5 vare(r)

Konfirmand 2019

26/03/2019 14.22

Konfirmation 2019

Smykker til konfirmation

Kalenderen siger marts, og foråret har officielt gjort sin indtræden, selvom det har været den mest regnfulde marts nogensinde.

 

Men for de særligt udvalgte er foråret ikke kun lig med, at blomsterne springer ud, og det lune vejr finder vejen til Danmark, for de går også en spændende tid i møde. Her tænker jeg selvfølgelig på konfirmationstiden.

 

For mange piger er dette den største dag i deres liv. Selvfølgelig med undtagelse af deres bryllupsdag. Det er alment kendt, at konfirmationen er første skridt ind i de voksnes rækker, og det er en mindeværdig dag fyldt med traditioner og ikke mindst gaver!

 

Den perfekte gave til konfirmanden

Hvad giver man til konfirmation? Det er ikke unormalt, at konfirmanderne får fyldt lommerne med guld og den nyeste mobil, men oftest vælger forældre eller nære pårørende også en gave med en højere livstidsværdi.

 

Et smykke er en traditionel gave at give til konfirmation. Vælger du et smykke af god kvalitet i ædelmetal og et tidløst design, kan det blive et vedvarende minde, der altid vil være en erindring for konfirmanden om den uforglemmelige dag.

 

På min egen konfirmationsdag havde jeg ikke fundet et smykke. Jeg var heller ikke en pige-pige. Det var derfor første gang jeg skulle klædes i hvidt fra top til tå, have sat hår, have lagt makeup og bære smykker der ikke bestod af plastik ringe op ad armen.

 

Heldigvis havde mine forældre planlagt det hele. På dagen fik jeg en smuk sølv halskæde og tilhørende øreringe i morgengave, som selvfølgelig passede perfekt til min konfirmationskjole og personlighed. Og her (x) antal år senere (ingen grund til at tælle, det er næsten deprimerende) har jeg stadig det sæt smykker og bruger det til særlige anledninger.

 

Hvis du ikke er helt sikker på, hvilket slags smykke du skal give til konfirmanden, får du her nogle ideer til den perfekte konfirmationsgave.

 

Ideer til konfirmationsgaven

Har du en pige konfirmand eller nonfirmand, er et smykke næsten altid et hit. Men ligesom det kan være en udfordring at finde den perfekte forlovelsesring, kan det også være svært at finde det perfekte smykke til konfirmanden. Her får du vores bedste tips og vejledning:

 

Farve: Det er altid en god idé at få defineret, om din konfirmand er til rosaguld, hvidguld, guld eller sølv. Går din datter allerede med smykker, kan du tage udgangspunkt i hvad hun går mest med, men hvis ikke kan du spørge ind til, hvad hun selv tænker (kunsten er selvfølgelig her, at du ikke afslører dig selv).

 

Stil: Udover farven, er stilen også vigtig. Med stil tænker vi på, om din pige er mest til simple og enkle smykker som et kors, eller om smykket gerne må være besat med skinnende sten. Tænk over, hvilken slags stil hun har valgt for sit konfirmationstøj. Herfra bør du kunne drage paralleller til om hun har valgt en klassisk, moderne eller ”blikfangende stil”.

 

Nogle konfirmander ser deres konfirmation som muligheden for at bryde ud af deres normale stil og virkelig shine på deres store dag. Lyt derfor til hende og tænk over hendes ønsker ift. borddækning, lokation, transportmiddel og alt andet, der kan hjælpe dig med at spore dig ind på hvilken slags stil hun ønsker skal præge hendes store dag.

 

Personlighed: Kan du indkapsle din datters personlighed (jeg ved godt det kan være en udfordring med en teenager) er du næsten garanteret at finde det perfekte smykke at give i konfirmationsgave. Er du i tvivl om hvordan du definerer hendes personlighed, har vi også skrevet en guide til dette.

Udover det, vil vi anbefale at tage udgangspunkt i hendes dagligdag: hvilke interesser har hun, og hvilke fritidsaktiviteter har hun? Skal hun have glæde af smykket efterfølgende, er det vigtigt at smykket passer til hendes livsstil.

 

God jagt på konfirmationsgaven

Vi håber at vores lille guide kan hjælpe dig i jagten på det perfekte smykke til konfirmationen. Har du brug for yderligere hjælp, er du velkommen til at kontakte os eller besøge os i en af vores to butikker i København. Vi står altid klar til at rådgive dig.

 

Slutordene herfra er, at vi vil ønske alle kommende konfirmander og deres familie tillykke den forestående konfirmation. Vi håber, I alle får en uforglemmelig dag og forhåbentligt har et smykke til at mindes det mange år frem.

Posted By Nikolaj Rostmose

Valentinsdag ideer

08/02/2019 09.56

Find den perfekte gave til Valentinsdag

Valentinsdag ideer

Februar er ikke kun årets korteste måned, men også en måned der står i kærlighedens tegn: Valentinsdag er lige om hjørnet! Måske du allerede har bemærket, at din kæreste er blevet mere kærlig på det sidste.

Valentinsdag deler oftest vandene herhjemme, enten er du typen der tænker ’Valentinsdag? Er det ikke bare et amerikansk kommercielt påskud?’ eller også sidder du nu med lidt koldsved og tænker ’Hvilken dato er Valentinsdag?’, så er Valentinsdag i år (ligesom de forløbne år) den 14. februar.

 

Hvad er Valentinsdag?

Ligesom med alle andre store mærkedage herhjemme, kan du næsten ikke undgå synet af lyserøde balloner, busreklamer med rødt lingeri, de røde roser der hober sig op i blomsterbutikkens vinduer og mængderne af chokolade i hjerteformede røde æsker. Ja, Valentinsdag kan hurtigt komme til at virke som (endnu) et kommercielt indskud.
 

Men nej, Valentinsdag er ikke kun en undskyldning for at spise masser af fyldte chokolader, spise en romantisk middag eller forkæle din kæreste med et smykke (selvom vi ikke klager!). Det er en dag hvor vi fejrer kærligheden, hinanden og .. Ja, du forstår nok min pointe nu.

Den perfekte Valentins gave

Hører du til dem, som er klog nok til ikke at forbi passerer chancen for at udtrykke din kærlighed, og gerne vil undgå det kommercielle udvalg af lyserøde plysbamser, hjerteformede skåle eller roser som hurtigt visner, får du her nogle Valentinsdag idéer til at imponere din kæreste.

 

Romantiske gaver

Hvordan viser du bedst din kæreste, at du er hovedkuls forelsket i hende? Hvad med en gave, som ikke visner og hun kan få glæde af hver dag? Jeg snakker selvfølgelig om smykker. Langt de fleste kvinder elsker smykker, og særligt når smykker minder dem om en særlig begivenhed. Og smykker behøver faktisk ikke koste mere end en buket blomster, hvis du finder de gode Valentinsdag tilbud.

Jeg sidder selv i skrivende stund med en ring og en hjertehalskæde fra min kæreste, som jeg har på hver dag – og hver dag bringer de mig glæde.

Hører du til typen som er på udebane, når det kommer til din kærestes stil og præferencer i smykker, kan du finde inspiration til hvilken type din kæreste er og hvilke smykker der vil klæde hende.

 

Ned-på-knæ gaven

Går du og får lidt ondt i knæet her op til Valentinsdag? Bare rolig, du er ikke den eneste. Faktisk tyder statistikkerne på en stigende interesse for forlovelse i perioden op til Valentinsdag. Og findes der en smukkere måde at fejre kærligheden på, end bede din kæreste om at tilbringe livet sammen med dig? Det synes vi ikke!

Første skridt på vej mod frieriet, er at finde den perfekte forlovelsesring og dertil den rigtige ringstørrelse. Glem heller ikke at overveje hvilken type din kæreste er og hvad hun arbejder med til dagligt. Måske en lille ring vil passe bedst til hendes hånd, personlighed og arbejde, og hvis ikke kan du slå dig i løs af udvalget af prangende forlovelsesringe.

 

Oplevelser på Valentinsdag

Kan I rive tid ud af kalenderen, er der oftest masser af muligheder for oplevelser lige i nærheden af dig. Tag tid til hinanden og overrask din kæreste med en afslappende tur i spa. Nyd et glas champagne, mens I nyder varmen fra spaen og hinandens selskab. Bedre undskyldning finder du ikke for at rive nogle timer ud af jeres travle skemaer.

Har I ikke muligheden for at tage fri på en onsdag, så udnyt i stedet aftenen og byd din kæreste på en god middag! Mange restauranter omdanner deres menu til en særlig Valentins menu den 14. februar og vil med glæde sørge for, at I får en helt særlig aften.

Den klassiske (og frække) Valentins gave

Lingeri er ikke en kliché, tværtimod. Mange kvinder synes det er modigt, når ens mand kaster sig ud i junglen af lingeri. Ligesom med forlovelsesringen handler det om at finde det perfekte match (og størrelse). Hører du til en af de modige mænd, er det en god tommelfingerregel hellere at købe bh’en lidt for stor og trusserne lidt for små, så er Valentins freden (næsten) garanteret.

Forhåbentligt kan vores råd give dig lidt inspiration til jeres Valentinsdag, eller giver dig lysten til at kaste dig ud i at fejre Valentinsdag (selvom du måske stadig synes det er en amerikaniseret højtid). Til slut vil vi bare sprede en masse kærlighed og ønske dig og din Valentins date en rigtig glædelig Valentinsdag, og husk at vores ideer også kan bruges alle andre dage på året. Diamanter er trods alt en piges bedsteven.

Posted By Nikolaj Rostmose

Vores bedste tips og idéer til at fri til jul og nytår

Frieri idéer til jul og nytår

Mange mænd går rundt og har ondt i knæet omkring jul og nytår. Det er årets største højtid for frierier. Måske du er en af dem, som planlægger et romantisk frieri denne jul, eller ønsker inspiration til at give en romantisk overraskelse til kæresten. For hvordan frier man? Det har vi samlet nogle bud på i denne lille inspirationsguide.

 

Ideer til at overraske kæresten

Afhængig af hvilket type par I er og hvilken type din kommende forlovede er, så er der mange muligheder for at lave et romantisk frieri. Det hele starter selvfølgelig med den perfekte ring, som passer til hendes personlighed og på hendes finger.

Vi har samlet 4 forskellige forslag til hvordan du frier i julens højtid.

 

Det klassiske julefrieri

Julefreden har sænket sig, maden er spist og i har sunget julen ind. I placerer jer rundt omkring træet, for nu er det tid til gaver. Ønsker du et romantisk og klassisk frieri, kan du give din kæreste en forlovelsesring i julegave og fri til hende foran hele familien.

Desværre kan en ringæske være letgenkendelig, også selvom den er pakket ind i et smukt gavepapir og har fået sløjfe på. I stedet kan du derfor pakke ringen ind i en større pakke, eller give hende et kort der siger ’Vil du gifte dig med mig?’, hvortil du selv præsenterer hende for ringen.

Det ses også ofte, at børnene bliver inkluderet når mor skal sige ja til far. Dette kan gøres på mange måder, men for nybagte forældre er en oplagt mulighed at iføre den lille i en sparkedragt, der eksempelvis siger ’Vil du gifte dig med far?’. For helt ærligt, hvem kan sige nej til en baby?

 

Det moderne julefrieri

Har du planlagt at fri juleaften, men ønsker du at gøre det lidt anderledes, kan du inkludere jeres firbenede venner i frieriet. Det er populært at overraske sin kæreste med en hundehvalp i julegave, og hvorfor ikke udnytte glædens øjeblik til et frieri? Her kan du eksempelvis hægte ringen fast til hvalpens halsbånd (bare sørg for at den er uden for biderækkevide).

Hvis I allerede har en firebenet ven i familien, kan du også sagtens inkludere den i frieriet. Bind ringæsken fast til halsbåndet, eller træn den til at komme med et skilt i munden, der siger ’Vil du gifte dig med mig?’, og stå selv klar med ringen. Det handler selvfølgelig om den rette timing, når der er dyr involveret, men chancen for at få et ja (og kæmpe smil) er stor.

 

Det vejrbestemte julefrieri

Vi kan desværre ikke komme udenom, at der kan gå lang tid imellem en dansk hvid jul. Medmindre I har planlagt at holde jul udenlands, hvor sne ikke kun er en myte. Men skulle du være så heldig at holde jul et sted, hvor sneen har lagt sig (og bliver liggende) juleaften, kan du bruge dette i dit frieri. Nu kan du skrive en romantisk besked i sneen og virkelig overraske din kæreste. Pynt det snebeklædte landsskab med levende lys, hvis du gør det efter mørkets frembrud, og spil en sød julesang i baggrunden. 

Holder I jul ved stranden eller syd på, kan vi klart anbefale at tage inspiration fra David Silver i Beverly Hills 90210. Bare sørg for at du har styr på alle bogstaverne, og at du ikke graver for tæt på vandkanten.

 

Nytårs frieriet

Er dit nytårsfortsæt, at din kæreste og dig skal starte året som forlovede? Så får du her vores bedste tips til et nytårs frieri. Mange vælger at gå på knæ i det uret på Rådhuspladsen slår det 12 slag, og nytårsraketterne stiger til vejrs og skaber en malerisk nattehimmel. Holder I nytår med jeres venner, kan du involvere dem i din plan og få dem til at hjælpe med at stå klar med konfettirør, når hun har sagt ja. Men ligesom med alt andet nytårsgejl, så pas godt på jeres øjne og bed vennerne om at holde afstand.

Foretrækker I derimod en stille nytårsaften derhjemme bare jer to, eller med børnene, kan du bruge en kendt filmklassiker. Vi tænker selvfølgelig på champagneglasset med ringen i. Nej det er måske ikke så originalt, men har du lagt kræfter i at finde en ring der passer til hendes personlighed, så er du næsten garanteret et ja.

 

Held og lykke med frieriet

Forhåbentligt har vores lille guide givet dig nogle idéer til at overraske kæresten. Men husk, at frieri er ligeså personligt som valget af den perfekte ring. Det skal passe til jer som par, og til hende som person. Det er en oplevelse I skal mindes hele livet. 

Vi ønsker dig alt muligt held og lykke med frieriet, og husk at forlovelsesringen skal sidde på ringfingeren på din kærestes venstre hånd. Dette siges at være fordi kærlighedens åre går fra hjertet til venstre ringfinger. Når hun har sagt ja og I skal finde vielsesringe, skal ringen derimod sidde på ringfingeren på højre hånd. Dette fordi du aflægger jeres troskabsløfte i kirken med højre hånd.

Posted By Nikolaj Rostmose

6 tips til at finde den rigtige forlovelsesring

6 tips til at finde den perfekte forlovelsesring, som passer til hendes personlighed (og din pengepung)!

Beslutningen om at fri til sin kæreste, kan snildt give svedige håndflader og hurtig hjertebanken. Det er en stor beslutning, og måske du allerede ved hvordan du vil fri, men hvad med ringen? Skal den være i guld, hvidguld eller måske rosaguld? Hvilken karat skal diamanten have, og hvor mange skal der være? Hvordan skal snittet være? At vælge den perfekte ring er ikke nødvendigvis nemt, det er trods alt den ring din kommende hustru skal bære resten af livet. 

Derfor får du her vores 6 bedste ekspert-tips til at finde den perfekte forlovelsesring, og undgå at stå i samme situation som Chandler fra venner, da han efter at have besøgt fem smykkeforretninger stadig ikke har fundet ’ringen’.

 

Hvad skal en forlovelsesring koste?

Måske du har hørt, at din kærlighed afspejles i prisen på ringen, eller hvor stor diamanten er, og at prisen på en forlovelsesring bør svare til et par måneders løn. Vi bliver ofte spurgt om, hvad det koster at fri til sin kæreste. Svaret er forskelligt hver gang, for prisen afhænger i sidste ende af dig. Det dog vigtigt at huske, at en forlovelsesring ikke skal ruinere dig, men være symbolet på et nyt kapitel i dit og din kærestes liv, som kommende mand og kone.

Typisk køber mænd en ring, som svarer til deres månedsløn. Det behøver dog ikke være tilfældet for dig, og du kan få mange smukke diamantringe i alle prisklasser. Dog anbefaler vi, at du sparer op eller lægger lidt penge til side, så dit budget ikke skal være afgørende for om du kan vælge den perfekte ring.

Forlovelsesringen skal din kommende hustru bære på sin hånd resten af jeres liv. Derfor er det vigtigt at tænke kvalitet, holdbarhed og funktionalitet ind i budgettet for ringen.

I sidste ende bør prisen ikke være den afgørende faktor, men om din kærestes livsstil, personlighed, præferencer og ikke mindst udstråling, er afspejlet i ringen du beslutter dig for at købe.

 

Hvilken type er din kæreste?

Din kærestes udseende og stil kan afsløre meget om hendes type. Kig på hende og tænk over om hun er modebevidst og tager chancer, om hun har en klassisk stil, eller om hun mere er den sporty type. Går hun normalt med smykker, eller er hun mere minimalistisk i sit udtryk? De små detaljer kan afsløre meget, og hjælpe dig med at indsnævre din ring-jagt.

Udover hendes ydre stil, er det også vigtigt at have hendes personlighed med i overvejelserne. Hvis hun er:

Tag også i betragtning, hvad din kæreste laver til hverdag. Uanset om hun er på job, dyrker sport, ridder på hesten, maler et maleri, går en tur med hunden eller sidder ved computeren, skal hun selvfølgelig kunne nyde synet af hendes forlovelsesring. Udover det, kan hendes livsstil også have stor betydning for hvilket ring design, metaller, ædelsten og størrelse på diamanter, du bør vælge. 

En ring med forhøjninger kræver mere pleje og kan være i vejen ved nogle former for aktivt arbejde eller fritidsaktiviteter. Derfor kan en ring med sænkede diamanter være en fordel for hende, hvad end hun er til et simpelt-, eller et funklende design.

Forlovelsesringen skal naturligvis være smuk og passe til hende, men den skal også være praktisk nok til at hun kan lave ting.

Spørg også gerne vennerne og veninderne til råds (så længe de ikke taler over sig), og overvej også om din kæreste måske allerede har serveret dig gratis hints, og eventuelt sendt dig nogle billeder af ringe.

Alt er vigtigt, så er du næsten sikker på at finde en ring som passer til din kærestes stil, hvad end hun er til det klassiske, -raffinerede, -elegante, -romantiske, -sofistikerede eller -funklende design.

 

Hvilken guldfarve passer til din kæreste?

Igen skal du til at kigge på din kæreste, og hvilken farve metal er hendes nuværende smykker i? De fleste kvinder ved om hun foretrækker varme guldfarver, som rosa- og gulguld, eller om hun er mere til de kølige farver, som hvidguld. Har din kæreste ikke umiddelbart en præference, men ynder at mixe op i det, så overvej en ring der matcher hendes nuværende smykker. 

Hendes hudtone kan også hjælpe dig på rette vej. Har hun en lys hudtone med kolde nuancer, er de kølige farver som hvidguld som regel et godt valg. Har hun derimod en mørkere hudtone med varme nuancer, kan du kigge efter ringe i rosa-, og gulguld farver.

Tag ligeledes med i dine overvejelser hvordan vielsesringene skal se ud (ja, det er også nødvendigt at overveje allerede nu). Skal forlovelsesringen passe til farven og designet på vielsesringen, eller vil din kæreste hellere mixe det op? Alt er vigtigt i valget af ringen.

 

Hvilken slags hånd har din kæreste?

Ja, det er et specielt spørgsmål, men størrelen på din kærestes hånd kan hjælpe dig, når du skal indsnævre feltet af smukke forlovelsesringe. En stor ring på en lille hånd, kan komme til at se klodset ud, i mens en lille ring på en stor hånd, kan få ringen til at syne af mindre. Vælg derfor altid en ring der passer til din kærestes hånd.

En stor ring med en luksuriøs midte omgivet af fortryllende brillanter, vil se smuk ud på en større hånd, fordi den fylder meget på hånden. Det lyder måske dyrt, men rosetringe med brillanter kommer i mange prisklasser, og kan derfor sagtens passe til dit budget.

Har din kæreste derimod en slank og lang hånd, bør du istedet gå efter en ring i et mere simpelt design, og med en enkel eller flere små diamanter.

Når du har en idé om hvilken størrelse ring du skal vælge, kan du begynde at kigge efter hvilke der matcher hendes hudtone, stil og personlighed, når du bestemmer dig for form og facon på forlovelsesringen.

 

Hvilken sten og karakter skal ringen have?

Vores sidste tip til at vælge den rigtige forlovelsesring, er at tænke over betydningen i ringen. Med din kærestes stilpræferencer, personlighed, håndstørrelse og valg af farvede metal i tankerne, er det vigtigste nu at vælge den rigtige sten til ringen.

Stenen har en stor betydning for ringens karakter, og er her du kan gøre meget for at gøre ringen unik, og ikke mindst personlig. Her kan du vælge imellem diamanter og farvede ædelstene.

Diamanter er tidsløse, og bruges derfor oftest i forlovelsesringe. For at finde den rigtige ring tager vi altid udgangspunkt i de fire C’er; Color (farve), Cut (form), Clarity (klarhed) og selvfølgelig Carat (vægt).

De farvede ædelstene som safirer, rubiner og beryler er unikke og farvestrålende, og kommer i mange forskellige designs. Så er din kæreste modig i sit stilvalg eller en kreativ type, så kunne dette være det rette valg for hende. Alternativ kan du også vælge en klassisk ring med en ferskvandsperle som center.

 

Held og lykke med ring-jagten!

Forhåbentligt har vores 6 tips bragt dig tættere på at finde den perfekte ring. Du har i hvert fald lært, at du skal kigge rigtig meget på din kæreste (gør det dog ikke for åbentlys). 

Er du stadig i tvivl om hvilken type ring du skal vælge, så frygt ej, vi er eksperter i forlovelsesringe og står altid klar til at vejlede dig. Og inden du smutter, så glem ikke at finde den rigtige ringstørrelse, som vi også har lavet en guide til.

Posted By Carat Diamanter

Find den rigtige størrelse forlovelsesring

Find den rigtige størrelse forlovelsesring

Den store dag kommet. Du skal endelig fri til din kæreste.

Alt er forberedt, og du går ned på knæ. Din kæreste smiler over hele ansigtet, da du stolt rækker forlovelsesringen, som du har brugt et utal af timer på at udvælge, frem mod din kæreste.

Du tager ringen ud af dens smukke indpakning og glider den på din kærestes finger. Men ringen passer ikke.

Mange har mareridt om netop det scenarie, men med vores metoder, er du garanteret at finde den perfekte størrelse ring første gang.

Størrelse på fingerringe 

Der er meget planlægning, traditioner og forventninger der går forud for et frieri. Foruden det, vil du også gerne finde den perfekte ring, som selvfølgelig hverken skal være for stor eller for lille til din kærestes finger – den skal passe helt perfekt, og helst i første omgang.

Du har måske gennemgået din kærestes smykker, for at finde en ring at måle efter – men, er du sikker på at den ring passer på ringfingeren og har du taget hensyn til bredden på den forlovelsesring du har udset dig? Faktisk kan ringstørrelsen variere med op til 1 størrelse, afhængig af om ringen er bredere end ca. 6 mm, da en bred ring fylder mere på fingeren.

En tommelfingerregel er, at ringe til kvinder varrierer fra størrelse 50-62 (Ø 16-22 mm) og ringe til mænd varrierer fra størrelse 60-72 (Ø 19-23 mm).

Find mål på ringstørrelse

Her er fire metoder, der kan hjælpe dig med at finde den rigtige ringstørrelse:


Få hjælp af professionelle til at finde ringstørrelse:

1) Med en professionel fingermåler kan vi hurtigt hjælpe med at bestemme din kærestes ringstørrelse, hvis I besøger en af vores butikker. Desværre egner denne metode sig ikke til, hvis du vil overraske din kæreste, men måske du kan alliere dig med en af hendes eller hans venner.

2) Med en skydelære eller alternativt en lineal, kan du måle den indvendige diameter på ringen. Husk at måle fra indersiden af ringen, hvis du bruger en lineal. Noter hvad diameteren er i mm og find ringstørrelsen i skemaet. 52 mm vil svare til ringstørrelse 52.

Ringstørrelse skema Carat Diamanter

Find selv ringstørrelse:

3) Mål den udvendige omkreds af fingeren med snor. Dette er måske ikke den bedste metode, hvis du ønsker at overraske din kæreste, men måske du har en der kan hjælpe dig. Du tager et stykke snor, som du snurrer to gange rundt om din kærestes finger, den må ikke sidde for stramt, der hvor ringen skal sidde. Herefter tegner du en streg henover begge snore og retter tråden ud. Afstanden mellem de to streger i mm, er din kærestes ringstørrelse. 52 mm vil svare til ringstørrelse 52.

4) Mål ringens indvendige omkreds med et målebånd. Omkredsen i mm svarer til ringstørrelsen. Har du ikke et målebånd, kan du anvende et lille stykke papir. Rul papiret og glid ringen ned over. Klip et lille hak i papiret, der hvor det overlapper. Nu kan du måle den indvendige omkreds med en lineal, så hvis ringen er 5,2 cm. er det 52 mm. og derfor ringstørrelse 52.

Vi vil anbefale, at du prøver to af metoderne og ser om målene er nogenlunde ens. På den måde, er du næsten altid garanteret, at forlovelsesringen vil sidde behageligt på din kærestes ringfinger.

 

Husk også, at der kan være stor forskel på din kærestes fingre, alt efter om det er koldt eller varmt. Er din kæreste gravid, er der næsten garanti for at hendes fingre er hævede, og selv en lille hævning kan have betydning for måling af ringstørrelsen. Vær også opmærksom på, at ringen du måler efter (hvis du vælger den metode), har nogenlunde samme bredde som den forlovelsesring du har valgt.

 

Er du stadig i tvivl om din ringstørrelse, er det altid en god ide at spørge en professionel til råds. Derfor anbefaler vi altid, at du spørger en professionel til hjælp, inden du køber forlovelsesringen.

 

Men vi kan garantere at det bliver lettere, når I skal vælge jeres vielsesringe.

Held og lykke med frieriet!

Posted By Carat Diamanter

5 vare(r)