Spar 20% på vielsesringe

Klassiske og elegante Bismark armbånd i guld og sølv

23 varer

pr. side
Sorter faldende
 1. Nyhed
 2. Nyhed
 3. Nyhed
 4. Nyhed
 5. Nyhed
 6. Nyhed
 7. Nyhed
 8. Nyhed
 9. Nyhed
 10. Nyhed
 11. Nyhed
 12. Nyhed
 13. Nyhed
 14. Nyhed
 15. Nyhed
 16. Nyhed
 17. Nyhed
 18. Nyhed
  Product Base ImageProduct Small Image
  Bismark armbånd 5 mm.
  450 kr
 19. Nyhed
 20. Nyhed
  Product Base ImageProduct Small Image
  Bismark armbånd 8,5 mm.
  1.150 kr
 21. Nyhed
 22. Nyhed

23 varer

pr. side
Sorter faldende

Bismark armbåndet er et klassisk smykkevalg. Den tidløse kæde kan bæres når som helst og går aldrig af mode. Den er kendetegnet på de markante led, som giver armbåndet sit helt unikke præg. Det er uden tvivl et armbånd, du vil få stor glæde af.

Carat Diamanter fører et væld af fine Bismark armbånd – fra helt slanke kæder på 3,5 mm til brede kæder på 8,5 mm. Vælg selv om armbåndet skal være i guld eller sølv. Guldarmbåndene er enten i 8 eller 14 karat, mens sølvkæderne naturligvis er udført i 925 sterling sølv.

Kom gerne ind i en af vores butikker for at se mere, eller opdag hele udvalget af Bismark armbånd her i webshoppen. Vi står altid til rådighed til at vejlede dig.

Bismark armbånd i bredt eller smalt design

Bismark armbåndet har en længere historie bag sig. Selve Bismark-kæden er blandt de ældste kædetyper, men er stadig utrolig populær den dag i dag. Den er for det første kendt for sin styrke, men også dens betagende skønhed. Det enkle udtryk på kæden gør, at armbåndet passer til enhver stil.

Bismark armbåndene fås i flere flotte udgaver. Om du er til det meget minimalistiske og smalle armbånd eller det lidt bredere og mere markante armbånd – det er helt op til dig. Guld eller sølv? Det vælger du også selv.

Ved første øjekast ser alle armbåndene måske ens ud. Men alt efter hvilken bredde du vælger, vil kæden have et forskelligt look. De er dog alle lige smukke, om det er den tynde kæde med de små led eller den brede kæde med de store led.

Armbåndene i vores sortiment måler som udgangspunkt 18,5 cm i længden, men kan fås i andre længder. Bredden varierer afhængig af armbåndets led.

Et absolut klassisk og tidløst valg

Et Bismark armbånd er meget traditionelt. Med det enkle design er det utrolig stilfuldt og passer til ethvert outfit, ligesom det også giver mening at bære til enhver anledning. Om du blot vil udsmykke dit håndled til hverdag eller gøre dig smuk til en fest. Armbåndene fås i både guld og sølv og kan derfor let matche mange af dine andre smykker.

Det tidløse look gør også Bismark armbåndet til en oplagt gaveidé. Giv det til hende, der lige er blevet student. Hende der har fødselsdag, eller hende der lige er blevet konfirmeret. Hun vil kunne nyde armbåndet i mange år ud i fremtiden, og det vil være et flot minde om hendes store dag.

Læs mere
Findes Bismark kæden i flere udgaver?

Ja, du kan købe Bismark armbåndet i enten guld eller sølv og i forskellige bredder.

Hvad er Bismark armbåndet kendt for?

Dette klassiske armbånd er både kendt for dets styrke og dets skønhed.

Hvad koster et Bismark armbånd?

Prisen på et Bismark armbånd varierer alt efter, om du vil have det i guld eller i sølv, samt hvilken bredde armbåndet skal have.