Er du klar til Black Friday? 5 tips til at finde de gode tilbud

Er du klar til Black Friday? 5 tips til at finde de gode tilbud

Black Friday er lig med gode tilbud på en masse varer. Hos Carat Diamanter vil vi dagen igennem have en masse smukke smykker sat ned i pris, så du kan gøre et godt køb. Men hvis du for alvor vil lave et kup, kræver det, at du forbereder dig godt. 

Det er på mange måder en kunst at gå på udsalg og gøre gode køb. For hvis du vil ramme sofaen sidst på dagen med et par ægte gode fund og ikke et par hov-købte-jeg-lige-det sager, så skal du bruge et par minutter på at forberede dig, før dagen går i gang.

Neden for får du vores bedste tips til Black Friday.

1. Lav et budget

Før du går i gang med at kigge på alle de skønne varer, der er sat ned i pris på Black Friday, så beslut dig for, hvor mange penge du må bruge på at shoppe. Det bliver kun en god oplevelse i sidste ende, hvis du ikke overtrækker dit kort eller bruger så mange penge, at det gør ondt på din samvittighed.

Hvis du ved, du gerne vil bruge mange penge, kan du eventuelt spare op til det. Når du har besluttet, hvor dit budget ligger, skal du forsøge at holde dig til det på dagen, når det går løs.

2. Kig tilbuddene igennem

Mange steder annoncerer de deres tilbud op til Black Friday. Hvis du skal have flere ting, er det en oplagt mulighed for at kigge de forskellige priser an og beslutte, hvor du vil forsøge at købe.

Hvis det bliver lidt svært for dig at holde styr på, hvor hvilke ting koster hvad, så lav en liste på et stykke papir. På den måde kan du holde øje med priserne og de ting, du gerne vil købe.

3. Overvej hvad du virkelig har ønsket dig

På Black Friday er det en god idé at købe to slags ting; de store praktiske ting du mangler i hverdagen og ønskekøb. De køb du ønsker dig, er dem, du har gået og sukket efter og kigget på i lang tid og måske holdt igen med at købe, fordi det er værdifuldt.

På Black Friday vil du nok opleve, at noget af det du længe har drømt om, kommer på udsalg. Det kan være en smuk guldring fra Carat Diamanter eller en halskæde, du har ønsket dig meget længe.

Når du skal forberede dig til Black Friday, skal du dele dine køb op i de to katagorier og derefter overveje, om du må bruge penge på begge dele, og hvordan købene bør fordele sig. Lav gerne en prioriteringsliste med dine køb, så du ved, hvad du skal gå efter først.

Forbered dig til Black Friday

4. Find den rigtige forhandler

Alt efter hvad du beslutter dig for, at du har brug for og lyst til at købe på Black Friday, så laver du på forhånd en søgning på tingene. Er der en ring fra et bestemt mærke, du længe har ønsket dig, så søger du på internettet efter forhandlere og for at se, om den vil komme på udsalg.

Det er ikke sikkert, at du på forhånd kan se, om ringen vil komme på tilbud. Men det er godt at vide, hvor den kan købes, og så kan du på selve dagen gå ind og tjekke varen.

5. Hav is i maven og spring til på det rigtige tidspunkt

Det kan godt gå stærkt på Black Friday med de gode tilbud. Der kan være udsolgt hurtigere, end du selv kan følge med, og netop derfor er det godt, at du har lavet et forarbejde.

Når dagen starter, så ved du præcis, hvilke varer du skal kigge efter på hvilke hjemmesider eller i hvilke butikker. På den måde kan du hurtigt finde frem til dem og købe, hvis prisen er rigtig.

På Black Friday handler det om at have lige dele is i maven og modet til at springe til med det samme; hvis prisen ikke er helt godt et sted, skal du være modig nok til at kigge et andet sted. Men samtidig skal du også slå til, så snart du ser det bedste tilbud eller den ting, du ikke kan leve uden, for det kan hurtigt være væk i din størrelse eller drømmefarve.

God jagt – vi håber, du finder alt det, du drømmer om at købe. Her hos Carat Diamanter glæder vi os til at sætte vores bedste smykker på udsalg, så du kan lave et rigtig godt køb.

LÆS OGSÅ: Guide til diamanter: Alt du skal vide, inden du køber et diamantsmykke

Har I kun udsalg på Black Friday?

Vi har rigtig mange gode ting på udsalg til Black Friday, men vi kører jævnligt andre smykker på tilbud, hvis vi får nye varer ind eller der er en god anledning til det. Du kan altid følge med på vores hjemmeside og se under "udsalg", om vi skulle have noget for dig.

Hvilke smykker på kommer udsalg til Black Friday?

Det gør et bredt udvalg fra alle vores varegrupper lige fra ringe til halskæder, øreringe og armbånd.

Hvornår er det, der er Black Friday i år 2021?

Black Friday er fredag den 26. november.