Guld armbånd

Varer 1-24 af 111

Side
pr. side
Sorter faldende
 1. Product Base ImageProduct Small Image
  Venezia armbånd
  85 kr
 2. Product Base ImageProduct Small Image
  Oval American armring V
  3.850 kr
 3. Product Base ImageProduct Small Image
  Oval American armring IV
  3.600 kr
 4. Product Base ImageProduct Small Image
  Oval American armring III
  4.300 kr
 5. Product Base ImageProduct Small Image
  Clara safir armbånd
  12.950 kr
 6. Product Base ImageProduct Small Image
  Kathrine safir armbånd
  14.550 kr
 7. Nyhed
  Product Base ImageProduct Small Image
  Silja diamantarmbånd
  7.750 kr
 8. Product Base ImageProduct Small Image
  Ditte safir armbånd
  9.975 kr
 9. Product Base ImageProduct Small Image
  Armbånd i guld
  1.795 kr
 10. Nyhed
 11. Nyhed
 12. Nyhed
 13. Nyhed
 14. Nyhed
 15. Nyhed
 16. Nyhed

Varer 1-24 af 111

Side
pr. side
Sorter faldende

Guld armbånd med diamanter

Hvis du søger et ekstravagant guld armbånd, så kan du f.eks. kigge i retning af vores guld armbånd med diamanter. Vores guld armbånd med diamanter er i en særklasse for sig, og dem du finder på siden her. De er alle eksklusive og elegante i designet. Det største udvalg finder du blandt vores egne diamantkollektioner som Petite by Carat og Infinity by Carat, hvor alle vores armbånd er i 18 karat guld.

Tag f.eks. vores Petite armbånd med 0,03 carat diamanter. Her er der virkelig tale om et minimalistisk og enkelt armbånd, hvor det smalle design er i fokus. Dette armbånd er i 18 karat hvidguld med dertilhørende brillantslebne diamanter, og du finder desuden også en matchende halskæde, som vil passe perfekt til at bære sammen med armbåndet.

Vi fører også diamantarmbånd fra blandt andet Ole Lynggard og fra Georg Jensen. Georg Jensen har netop lavet flere charmerende guld armbånd i sofistikerede designs, som f.eks. deres Offspring armbånd i 18 kt. guld. De to sammenhængende ringe på armbåndet skal symbolisere familiens bånd, og derfor er der tale om et armbånd, som sætter fokus på alt det, der virkelig betyder noget her i tilværelsen.

Køb et guld armbånd her på siden

Her hos Carat Diamanter har du flere muligheder for at købe et guld armbånd. Du kan enten gå på opdagelse her på vores webshop, ligesom du kan komme ned og få en personlig betjening i en af vores to fysiske butikker i Fields eller på Fisketorvet. I vores butikker står vi klar til at hjælpe dig på rette vej med dit kommende armbånd i guld. Uanset om du køber på vores webshop eller i vores fysiske butikker, så har du altid 14 dages returret.

Har du nogen spørgsmål til et konkret guld armbånd, er du altid mere end velkommen til at kontakte os på telefon: 33 13 80 60 eller sende os en mail til: kundeservice@caratdiamanter.dk

Læs mere