Smukke og populære Marguerit armbånd til kvinder og piger

15 varer

Sorter faldende
 1. Product Base Image Product Small Image
  Georg Jensen marguerit armbånd i forgyldt sølv
  2.150 kr.
 2. Product Base Image Product Small Image
  Georg Jensen Daisy armbånd i sølv
  1.600 kr.
 3. Product Base Image Product Small Image
  Georg Jensen marguerit armbånd i forgyldt sølv
  1.100 kr.
 4. Product Base Image Product Small Image
  Georg Jensen Daisy sølvarmbånd med hvid emalje
  1.975 kr.
 5. Product Base Image Product Small Image
  Georg Jensen Daisy x Stine Goya armbånd
  3.250 kr.
 6. Product Base Image Product Small Image
  Georg Jensen Daisy x Stine Goya armbånd
  3.250 kr.
 7. Product Base Image Product Small Image
  Georg Jensen Daisy x Stine Goya armbånd
  1.250 kr.
 8. Product Base Image Product Small Image
  Georg Jensen Daisy x Stine Goya armbånd
  1.250 kr.
 9. Product Base Image Product Small Image
  Georg Jensen Daisy x Stine Goya armbånd
  1.250 kr.
 10. Product Base Image Product Small Image
  Georg Jensen Daisy armbånd i forgyldt sølv
  1.600 kr.
 11. Product Base Image Product Small Image
  Lund marguerit armbånd
  595 kr.
 12. Product Base Image Product Small Image
  Lund marguerit armbånd i forgyldt sølv
  815 kr.
 13. Nyhed
  Product Base Image Product Small Image
  Lund marguerit armbånd
  985 kr.
 14. Product Base Image Product Small Image
  Lund marguerit armbånd
  985 kr.
 15. Product Base Image Product Small Image
  Lund marguerit armbånd
  595 kr.
pr. side

Kender du ikke allerede de ikoniske og smukke Marguerit armbånd, så skal du se med her. Armbåndene er kendt for deres flotte vedhæng, der forestiller en margueritblomst, der er bedre kendt som Danmarks nationalblomst. Disse armbånd har en lang (og royal) historie bag sig og er kun med tiden blevet mere populære.

Hos Carat Diamanter finder du Marguerit armbånd i adskillige fine designs og fra flere kendte smykkebrands. Opdag alt fra et sølvarmbånd med både små og store margueritvedhæng til et klassisk margueritarmbånd i guld med én fremtrædende blomst som vedhæng.

Se flere designs her i webshoppen eller besøg en af vores smykkebutikker for at se nærmere på hele udvalget af Marguerit armbånd.

Historien om margueritsmykkerne

Marguerit armbåndene er ikke noget nyt fænomen. Faktisk har de elegante smykker en længere historie bag sig. Dette er en royal én af slagsen.

Det var nemlig den danske Dronning Ingrid, der var med til at gøre margueritsmykkerne populære. Hun fik i sin tid en bryllupsgave til minde om hendes mor Margaretha (også kaldet for Daisy), nemlig et flot margueritsmykke.

Herfra udsprang idéen til Georg Jensens smykkeserie Daisy, som er dén, vi alle kender margueritarmbåndene og de andre fine smykker fra. I dag findes der dog et væld af smykkebrands, der designer margueritsmykker, og i vores udvalg finder du armbånd fra blandt andet Lund Copenhagen og Aagaard.

Moderne og klassiske Marguerit armbånd for enhver smag

Hvilket margueritarmbånd skal du vælge? Du kan gå flere veje, når det kommer til disse tidløse smykker. Vælg enten om du er til det helt klassiske look, eller om du ønsker armbåndet i en mere moderne udgave.

Den klassiske version af armbåndet er naturligvis i forgyldt sølv og med én eller flere margueritblomster med hvid emalje. Du finder både versioner med én større margueritblomst, med flere små margueritter eller med en marguerit inden i et hjerte.

Er du mere til det moderne look? Det klassiske armbånd findes også i nyere fortolkninger f.eks. udført med en sort stofsnor og én sølvmarguerit som vedhæng. Derudover kan du også gå med det klassiske margueritarmbånd – blot i sølv og med blomst i hvid eller sort emalje – hvis det er dét, der passer bedst til din stil og dit temperament.

Om du vælger det klassiske eller det moderne margueritarmbånd, får du altid et smykke af høj kvalitet. Husk at opbevare det i en smykkeæske for at bevare det pæne look.

Læs mere
Findes der kun Marguerit armbånd i forgyldt sølv?

Nej, armbåndene findes i dag i et væld af fine udgaver. Det er både med kæde i forgyldt sølv, i sølv eller med sort stofsnor. Ligesom vedhængene findes i alt fra forgyldt sølv og hvid emalje til sølv og sort emalje.

Hvad er historien bag Marguerit armbåndene?

Armbåndene har en royal historie bag sig. Det var nemlig Dronning Ingrid, der var med til at gøre de fine margueritsmykker populære. Hun fik i sin tid et margueritsmykke som bryllupsgave. Det var til minde om hendes mor Margaretha, der også blev kaldt for Daisy. Herfra fik Georg Jensen idéen til den i dag velkendte og ikoniske smykkeserie Daisy.

Hvad koster et Marguerit armbånd?

Prisen på dit Marguerit armbånd varierer alt efter, hvilket materiale du ønsker, og hvor mange margueritvedhæng der er på armbåndet.