Ringstørrelser – sådan finder du den rette størrelse

Ringstørrelser – sådan finder du den rette størrelse

Hvis du skal købe en ny ring, og du er i tvivl om, hvilken størrelse du skal købe ringen i, så er der flere måder at finde ud af det på. Læs med og få vores bedste tips lige her.

Du kan ikke bare gætte dig til, hvilken ringstørrelse du bruger. Det er meget individuelt fra person til person og sågar også fra finger til finger. Du er nødt til at måle dig frem, hvis du vil være helt sikker på at få den rigtige størrelse hjem. Men det er nu heller ikke så svært endda, hvis blot du følger en af disse metoder.

Mål med en snor

Hvis du ikke har mulighed for at komme ind i en af vores butikker i København, og du gerne vil bestille online, så må du i gang med målebåndet for at finde din størrelse.

Når du måler, skal du gøre det på et tidspunkt på dagen, hvor du ikke er hævet op af varme eller væske. Dine hænder skal helst se så normale ud som muligt.

Tag en tynd snor og sno den om din finger, der hvor ringen skal sidde. Lad enderne mødes og mål derefter med et målebånd, hvor lang snor-stykket er. Det er en god idé at gøre det flere gange for at få det mest sikre tal. Resultatet svarer nogenlunde til målet på indersiden af din ring.

Herunder kan du se, hvordan vores guide til ringstørrelser ser ud på vores webshop under de enkelte ringe, når du køber dem:

Brug en af dine gamle ringe

Hvis du har et smykkeskrin med gamle ringe derhjemme, kan du også bruge en af dem til at finde din ringstørrelse. Tag en ring, du kan passe, og mål ud fra den. Vælg en, der har den rigtige størrelse passende til den finger, du gerne vil købe en ring til.

Tag et stykke papir og en tynd pen. Tegn en cirkel på papiret indvendigt fra ringen og gør det gerne et par gange. Herefter måler du med en tynd snor, hvor lang stykket er. Det bør give dig en god indikation af din ringstørrelse på netop den finger.

Når du køber ringen, så forsøg at finde en størrelse, som passer til dit tal. Passer det ikke helt, så rund hellere lidt op end ned, for der er størst sandsynlighed for, at din størrelse er lidt større, end du har målt.

Du har nu gjort alt, hvad du kan for at ramme den rigtige størrelse. Du kan ikke være helt sikker på, at du ikke får målt forkert, for dine fingre kan godt skifte størrelse fra dag til dag og fra årstid til årstid. Heldigvis har vi gode bytteregler, hvis du får en ring hjem i forkert størrelse, og vi skal nok gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe dig i mål – læs om vores bytteservice lige her.

LÆS OGSÅ: Guide til halskæde – længde

Related Posts
  1. Forlovelse: Find den rigtige ringstørrelse, uden hun opdager det Forlovelse: Find den rigtige ringstørrelse, uden hun opdager det
Hvad skal jeg gøre, hvis jeg gerne vil overraske min kæreste med en ring og ikke kender størrelsen?

Vores bedste råd er, at du "låner" en af de ringe, hun allerede har og tegner en cirkel fra den inderste del af ringen på et stykke papir. Det viser nogenlunde, hvilken størrelse hun har, og du kan komme ned i en af vores butikker med det, eller du kan måle det med en snor og se, hvor lang den er, hvorefter du tjekker det på vores størrelsesguide.

Hvor ser jeg jeres mål til ringstørrelse på hjemmesiden?

Det gør du under de enkelte ringe. Når du ser en ring, du godt kan lide, så tryk dig ind på den. I højre side er en beskrivelse af ringen og en lille tekst, hvor der står, at du kan trykke dig videre, hvis du er i tvivl om din ringstørrelse. Når du trykker her, kommer der et skema op med mål, som også ses i denne tekst.

Kan jeg bestille online, selvom jeg er usikker på min ringstørrelse?

Ja, det kan du godt. Du bør tjekke din egen størrelse først og derefter kigge i vores størrelsesguide. Her får du et godt billede af, hvad din ringstørrelse er. Herefter bestiller du – og passer ringen ikke, har vi gode bytteregler, som du kan læse mere om her på hjemmesiden.