Spar 20% på vielsesringe

Perlearmbånd – eksklusive og unikke armbånd

Varer 1-24 af 37

Side
pr. side
Sorter faldende
 1. Nyhed
 2. Nyhed
 3. Nyhed
 4. Nyhed
 5. Nyhed
 6. Nyhed
 7. Nyhed
 8. Nyhed
 9. Nyhed
 10. Nyhed
 11. Nyhed
 12. Nyhed
 13. Nyhed
 14. Nyhed
 15. Nyhed
 16. Nyhed
 17. Nyhed

Varer 1-24 af 37

Side
pr. side
Sorter faldende

Perlearmbånd kan både være feminine, enkle og unikke på én og samme tid. Det er et smykke, der kan fuldende dit outfit og sætte prikken over i'et. Det kan bruges alene, eller det kan sammensættes med andre armbånd i forskellige stilarter. Mulighederne er mange, og du kan skabe dit helt eget personlige udtryk.

Hos Carat Diamanter finder du et udvalg af smukke perlearmbånd til kvinder, der hver især kan noget helt særligt. Der er rig mulighed for, at du kan finde et, der passer til lige netop din personlige stil. Hvad enten du er til guld, sølv eller farverige perler, så finder du det i vores udvalg her på siden, og hvis du har brug for personlig rådgivning i dit valg af armbånd, hjælper vi dig også gerne i vores fysiske butikker på Fisketovet eller i Field's.

Flotte perlearmbånd i forskellige stilarter

I vores udvalg kan du vælge imellem perlearmbånd i mange forskellige stilarter og udtryk. Hvis du er til det enkle udtryk med få perler, er vores armbånd fra byBiehl et populært valg. Her kan du få et armbånd med en enkel ferskvandsperle eller et armbånd med flere små perler.

Hvis du elsker farver og mange perler, er vores perlearmbånd fra Aqua Dulce et perfekt valg. Her får du et armbånd, hvor der sker en masse med de smukke detaljer og farverige perler. Med et perlearmbånd fra Hultquist Copenhagen får du også et eksklusivt armbånd, der skiller sig ud.

Der er derfor mange muligheder i vores udvalg, og du kan sammensætte armbåndene på kryds og tværs. Der er både det enkle og klassiske, men der er også fine perler og spændende detaljer.

Perlearmbånd til alle anledninger og outfits

Et perlearmbånd er et perfekt smykke til dig, der elsker at bære elegante og eksklusive smykker. Det er også til dig, der gerne vil have et smykke, du kan bære til enhver anledning og outfit. Du kan bruge det med et klassisk og stilfuldt sæt tøj, men du kan også bruge det med en farverig sommerkjole. Du kan matche perlearmbåndet med lige det tøj, du har lyst til – og samtidig er det et smykke, du sagtens kan sammensætte med andre typer smykker.

Udover at du kan glæde dig selv med et smukt perlearmbånd, er det også en meget fin gave at give til en, du gerne vil forkæle. Det kan være, du har en søster, mor eller veninde, som du gerne vil overraske med et flot perlearmbånd. Et smykke er en meget personlig gave, og med et perlearmbånd fra Carat Diamanter får du et armbånd, der kan bringe glæde og minder i mange år. Det vil uden tvivl være en populær gave og sætte et smil på læben hos modtageren.

Kig vores udvalg igennem her på siden og bliv inspireret af vores flotte perlearmbånd i forskellige stilarter og udformninger. Der er noget til enhver, så vi håber, at du kan finde det helt perfekte perlearmbånd, der passer til dig, din stil og din personlighed – eller til en, du holder af.

Læs mere
Er perlearmbånd dyre?

Prisen på et perlearmbånd afhænger af, hvilke perler der er brugt. Du kan sagtens finde ægte smykker med ferskvandsperler, der ikke er alt for dyre.

Hvad er en ægte perle?

Der findes mange former for ægte perler, men den perle de fleste tænker på, når snakken falder på ”ægte” perler, er de perler, der naturligt produceres i østers, og som er meget sjældne.

Hvad er kultiverede perler?

En kultiveret perle (eller kulturperle) er en perle, der er produceret af en musling, men hvor mennesker har haft en finger med i spillet.