CLICK & COLLECT PÅ FISKETORVET - JULENS BYTTEFRISTER FORLÆNGES TIL 6/5

top-img

Black Friday

Nedtælling til årets største shoppingdag

0 Dage
0 Timer
0 Minutter
0 Sekunder

Black Friday 2020 tilbud på smykker og ure

Velkommen til Black Friday hos Carat Diamanter! Vil du være sikker på, at du ikke går glip af store rabatter på smykker og ure? Så sæt et stort X i kalenderen den 27. november 2020.

Igen i år vil du kunne finde Danmarks største udvalg og bedste priser på eksklusive diamantsmykker. Vi har også store rabatter på alt fra danske smykkemærker til internationale urbrands, vielsesringe og meget andet.

Men ikke nok med det! Du kan også få adgang til de attraktive tilbud før alle andre. Tilmeld dig vores nyhedsbrev her på siden. Vi lancerer tilbuddene eksklusivt for medlemmer af vores nyhedsbrev, før de offentliggøres i webshoppen og i butikkerne.

Black Friday og COVID-19/Corona

Black Friday 2020 er specielt, da COVID-19 stadig er i Danmark.

Hos Carat Diamanter har sikkerheden for vores medarbejdere og kunder topprioritet, og vi gør alt, hvad vi kan for at gøre oplevelsen i vores butikker så tryg og sikker som muligt. Vores medarbejdere er blevet trænet i fornuftige sikkerhedsrutiner, som bl.a. indebærer afstand, hånd-desinfektion og hyppig aftørring af alle kontaktflader.

Derudover har vi de nødvendige værnemidler i butikkerne, og vi har skabt et trygt miljø for vores medarbejdere og alle vores kunder.

Derudover har vi også valgt, at vi i år vil sprede tilbuddene ud over flere dage. På den måde gør vi de gode rabatter tilgængelige for alle, som ønsker at købe et smykke eller ur til lav Black Friday pris.

Black Week tilbud på smykker og ure

Af sikkerhedsårsager, og fordi vi ganske enkelt ikke kan vente med at præsentere de gode tilbud til jer, vil vi i år starte Black Week mandag den 23. november på webshoppen og i butikkerne. Men hvis du vil have adgang til tilbuddene før, så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så kan du shoppe online i ro og mag før alle andre.

Og bare rolig: De tilbud vi præsenterer mandag den 23. november, bliver ikke sat yderligere ned Black Friday. Du kan altså roligt shoppe allerede fra mandag vel vidende, at du får den laveste pris.

Sådan finder du de bedste Black Friday tilbud og rabatter

Hvis du er en rigtig prisjæger og bare skal have det smykke eller ur, som du har drømt om, til lavest mulige pris, så vil vi anbefale dig, at du tilmelder dig nyhedsbrevet. På den måde får du eksklusivt adgang til de gode tilbud før alle andre. Vi sender dig direkte besked i din indbakke, når tilbuddene kan tilgås. Og du risikerer ikke, at de gode Black Friday tilbud bliver udsolgt, før du får købt.

Vi fejrer Black Friday i vores butikker

Kom til Black Friday fest i vores butikker i Field’s og på Fisketorvet. Vi fejrer den store dag med masser af tilbud. Butikkerne er fyldte med smukke smykker og ure, og vi står klar til at hjælpe dig med faglig rådgivning, et stort Corona-venligt smil og flot indpakning af dine varer, hvis du er ude at shoppe julegaver.

Vores åbningstider er:
  • Field’s: 06-24
  • Fisketorvet: 08-22

Køb dine julegaver Black Friday

Ja, du læste rigtigt! Du kan roligt shoppe alle dine julegaver Black Friday, for vi har forlænget bytte- og returretten, så den gælder helt frem til den 24. januar 2021. Det gælder for alle varer solgt i Black Week og på Black Friday - undtagen brugte varer, varer fremstillet efter mål samt specielt hjemtagne varer. Den forlængede bytte- og returret gælder stadig, hvis vi fx fremstiller en diamantring i en særlig ringstørrelse eller lignende.

Hvis du er i tvivl, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på telefon 33138060 (tryk 1) på kundeservice@caratdiamanter.dk eller på chatten på webshop / Facebook / Instagram.

Black Friday tilbud på diamantsmykker

Årets største rabatter på diamantsmykker finder du Black Friday. Her kan du virkelig gøre et kup hos Carat Diamanter og spare mange penge. Se fx vores smukke tennisarmbånd, vores diamantringe eller vores fantastiske diamanthalskæder. Udvalget er historisk stort, og rabatterne er næsten kriminelle!
Vi har mere end 25 års erfaring med at designe og producere diamantsmykker. Alle fordyrende mellemled er fjernet, så vi kan tilbyde smukke diamantsmykker i 18 karat guld til Danmarks bedste priser.

Vi hedder Carat Diamanter, og navnet forpligter jo!

Skal du fri juleaften eller nytårsaften?

Så kan du købe ringen Black Friday til nedsat pris. Vi har et kæmpe udvalg af klassiske ringe og unikke designs. Uanset stil og type kan vi hjælpe dig med at vælge ringen til din drømmekvinde.

Alle vores egenproducerede diamantringe fås i 18 karat guld, hvidguld eller rosaguld. Du kan endda få udskiftet diamanterne med andre ædelsten, hvis du vil. Det kunne være safirer, smaragder eller rubiner.

Det vigtigste, når du vælger en forlovelsesring til din udkårne, er hverken guldfarven, ædelstenen eller budgettet. Det vigtigste er, at DU har valgt den. Det er vores erfaring, at kvinden sætter stor pris på, at manden selv har valgt ringen. Men selvfølgelig skal vi nok hjælpe dig på rette vej med råd og vejledning.

Og til Black Friday hjælper vi dig også med årets bedste pris!