Halo By Carat – armbånd i smukke designs med diamanter

2 varer

Sorter faldende
 1. Nedsat
  Product Base Image Product Small Image
  Halo armbånd med 0,13 carat diamanter
  Normalpris 10.400 kr.
  Tilbudspris 5.200 kr.
 2. Nedsat
  Product Base Image Product Small Image
  Halo armbånd med 0,13 carat diamanter
  Normalpris 10.400 kr.
  Tilbudspris 5.200 kr.
pr. side

Stilfuldt og charmerende armbånd? Halo by Carat smykkerne er prangende og enkle på samme tid. De er indbegrebet af underspillet elegance med de skinnende diamanter i et flot vedhæng. Designet er roligt og tidløst, og du får dig et armbånd, du kan gå med i årevis – det bliver aldrig umoderne at se på. 

Vælg selv, om det skal være i klassisk guld eller luksuriøst hvidguld. Armbåndene er fremstillet med enkle og slanke kæder, der bærer det diamantbesatte og cirkelformede vedhæng på utrolig fin vis. Du får guld eller hvidguld i 18 karat og fortryllende brillanter på 0,13 carat. 

Halo by Carat armbånd i eksklusive styles

Halo by Carat er en af vores egne smykkeserier. Tankerne bag kollektionen er skønhed og eksklusiv elegance på en minimalistisk facon. Armbåndene er udført med et design, der udstråler eksklusiv skønhed på en enkel måde. 

Glæd dig til at opdage:

 • Armbånd i 18 karat guld 
 • Armbånd i 18 karat hvidguld
 • Armbånd med diamanter i 0,13 karat.

Ultimativ selvforkælelse fra Halo by Carat 

Carat Diamanter elsker at forkæle dig og dem, du holder af. Vores egne smykkekollektioner er derfor skabt ud fra en idé om bringe dig den ultimative selvforkælelse. Er du til elegante og minimalistiske smykker? Så er Halo by Carat serien ment til dig.

Et Halo by Carat armbånd pryder dit håndled på en stilfuld måde uden at fremstå som et bling-bling smykke. Brillanterne fra det fine vedhæng skinner på den flotteste og mest fortryllende vis, mens den spinkle kæde i guld eller hvidguld klæder enhver personlig stil.

Bær armbåndet til hverdag og til festlige anledninger. 

Diamantarmbånd som perfekte gaveidéer  

Diamanter er enhver kvindes bedste ven. Sådan lyder et gammelt ordsprog. Skal du give en flot og gennemført gave til en kvinde i dit liv? Din mor, søster, veninde eller kæreste? Til konformation, studenterfest eller jubilæum? Hvorfor så ikke vælge et flot armbånd med diamanter?

Armbåndene fra vores egen serie Halo by Carat er med deres tidløse og elegante look ideelle til den unge såvel som den modne kvinde. Tilpas armbåndet til hendes smag med valg af enten guld eller hvidguld. Enhver pige eller kvinde har en præference for det enten gyldne eller sølv-lignende materiale. 

Alle vores smykkedesigns er skabt til at give dig glæde i livet. Halo by Carat kollektionen og de fine armbånd er ingen undtagelse. Opdag dem her i webshoppen, eller se dem på tæt hold i en af vores butikker. Vi glæder os til at hjælpe dig med at træffe det rette smykkevalg. 

Læs mere
Hvad koster et Halo by Carat armbånd?

Armbåndene fra denne smykkeserie koster lidt mere end de helt billige armbånd på markedet med en pris på 5.900 kr. Men taget i betragtning, at de er udført i 18 karat guld eller hvidguld og med brillanter på 0,13 carat, er det et prisfornuftigt armbånd.

Hvem forhandler serien Halo by Carat?

Halo by Carat er en smykkeserie af Carat Diamanter. Du kan købe smykkerne, f.eks. de fine armbånd med diamanter, på hjemmesiden eller i en af butikkerne.

Hvor køber jeg armbånd med diamanter?

Du finder mange fine armbånd med diamanter hos Carat Diamanter. Her finder du blandt andet den elegante og enkle serie Halo by Carat.