"... by Carat" – de smukkeste smykker i 18 karat guld

Smuk, smykker, smukkest! Der er ikke noget som et smykke i guld, der kan fuldende et look og understrege en kvindes personlighed. Hos Carat Diamanter producerer vi flere forskellige kollektioner på vores eget værksted – læs med, og få inspiration til dit næste smykke.

Hos Carat Diamanter ved vi, at smykker betyder noget. De kan være givet med kærlighed, købt som selvforkælelse eller arvet fra én, man har kær. Det er ikke kun et spørgsmål om økonomisk værdi – smykker har ofte stor affektionsværdi, og de bruges til at fremhæve og understrege vores personlighed.

Den store betydning stiller krav til kvaliteten. Smykker skal være holdbare, og kvaliteten skal være høj. Det er der heldigvis mange smykkekunstnere og -virksomheder, der ved, og hos Carat Diamanter gør vi vores for at højne værdien af dine smykker; vi udvikler og producerer dem med kærlighed på vores eget værksted.

8 forskellige kollektioner med diamantsmykker har vi – nemlig:

Ens for diamantsmykkerne i disse kollektioner er, at de er produceret i 18 karat guld. Det er eksklusivitet og kvalitet, der holder år efter år. Når du vælger et diamantsmykke fra en af vores kollektioner, får du altid et originalt diamantcertifikat med – det er din garanti for diamantens ægthed og kvalitet.

Lad smykkerne udtrykke din personlighed

Tænker du lige så meget over, hvilke smykker du tager på om morgenen, som du gør på dit tøj? Sikkert ikke. Men det kan du med fordel gøre. Smykker er nemlig lige præcis dét, der for alvor understreger din personlighed. 

Spørgsmålet er selvfølgelig, om det skal være guld eller sølv, med eller uden sten, øreringe, armbånd eller halskæder? Det kan være svært at vælge, men det behøver det faktisk ikke at være; i dag er der nemlig ikke noget, du ikke må gøre med dine smykker. Du kan mikse sølv og guld for et mere råt look, eller du kan vælge det enkle og feminine uden for meget forskelligt. Og der er ingen, der siger, at du skal gøre det samme i morgen, som du gør i dag.

Styling med smykker skal ikke være perfekt – det skal være personligt og charmerende.

Nedenfor har vi fundet et udpluk af favoritterne fra vores egne kollektioner. Håbet er, at du kan finde inspiration til dit næste køb, hvad enten det er til dig selv eller til én, du holder af.

Infinity diamantring med 0,08 carat diamanter

Infinity-ringen i 18 karat guld og hele 14 brillanter har det smukkeste eternity/infinity design, der giver ringen et unikt og levende look. Brug den alene, eller sæt den samme med andre mere enkle ringe for et råt, feminint udtryk.

Halo diamantarmbånd med 0,13 carat diamanter

Drømmer du om et helt enkelt, elegant og minimalistisk smykke, der kan sætte prikken over i'et på dit outfit, så er Halo-armbåndet i 18 karat guld det helt perfekte valg. Brug det til jeans og sneakers for at give look'et et feminint touch, eller brug det til at gøre en enkel hverdagskjole mere festlig.

Alliance diamanthalskæde med 0,10 carat diamanter

Leder du efter en halskæde, der fylder lidt, og som både kan stå alene, men også sættes sammen med andre guldkæder? Halskæden fra vores Alliance by Carat-kollektion er én af vores favoritter, og det er den perfekte statement-halskæde. Den er smuk til et nedtonet outfit med en enkel hvid t-shirt, og den kan styles med et par korte, kraftige guldkæder for et mere festligt look.

Hvad er ”by Carat”?

”… by Carat” viser, hvilke smykkekollektioner vi selv står bag. Alle smykkerne er fremstillet på eget værksted og som udgangspunkt bruger vi altid 18 karat guld.

Hvordan ved jeg, at det er ægte diamanter, der er på smykkerne fra ”… by Carat”?

Hos Carat Diamanter arbejder vi udelukkende med ægte diamanter, og du får altid et diamantcertifikat med, når du køber et af vores diamantsmykker.

Hvad er et GIA-certifikat?

Du får et GIA-certifikat, hvis du køber diamantsmykker med diamanter, der har en højere carat end 0,30 ct.