Black Friday nærmer sig; hvad kan du forvente på dagen?

Black Friday nærmer sig; hvad kan du forvente på dagen?

Wiii... det er Black Friday fredag den 26. november. En ægte festdag for alle os, der elsker et godt tilbud. Hos Carat Diamanter markerer vi naturligvis dagen med en række gode tilbud på alt fra øreringe og fingerringe til halskæder og armbånd.

Black Friday er en god dag for alle dem, der længe har gået og kigget på en ting, de godt kunne tænke sig, men som er lidt for dyr. Med lidt held kommer den nemlig på tilbud.

Det oplever vi også hos Carat Diamanter, og derfor sætter vi naturligvis en række af vores bedste smykker på udsalg, så du kan købe lige præcis den halskæde, du har sukket efter i månedsvis – til en rigtig god pris.

Priser der gør dig glad

Vi afslører endnu ikke, hvilke priser vi kører med på Black Friday, og vi fortæller heller ikke, hvilke af alle vores skønne smykker du kan forvente at se til en drøngod pris. Men hvis du følger med her på siden eller på vores sociale medier, kan du være først med de gode nyheder, når vi er klar til at dele ud.

MEN... vi vil gerne afsløre, at vi glæder os helt enormt meget til at sætte priserne ned fredag den 26. november, så du kan gøre et vaskeægte smykkekup til dig selv, din kæreste eller en kær fra din familie.

Black Friday nærmer sig; hvad kan du forvente på dagen?

Forbered dig godt

Det kan godt gå stærkt, når først de gode tilbud er i gang på Black Friday. Derfor er det en god idé at forberede sig godt, hvis du ved, der er et bestemt smykke du gerne vil købe.

Lav en liste på forhånd, hvor du skriver dine ønsker ned. Overvej også, hvor meget du er villig til at betale for de forskellige ting, så du ikke bliver grebet af stemningen på dagen. På den måde ved du, hvad du skal trykke ind på, hvis du handler online, når dagen går i gang.

Hvis du ikke har tænkt over, præcis hvad dit ønske eller dine behov er, risikerer du at gå helt i stå i din søgning, fordi udvalget er stort, priserne gode og ting måske bliver udsolgte. Har du derimod på forhånd besluttet dig for, hvilke køb du drømmer om at foretage, så kan du gå målrettet efter det – og du risikerer ikke at stå tilbage med en tom kurv, fordi du ikke kan beslutte dig. Eller omvendt; du får ikke forkøbt dig og ender med for mange ting, du slet ikke har brug for.
LÆS OGSÅ: 6 smukke og farverige øreringe fra Julie Sandlau

Hvornår er det Black Friday?

I år 2021 ligger Black Friday fredag den 26. november.

Starter Black Friday tidligere på webshoppen hos Carat Diamanter?

Det er klart, at på vores webshop kan du handle døgnet rundt. Derfor vil du også kunne gøre dine første indkøb på Black Friday tidligere her end i vores fysiske butikker, der først åbner på samme tid som resten af de to butikscentrer, vi er placeret i.

Vil der være Black Friday tilbud både i butikkerne og online?

Ja, vi har samlet en masse gode tilbud både i vores butikker og på vores online shop. I butikkerne kan du naturligvis kun handle indenfor åbningstid, hvor du online kan handle døgnet rundt.