Januar er på vej; Hvad skal du overveje, når du køber smykker på tilbud?

Januar er på vej; Hvad skal du overveje, når du køber smykker på tilbud?

Januar er på vej, og med den måned kommer også udsalg og tilbud på en lang række varer, som kan friste. Her hos Carat Diamanter holder vi også udsalg på mange af vores smukkeste smykker – og vi håber naturligvis, at du vil kigge med og lade dig friste. Vi har dog et par gode råd, før du går i gang.

Når der står januar i kalenderen, er det som regel lig med udsalg, og for mange er det et rart afbræk i lange mørke dage med kulde og blæst. En god shoppetur kan redde mange dårlige dage, og når der er udsalg, kan du spare mange penge på de ting, du længe har haft brug for eller ønsket dig.

Hvis du gerne vil købe smykker på udsalg, så råder vi altid til, at du kigger dig omkring på vores hjemmeside, før du køber. Sæt dig ind i detaljerne ved smykket i stedet for blot at kigge på prisen – du skal jo helst blive glad for dit nye smykke eller ur, og derfor er det også vigtigt, at det passer til dig.

Prisen er ikke alt

Når du skal beslutte, hvilket smykke du gerne vil købe på udsalg, så tænk over, om der er noget særligt, du har ønsket dig længe. Har du gået og drømt om en bestemt halskæde eller ring, så start med at kigge efter om den er på udsalg. Kig gerne lidt mere rundt, for det er også helt i orden at lade sig friste af andre smykker og gode tilbud.

Men før du trykker "køb" i vores online shop eller køber i forretningen, så sæt dig ind i smykkets detaljer. En god pris kan friste, men det bliver aldrig et godt køb, hvis ikke smykket passer til dig.

Se på, om det er i guld eller sølv, og om det er materialet for dig. Kig på længden af halskæden eller armbåndet, se på hvordan det skal behandles og overvej om en fingerring i en bestemt størrelse også er din størrelse. Det er små detaljer, der kommer til at have betydning for, om du bliver glad for dit smykke i sidste ende.

Det er klart, at køber du online, kan du ikke prøve smykket på før køb. Men det kan du, hvis du handler i en af vores butikker, og det er altså en god idé, hvis muligheden er der – altså at du bruger fem minutter på at betragte dig selv med det mulige køb.

Når alt det er sagt, så vil et godt køb altid starte med en god mavefornemmelse. Du skal ikke lade prisen styre dit køb. Det er naturligvis rart, hvis dit drømmekøb er på tilbud. Er det ikke det, skal du overveje, om du vil blive mere glad for det ene køb til fuld pris end to andre på udsalg, som i sidste ende næsten vil koste det samme.

LÆS OGSÅ: Guide - sådan finder du den rette ringstørrelse.

Er det alle jeres varer, der kommer på udsalg i januar?

Det er et godt udvalg af vores varer, vi har udsalg på i januar – men nej, det er ikke alle.

Er det kun online eller kun i butikkerne, I holder udsalg?

Der kommer smykker på udsalg både online og i vores butikker.

Hvornår starter I udsalg hos Carat Diamanter?

Hold øje her på siden, så vil vi annoncere det, når det sker.