Elegante tennisarmbånd i eksklusivt design med diamanter

Går du og dagdrømmer om et luksuriøst armbånd? Det klassiske og populære tennisarmbånd er lige noget for dig. Dette elegante armbånd i guld eller hvidguld er besat med diamanter hele vejen rundt i den slanke kæde.

Hos Carat Diamanter vil vi gerne forkæle dig med eksklusive smykker af høj kvalitet. Vores smykkeudvalg rummer derfor tennisarmbånd i 14 karat guld og hvidguld samt 18 karat guld og hvidguld – og med alt fra 68 stk. til hele 105 stk. funklende diamanter.

Det er uden tvivl et armbånd, der kommer til at drage misundelige blikke. Opdag hele udvalget af tennisarmbånd hos Carat Diamanter enten her i webshoppen eller i en af vores butikker, der ligger på Fisketorvet og i Field's.

Historien om tennisarmbåndet

Hvordan blev tennisarmbåndet så populært? Det var en tenniskamp under US open i 1987, der gav det sine 15 minutes of fame. Den berømte tennisstjerne Chris Evert bad om at få stoppet kampen, fordi hun havde tabt sit diamantarmbånd – herfra fik det navnet tennisarmbånd, som i dag er karakteriseret ved et armbånd med diamanter hele vejen rundt.

Selvom armbåndet består af et utal af diamanter, er det ikke et bling-bling armbånd på en prangende og voldsom facon. Det er med dets tidløse og enkle look meget mere elegant og stilfuldt at se på.

Smukke tennisarmbånd i guld og hvidguld

Et tennisarmbånd er et klassisk smykke, som har været populært i flere årtier. Det diamantbesatte armbånd er flot og overdådigt på en stilren facon. Det er en af grundene til dets popularitet.

Der findes ikke kun ét tennisarmbånd. Der eksisterer flere af slagsen. Du vælger selv, om det skal være i klassisk guld eller moderne hvidguld, ligesom armbåndet også fås med diamanter af varierende carat. Vi forhandler det med alt fra 0,93 carat til 3,00 carat.

Diamanterne på armbåndet er brillantslebne. Det vil sige, at de har hele 58 facetter, hvilket giver dem en perfekt lysrefleksion. Du kan bruge timevis på at sidde og betage den funklende effekt fra hver eneste diamant på dit smukke armbånd.

Tennisarmbånd – forkæl dig selv eller en du holder af

Vil du fortrylles med 99 diamanter på bare ét armbånd? Forkæle en du har kær med et armbånd, der har 3,00 carat diamanter hele vejen rundt?

Tennisarmbåndet er oplagt, når du gerne vil give dig selv en luksuriøs gave – måske fordi du har opnået noget stort i livet. Samtidig er det også en smuk og eksklusiv gave til fødselsdag, jubilæum, konfirmation eller på bryllupsdagen.

FAQ

Spørgsmål: Hvad koster et tennisarmbånd?

Svar: Prisen på dit tennisarmbånd afhænger af, hvor mange karat guldet skal være samt hvilken carat diamanterne skal være af.

 

Spørgsmål: Hvor mange diamanter har et tennisarmbånd?

Svar: Det varierer alt efter, hvilken carat diamanter armbåndet er med. Med lidt mindre diamanter kan der være over 100 stk. Med lidt større diamanter kan der være omkring 60 stk.

 

Spørgsmål: Hvordan fik tennisarmbåndet sit navn?

Svar: Det gjorde det ved en tenniskamp under US open i 1987. Den berømte tennisspiller Chris Evert bad om at få kampen stoppet, da hun havde tabt sit diamantarmbånd på banen. Siden da har navnet tennisarmbånd været kendetegnende for et armbånd med diamanter hele vejen rundt.

Læs mere
Hvad koster et tennisarmbånd?

Prisen på dit tennisarmbånd afhænger af, hvor mange karat guldet skal være samt hvilken carat diamanterne skal være af.

Hvor mange diamanter har et tennisarmbånd?

Det varierer alt efter, hvilken carat diamanter armbåndet er med. Med lidt mindre diamanter kan der være over 100 stk. Med lidt større diamanter kan der være omkring 60 stk.

Hvordan fik tennisarmbåndet sit navn?

Det gjorde det ved en tenniskamp under US open i 1987. Den berømte tennisspiller Chris Evert bad om at få kampen stoppet, da hun havde tabt sit diamantarmbånd på banen. Siden da har navnet tennisarmbånd været kendetegnende for et armbånd med diamanter hele vejen rundt.