes, er typisk sølv.

Forgyldt sølv kan over længere tid oxidere, og det vil kræve en rensning og ny forgyldning at give det ældre smykke sin gamle finish tilbage.

Alle de forgyldte smykker du finder hos Carat Diamanter er naturligvis af høj kvalitet. Vedligeholder du dit forgyldte armbånd med jævne mellemrum, vil det bevare sit flotte look i mange år.

Find forgyldte armbånd til enhver personlig stil

Hvilket forgyldt armbånd skal du vælge? Vi har bestemt ikke gjort det nemt for dig. Vi har nemlig samlet et skønt udvalg af fine forgyldte smykker i alskens flotte styles. Du kan enten gå med en sød armring, et enkelt armbånd med små led eller et detaljeret armbånd med små vedhæng eller sten.

Den forgyldte armring er både praktisk og flot at se på, og du kan nemt tage den på ved at føre håndleddet ind i armbåndets åbning. Med en forgyldt armring får du et enkelt og stilfuldt smykke.

Det forgyldte armbånd med små, fine led er også meget enkelt at se på. Det er til dig, der elsker guld, men som også gerne vil holde dine smykker enkle og i en rolig fremtoning.

Nyder du det farverige og spændende look? Et forgyldt armbånd med vedhæng eller sten er oplagt, når du elsker at bære smykker med karakter og stemning. Carat Diamanter forkæler dig med smukke armbånd med perler, månesten, emalje dots, rosa kvarts og mange flere fine vedhæng.

Giv et forgyldt armbånd som gave eller køb det til dig selv

Skøn gave eller lækker selvforkælelse? Det er to af de mest populære grunde til at investere i et nyt smykke. Et forgyldt armbånd er både ideelt til at forny din egen smykkesamling, ligesom det er en dejlig og personlig gave til din søster, veninde eller mor. Uden tvivl én hun bliver glad for.

Hos Carat Diamanter er vi altid klar til at hjælpe dig med at vælge gaven. Shop online eller kom ind i en af vores forretninger.

Læs mere
Hvad betyder det, at et armbånd er forgyldt?

Et forgyldt smykke er fremstillet i sølv, og derefter er det belagt med guld gennem et såkaldt elektrolytisk bad, der binder guldet til sølvet.

Er et forgyldt armbånd lavet af ægte materialer?

Ja, et forgyldt armbånd er lavet af ægte sterlingsølv, hvorefter det har fået en overfladebehandling med ægte guld.

Kan man få forgyldt sine smykker?

Hvis dine forgyldte smykker har mistet sin glans, kan de få en ny behandling hos en guldsmed.