Stilfulde Petite by Carat armbånd – se det fortryllende udvalg

2 varer

Sorter faldende
 1. Product Base Image Product Small Image
  Petite armbånd med 0,04 carat diamanter
  5.300 kr.
 2. Product Base Image Product Small Image
  Tiny Heart armbånd med 0,03 carat diamanter
  5.100 kr.
pr. side

Lever du livet på minimalistisk vis, men holder du også af at nyde det smukke i livet? Så er Petite by Carat kollektionen og de udsøgte diamantarmbånd ment til dig. De er meget enkle, men besat med glimtende diamanter lader de dig alligevel nyde det skønne og betagende her i livet.

Petite, enkelt og stilfuldt – du finder flere smukke armbånd i serien, som alle er indbegrebet af disse tre ord. Opdag dem med diamanter i et lille og fint vedhæng som hjerte, rund ring eller amulet.

Bliv fortryllet af de fine armbånd her i webshoppen eller tag et nærmere kig på dem i en af vores butikker. Vi ser frem til at forkæle dig med et simpelt og smukt smykke.

Tanken bag Petite by Carat smykkerne

Designet er – som navnet beskriver det – petite, og det elegante armbånd i enten guld eller hvidguld fremstår hverken voldsomt eller prangende.

Armbåndene er skabt med fokus på en minimalistisk fremtoning. Som navnet på serien fortæller det, så er vedhængene og bredden på armbåndene af den mindre slags. Dog er det absolut ikke nemmere at fremstille små smykker, og vi har lagt store kræfter bag både designs og fremstilling af denne unikke smykkeserie.

Unikke armbånd med diamanter

Vil du forkæle dig selv eller en, du holder af med et unikt og enestående armbånd? Vores Petite serie indbyder til forkælelse på et absolut højt niveau. Designet er betagende, og armbåndene er af virkelig høj kvalitet.

Glæd dig til at opdage:

 • Armbånd i 18 karat hvidguld
 • Armbånd i 18 karat guld
 • Armbånd med diamanter i 0,03 eller 0,04 carat

De betagende armbånd er skabt med de fineste led og de mest udsøgte vedhæng. De små led giver armbåndet karakter på en minimalistisk facon, mens de brillantslebne diamanter på vedhænget lader dig fortrylle med diamantens hele 58 facetter.

Opdag de betagende Petite by Carat armbånd her

Stilfulde og enkle designs med glimtende diamantvedhæng. Det er, hvad vi har fortalt dig om vores Petite by Carat armbånd. Har du brug for at vide mere? Vi elsker at fortælle om inspirationen bag vores designs og om de udsøgte materialevalg. Du spørger bare.

Som hjerte, rund ring eller amulet – serien byder på de smukkeste vedhæng med diamanter. Om det er til dig selv for at markere en speciel begivenhed i livet, eller du søger den perfekte gave til din veninde eller søster, så finder du et flot armbånd i Petite by Carat kollektionen.

Køb her på webshoppen, eller kig ind i en af vores butikker og få hjælp til at vælge.

Læs mere
Hvad betyder brillantslibning af en diamant?

Brillantslibning er en af de populære måder at behandle en diamant på. Det giver diamanten hele 58 facetter (sider), og den opnår en perfekt lysrefleksion, der får den til at glimte flot.

Hvad koster et diamantarmbånd?

Prisen på dit diamantarmbånd afhænger af, om det skal være med diamanter hele vejen rundt eller blot i et vedhæng, ligesom caraten på diamanterne også har betydning for prisen.

Hvor kan jeg købe Petite by Carat armbånd?

Du finder de udsøgte Petite by Carat armbånd hos Carat Diamanter, der står bag denne fine smykkeserie.