Morgengave – overrask din elskede med et personligt smykke

Morgengave – overrask din elskede med et personligt smykke

Hvis du skal giftes, står du muligvis i den svære situation, at du skal vælge en morgengave til din kæreste. Det er altid en svær gave, for den skal helst ramme rigtigt, og du vil gerne vise, hvor højt du elsker din nye kone eller mand, og hvor meget du glæder dig til jeres liv sammen som ægtefolk. Vi har fundet to gode bud på gaver til ham og hende.

Morgengaven er en smuk gammel tradition, der har ændret formål og karakter over årene, men det gør den ikke mindre fin af den grund.

I gamle dage gav den velhavende mand sin hustru en morgengave for at takke hende for natten og sikre hende og deres kommende børn i fremtiden, hvis noget skulle ske med ham. Han forærede hende måske et lille hus og noget jord eller andet værdifuldt, som hun kunne leve af, hvis han gik bort før hende. 

I dag er morgengaven mere en kærlig gestus, men det gør den ikke mindre vigtig. Det har stor betydning for manden at finde noget, der signalerer kærlighed og omtanke – og ofte giver han et smykke. Samtidig er det også blevet helt normalt, at kvinden giver manden en gave. 

Således byttes der gaver dagen efter brylluppet, og gaven består som sagt meget ofte af et smykke.

Hos Carat Diamanter kan vi hjælpe dig med at finde den perfekte gave til din hustru. Vi fører mange utroligt smukke smykkeserier, og du kan med garanti finde den helt rigtige gave blandt vores udvalg. 

Men hvad skal du vælge til din mand eller kone? Ofte ses det, at kvinden får en smuk halskæde og manden et flot ur, og måske kan du blive inspireret af en af disse.

Morgengaven til hende

Infinity diamantvedhæng med 0,08 carat diamanter

Den enkle og samtidig utrolig elegante halskæde med ti små diamanter vil med sikkerhed skabe glæde i ægtesengen, når din hustru åbner morgengaven fra dig. Den fås både i hvidguld og guld, og den er fremstillet med stor dedikation på vores værksted efter eget design.

Pris 4.600 kr.

Georg Jensen Magic halskæde i 18 karat hvidguld med diamanter og ferskvandsperle

Et smukt og klassisk smykke med en perle så fin, at den vil gøre enhver ny hustru lykkelig. Formen er interessant og anderledes, og den vil derfor altid vække opsigt og bringe glæde i rigtig mange år. Et særligt smykke til din særlige kvinde.

Pris 10.500 kr.

Morgengaven til ham

Tissot Tradition Automatic Small Second

Et maskulint og klassisk ur i et design, der holder for evigt – og i et helt ægteskab. Selv den mest kræsne mand vil blive glad for dette enkle ud fra det traditionsrige firma, som er kendt for holdbarhed og orden. 

Pris 5.400 kr.

 

Gucci Dive Black Dial Bracelet

Et meget elegant herreur fra Gucci, der er vandtæt og enkelt i sit helt klassiske design, som tiltaler de fleste. Mon ikke din nye mand vil blive glad for at vågne op til et eksemplar af dette ur?

Pris 8.500 kr. 

HUSK – et godt råd

Når du vælger et smykke til din elskede, så vælg med hjertet, men også med hans eller hendes stil i tankerne. Overvej, hvilke farver hun holder særligt af. Om hun elsker enkle ting eller meget dekorative, om hun er til sølv eller guld og andre stilmæssige ting.

Hav det i tankerne, når du vælger smykket, for så rammer du med større sikkerhed et smykke, hun vil elske. 

LÆS OGSÅ: 6 smukke og farverige øreringe fra Julie Sandlau

Er det kun hende, der skal have morgengave?

Sådan var det i helt gamle dage, men der var gaverne også noget anderledes end i dag, hvor mange par giver hinanden en gave. Det er blevet helt normalt, at både den nygifte kvinde og nygifte mand forærer en gave væk om morgenen.

Hvad giver folk normalt hinanden i morgengave?

Det er meget forskelligt, hvad folk giver til hinanden. Men meget ofte vælger nygifte at købe et kostbart smykke til morgengave – hun får gerne en halskæde, men det ses også mere og mere, at hun får øreringe eller et smukt armbånd. Den nygifte mand får ganske ofte et flot ur.

Hvad gør jeg, hvis gaven skal byttes?

Så kommer du ned i en af vores butikker, og så finder vi sammen ud af det. Eller du kontakter os via vores hjemmeside, og vi finder en løsning. Vi har god bytteservice hos Carat Diamanter.