Guld armbånd

Er du på udkig efter et nyt guld armbånd? Guld armbånd er en tidløs klassiker, og her hos Carat Diamanter finder du et bredt og spændende udvalg af armbånd i guld i højeste kvalitet. Her på siden kan du nemlig gå på opdagelse i de mange forskellige designs, vi tilbyder – og du finder både guld armbånd fra vores egne kollektioner såvel som fra andre kendte brands. Uanset om du er til de minimalistiske og simple armbånd, eller om du mere foretrækker et guld armbånd med diamanter eller motiver, så kan du helt sikkert finde et, som passer til din smag. Du kan med fordel eksperimentere lidt med forskellige sammensætninger af armbånd, da flere forskellige armbånd på samme håndled kan være med til at understrege din personlige stil.

Et guld armbånd kan du bære i mange forskellige sammenhænge – og som mange andre universelle smykker, kan de bæres af piger og kvinder i alle aldre. Med et nyt guld armbånd her fra Carat Diamanter er du samtidig garanteret et smykke, som holder hele livet, hvis du vel at mærke passer godt på det, og løbende vedligeholder det.

Varer 1-24 af 45

Side
pr. side
Sorter faldende
 1. Nyhed
 2. Product Base ImageProduct Small Image
  Armbånd i guld
  1.795 kr
 3. Product Base ImageProduct Small Image
  Armbånd i guld
  1.695 kr
 4. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Tennisarmbånd med 1,02 carat diamanter
  Normalpris 20.000 kr
  Tilbudspris 10.000 kr
 5. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Tennisarmbånd med 1,26 carat diamanter
  Normalpris 24.000 kr
  Tilbudspris 12.000 kr
 6. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Tennisarmbånd med 1,02 carat diamanter
  Normalpris 20.000 kr
  Tilbudspris 10.000 kr

Varer 1-24 af 45

Side
pr. side
Sorter faldende

Guld armbånd med diamanter

Hvis du søger et ekstravagant guld armbånd, så kan du f.eks. kigge i retning af vores guld armbånd med diamanter. Vores guld armbånd med diamanter er i en særklasse for sig, og dem du finder på siden her. De er alle eksklusive og elegante i designet. Det største udvalg finder du blandt vores egne diamantkollektioner som Petite by Carat og Infinity by Carat, hvor alle vores armbånd er i 18 karat guld.

Tag f.eks. vores Petite armbånd med 0,03 carat diamanter. Her er der virkelig tale om et minimalistisk og enkelt armbånd, hvor det smalle design er i fokus. Dette armbånd er i 18 karat hvidguld med dertilhørende brillantslebne diamanter, og du finder desuden også en matchende halskæde, som vil passe perfekt til at bære sammen med armbåndet.

Vi fører også diamantarmbånd fra blandt andet Ole Lynggard og fra Georg Jensen. Georg Jensen har netop lavet flere charmerende guld armbånd i sofistikerede designs, som f.eks. deres Offspring armbånd i 18 kt. guld. De to sammenhængende ringe på armbåndet skal symbolisere familiens bånd, og derfor er der tale om et armbånd, som sætter fokus på alt det, der virkelig betyder noget her i tilværelsen.

Køb et guld armbånd her på siden

Her hos Carat Diamanter har du flere muligheder for at købe et guld armbånd. Du kan enten gå på opdagelse her på vores webshop, ligesom du kan komme ned og få en personlig betjening i en af vores to fysiske butikker i Fields eller på Fisketorvet. I vores butikker står vi klar til at hjælpe dig på rette vej med dit kommende armbånd i guld. Uanset om du køber på vores webshop eller i vores fysiske butikker, så har du altid 14 dages returret.

Har du nogen spørgsmål til et konkret guld armbånd, er du altid mere end velkommen til at kontakte os på telefon: 33 13 80 60 eller sende os en mail til: kundeservice@caratdiamanter.dk

Læs mere