Billige smykker i januar – følg med, og vær først med de gode tilbud

Billige smykker i januar – følg med, og vær først med de gode tilbud

Det er januar og Carat Diamanter holder udsalg, så har du et smykke, du længe har drømt om at eje, så er det nu, du skal holde godt øje – måske er det på tilbud! Vi har desuden tilbud på mange andre smukke smykke til både ham og hende.

Har du gået og sukket efter et bestemt smykke i længere tid, men simpelthen holdt igen med at købe det, fordi tiden ikke var rigtig eller det var lidt dyrere, end du håbede på – ja, så er januar et godt tidspunkt at holde øje med, om det måske kommer på udsalg.

Hos Carat Diamanter elsker vi janaur, og vi elsker at forkæle vores kunder med en masse gode udsalg på smykker, fordi I har fortjent at forkæle jer selv lidt ekstra i den mørke tid. Vinteren kræver altid ekstra forkælelse, fordi mørket og kulden kan være hård at komme igennem, og her hjælper en god indkøbstur altså markant på humøret og energien.

image

Drømmesmykker og gode køb

Hvis du også synes, du fortjener lidt ekstra opmærksomhed i den kolde tid, så er det altid en god idé at købe et smykke til dig selv, eller til en du har kær, hvis du gerne vil vise lidt ekstra omsorg eller forkælelse. Hos Carat Diamanter har vi en bred vifte af smykker på udsalg, når det bliver januar, lige fra halskæder til ringe og ure. Så hold godt øje med, hvornår udsalget starter. Du skal blot kigge dig omkring på vores hjemmeside, tilmelde dig vores nyhedsbrev eller besøge vores butik og se, hvornår udsalget starter.

Når udsalget går i gang, kan der være rift om de gode sager, men vi har også tænkt os at komme med så mange gode tilbud, at det kan være svært ikke at blive fristet – og det er her, dit drømmekøb kommer ind i billedet. Det er nemlig altid smart at se efter, om det armbånd eller den ring du så længe har sukket efter, mon er kommet på udsalg. Du kan meget vel være heldig.

Hvis det ikke er, så lover vi, at rigtig mange andre smykker kommer på udsalg, og de kan også meget vel vise sig at være et drømmekøb for dig. Kig dig godt omkring på siden, se efter om noget af det, du har i tankerne, er på udsalg og beslut så, om det er noget for dig. Det er altid en god idé at overveje for og imod, før du køber, og husk at tjekke om størrelser og materialer er rigtige, før du køber.

Men når først udsalget er slut, så håber vi, du sidder hjemme i sofaen og glæder dig over dit rigtig gode køb her hos Carat Diamanter - glædelig udsalg!

LÆS OGSÅ: Ankerkæde – den evige klassiker: Men hvor lang skal den være?

Er der kun udsalg på jeres hjemmeside?

Nej, vi har mange gode tilbud både på vores hjemmeside og i vores butikker.

Hvad gør jeg, hvis jeg gerne vil have hjælp online?

Så er du velkommen til at skrive til os, så svarer vi dig indenfor 24 timer. Du finder vores kontaktformular oppe til højre i hovemenuen. Når du trykker på den, kommer et kontaktfelt frem, som du kan skrive i.

Hvor finder jeg jeres to butikker?

Dem finder du i København i de to storcentre Fields og Fisketorvet. Her har vi to butikker med flotte udstillinger og god betjening, der står klar til at hjælpe. Vi har åbent over 70 timer om ugen i butikkerne.