Carat Diamanter har snart fødselsdag – følg med og vær først med de gode tilbud

Carat Diamanter har snart fødselsdag – følg med og vær først med de gode tilbud

Wiii... vi har snart fødselsdag, og det skal fejres med en masse gode tilbud til dig. Vi glæder os til at forkæle dig med smukke smykker og en hel række af vores absolutte favoritter her i butikken.

Når man har fødselsdag, får man gaver. Men hos os er det lige omvendt. Vi har lyst til at give en masse gaver til jer i form af det ene gode tilbud efter det andet. At se jer glade kunder gå fra vores butik med en ny halskæde, en ring til at overraske med eller et par øreringe, du længe har drømt om, er som en gave for os.

Fordi vi fylder år, har vi altså fyldt butikken med en hel del uimodståelige smykker på tilbud – det gælder både i vores to fysiske butikker på Fisketorvet og i Field's i København, og det gælder her på vores webshop. 

Følg med og gå ikke glip af noget

Vi kan endnu ikke løfte sløret for, hvilke smykker vi har tænkt os at sætte på tilbud, og hvor langt ned de kommer. Men vi kan afsløre, at priserne bliver drønskarpe, og der bliver rift om smykkerne.

Du kan derfor med fordel følge godt med her på siden, så du er klar, når vi åbner op for udsalget. På den måde kan du få fingrene i lige præcis det smykke, du drømmer om at købe til dig selv, en af dine nære eller din kæreste. 

Vi kan love dig for, at der er noget for enhver smag, når vores fødselsdag bliver skudt i gang. Der vil være noget til både ham og hende, og der vil være noget til den romantiske stil, den enkle og den stilrene, og der vil både være halskæderarmbåndøreringe og ringe på tilbud.

Du skal heller ikke være nervøs for prisen, for der vil naturligvis være tilbud i alle prisklasser, så alle vores kunder kan være med og gøre et særdeles godt køb.

Skal du være med til vores fødselsdag? Følg godt med her på siden, og vil du snart kunne se meget mere og på den måde også være klar, når vi starter det store fødselsdagsudsalg.

Husk på, at vi holder fødselsdag både i vores online univers og i vores fysiske butikker, så du er også velkommen til at komme forbi en af vores to butikker i København og få vejledning og se smykkerne fysisk. Online kan du bestille dem hjem og prøve i trygge rammer, og du kan naturligvis bytte dem igen, hvis de ikke passer – byttereglerne finder du her.

Hvor ligger jeres butikker i København?

Vore butikker er placeret i de to storcentre Field's og Fisketorvet.

Hvordan er byttereglerne for smykker købt på tilbud?

Byttereglerne kan du læse meget mere om på vores hjemmeside, og du er også velkommen til at forhøre dig i en af vores butikker.

Kan jeg stadig få vejledning, selvom jeg vil købe et smykke på tilbud?

Ja, det kan du bestemt. Vi gør meget ud af at guide vores kunder, så de kommer hjem med det bedste køb for dem. Besøg os i vores fysiske butikker, der har vi vores dygtige personale til at hjælpe dig videre. Online kan du skrive til os, og her vil vi svare dig hurtigst muligt.