Julegave til hende – én af dem skal da være et smykke

Julegave til hende – én af dem skal da være et smykke

De bedste gaver kommer fra hjertet, og når du skal finde en julegave til hende, du holder af, så skal du vælge noget, du ved, hun vil blive glad for – og her rammer et smukt smykke altid plet.

Det er juletid, der er lys i vinduerne, duft af gran og mandariner og kærlighed i stuerne, og du skal finde den perfekte gave til din kæreste. Det kan – udover den gode julestemning – også bidrage med lidt sved i armhulen og nervøsitet for, om du nu vælger den helt rigtige gave.

Det gør du, hvis du vælger med omtanke. Et smykke er ofte en virkelig god idé til en julegave, fordi et smykke kommer i så mange former, udgaver, designs og kombinationer, at du altid kan finde præcis det smykke, som passer til hende. Du vælge noget, der minder om hende, eller om jer og noget I har oplevet sammen eller været igennem.

Mangler du inspiration? Se med her og forstå, hvad vi mener.

Georg Jensen Koppel lille hjerte vedhæng i sølv

En enkel og meget smuk halskæde fra det danske designbrand, som altid vil være moderne i sit udtryk.

Halskæden kan være et godt valg, hvis du gerne vil vise din elskede, at dit hjerte banker for hende. Det er en fin måde at udtrykke din kærlighed på, og fordi vedhænget ser ud, som det gør, bliver gaven personlig.

Pris: 995 kr.

Scrouples armbånd med perler i 8 karat guld

Et elegant og enormt flot armbånd med ferskvandsperler – der måske netop er den helt rigtige gave lige fra hjertet, fordi du og din kæreste engang har dykket efter perler sammen, og det signalerer dette armbånd, der samler jeres minder og alt det, I deler fra den tur.

Alternativt elsker din kæreste perler og enkle smykker, og derfor er lige præcis dette armbånd helt perfekt.

Pris: 995 kr.

Julie Sandlau life of tree små ørehængere i sølv

Disse øreringe med Julie Sandlaus signaturblade som motiv er en oplagt julegave, hvis din kæreste eller kone elsker naturen. Gør hun det, vil hun straks kunne forstå, hvorfor du har købt netop denne gave til hende.

Pris: 1.050 kr.

 

 

 

Ovenstående er blot tre eksempler på, hvordan du kan overføre noget personligt fra dit og din samlevers liv til en smykkegave. Pointen er, at det handler om at tænke over, hvilken kvinde hun er, og hvad I har oplevet sammen.

Overvej hvilke egenskaber eller gode ting, du gerne vil fremhæve. Der findes så mange smukke designs hos Carat Diamanter, at vi helt sikkert kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige personlige julegave til hende. 

LÆS OGSÅ: Skal du vælge guld eller sølv? Perler, diamanter eller andre ædelstene?

Hvordan finder jeg den rigtige ringstørrelse til min kæreste?

Når du skal finde den rigtige ringstørrelse, kan du låne en af din kærestes eller kones nuværende ringe og tegne af efter den. Der er også andre muligheder – dem har vi skrevet et indlæg om på vores hjemmeside, som du finder i vores hovedmenu under "blog".

Hvordan finder jeg ud af, om min kæreste skal have en halskæde, et armbånd eller et andet smykke?

Hvis du er i tvivl om, hvilket smykke du skal købe, så kig på de smykker, hun allerede har. Er der noget, hun er særligt glad for, eller er der et sted i samlingen, hvor der mangler noget, som kunne klæde hende?