Armring – skab et personligt udtryk med et smukt smykke

15 varer

Sorter faldende
 1. Product Base Image Product Small Image
  Oval American armring III
  4.300 kr.
 2. Product Base Image Product Small Image
  Oval American armring IV
  3.600 kr.
 3. Product Base Image Product Small Image
  Oval American armring V
  3.850 kr.
 4. Product Base Image Product Small Image
  Daniel Wellington Classic Cuff Small
  399 kr.
 5. Product Base Image Product Small Image
  Georg Jensen Offspring armring i sølv
  2.250 kr.
 6. Product Base Image Product Small Image
  Georg Jensen Offspring armring i sølv
  2.995 kr.
 7. Product Base Image Product Small Image
  Georg Jensen Curve armring small i sterlingsølv
  2.750 kr.
 8. Product Base Image Product Small Image
  Georg Jensen Curve armring medium i sterlingsølv
  5.500 kr.
 9. Product Base Image Product Small Image
  Georg Jensen Mercy armring
  5.500 kr.
 10. Product Base Image Product Small Image
  Georg Jensen Mercy armring
  2.975 kr.
 11. Product Base Image Product Small Image
  Georg Jensen Grapes armring
  3.995 kr.
 12. Product Base Image Product Small Image
  Georg Jensen Fusion armring i guld
  49.500 kr.
 13. Product Base Image Product Small Image
  Michael Kors Premium armring
  895 kr.
 14. Nyhed
  Product Base Image Product Small Image
  Georg Jensen Reflect ID Bangle
  3.750 kr.
 15. Product Base Image Product Small Image
  Sif Jakobs Biella Piccolo armbånd
  1.299 kr.
pr. side

En smuk armring kan sætte prikken over i'et på dit outfit til både hverdag og særlige lejligheder. En armring kan fungere som et simpelt og elegant smykke til hverdagsbrug, men det kan også fungere som et statement smykke, der fanger blikket. Det er det perfekte smykke til dig, der gerne vil definere din personlige stil. Uanset om du er til det klassiske eller det, der skiller sig mere ud.

Hos Carat Diamanter finder du armringe i forskellige stilarter og materialer. Der er derfor noget til enhver smag. Gå på opdagelse i vores udvalg her på siden og bliv fristet af de smukke armringe fra både danske og internationale mærker. Find det smykke, der matcher dig og din stil eller forkæl en, du holder af.

Har du brug for personlig rådgivning, står vi også klar til at hjælpe dig i vores fysiske butikker på Fisketovet eller i Fields, så du kan finde det helt rigtige smykke.

Sådan kan du bruge armringe

Armringe er blevet meget populære, og det er ikke uden grund. Det er nemlig et smykke, der kan styles på mange forskellige måder. Det er et smykke, som fungerer rigtig godt alene, hvis du blot vil tilføje en ekstra detalje til dit outfit. En armring fungerer dog også godt sammen med andre armbånd eller i kombination med et ur

Smykker giver dig chancen for at skabe et personligt udtryk, som du ikke kan på samme måde med tøj eller sko. Der er et væld af muligheder, og du kan uden tvivl finde dit helt eget udtryk. Du skal derfor ikke være bange for at kaste dig ud i at prøve noget nyt. Du kan både vælge armringe i de samme materialer, men du kan også kombinere både guld og sølv eller blande forskellige farver.

Armringe der bringer glæde hele livet

Hos Carat Diamanter finder du altid smykker i høj kvalitet til enhver anledning uanset tidens trends og tendenser. Så hvis du gerne vil have en armring, der kan bringe glæde igennem hele livet, er du havnet det helt rigtige sted. Hos os får du et smykke, du har lyst til at bruge flere gange i ugen til alle typer outfits – lige fra et par klassiske jeans til en smuk kjole.

Blandt vores udvalg af smukke armringe finder du en række anerkendte og eksklusive brands. Udvalget er spændende, og der er noget til enhver smag. Hvis du for eksempel er til en simpel og elegant armring med rene linjer, så er en armring fra Daniel Wellington et rigtig godt bud. Hvis du derimod gerne vil have et smykke med flere detaljer, så har vores armringe fra Georg Jensen og Mads Z nogle smukke detaljer, der skiller sig ud.

Uanset hvad du vælger, får du en armring, du vil få glæde af, og som vil sætte et personligt præg på din stil. Giv dig god tid til at kigge vores udvalg igennem her på siden, så du finder det helt rette smykke – hvad end det er til dig selv eller til én, du holder af.

Læs mere
Hvad er en armring?

En armring er et fast armbånd, der holder sin form hele tiden. Det er et klassisk smykke med en lang historie.

Hvem kan bruge en armring?

Armringen er et klassisk armbånd, der kan bæres af både mænd og kvinder. Det fungerer smukt alene, men det kan også være en fin detalje i kombination med andre smykker.

Er armringe altid enkle i udtrykket?

Nej, armringe kan både være helt enkle og snorlige, men du kan også finde snoede og anderledes former, der giver liv til armringen.