Rubinbryllup: Overrask din kone med et smukt rubinsmykke

Rubinbryllup: Overrask din kone med et smukt rubinsmykke

Hvis du gerne vil overraske din kone med et smukt smykke den dag, I kan fejre rubinbryllup, er det oplagt at finde en ring, halskæde eller øreringe med rubiner.

I 40 år har I været gift. Sikke en bedrift og sikke et privilegium. Det er en dag, der i den grad er værd at fejre, og uanset hvordan I har tænkt jer at markere dagen, vil du formentlig gerne overraske og forkæle din kone lidt. Hun fortjener sikkert den ekstra omtanke på dagen, og derfor skal du også finde en rigtig fin gave til hende.

Det er altid en god idé at købe smykker til sin kone, og især på en bryllupsdag som jeres. Det oplagte og symbolske valg vil være at købe et smykke med rubiner, og her hos Carat Diamanter har vi et lille – men særdeles godt – udvalg af smykker med rubiner.

Hvis du har brug for inspiration, har vi fundet et lille udvalg frem neden for, du kan kigge på og lade dig inspirere af. Efterfølgende kan du tage et kig på vores hjemmeside for at finde flere muligheder, ligesom du er meget velkomme til at komme forbi en af vores butikker i København i enten Field's eller på Fisketorvet, hvor vi kan give dig en god personlig betjening, så du kan finde præcis det smykke, din kone fortjener at få.

Mads Z Cabochon i 14 karat guld og rubinvedhæng

En enkel guldkæde med en smuk rød rubin som vedhæng er ægte forkælelse til hende, du gerne vil vise, at du værdsætter.

Pris: 2.450 kr.

Ørehængere i 8 karat guld med rubin og diamanter

Et par meget elegante og flotte roset ørehængere med en rubin, der er omkranset af diamanter. Det er en smuk gave til hende, du holder af og vil vise din kærlighed.

Pris: 2.995 kr.

Guldring med rubin i 14 karat guld

Denne smukke ring vil klæde alle kvinder og vække stor begejstring. Den er klassisk i sit udtryk, enkel og meget elegant.

Pris: 3.595 kr.

Creoler med ædelsten i regnbuens farver

Hvis din kone er til en mere farverig og dekorativ stil, er disse øreringe en oplagt gave til hende på jeres bryllupsdag. De er i 14 karat guld med ædelsten i alle regnbuens farver – og også med den smukke røde rubin.

Pris: 3.750 kr.

Har du fundet bryllupsgaven til din kone? Forhåbentlig har inspirationen hjulpet dig med at tænke over, hvilken gave du gerne vil give hende på jeres 40-års bryllupsdag.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, så ring gerne til os, skriv til os via hjemmesiden eller besøg en af vores butikker. Vi er her for at hjælpe dig, og vi ved, hvor vigtigt det er at finde den helt rigtige smykkegave.

LÆS OGSÅ: Guide: Sådan finder du den rette ringstørrelse.

Er der regler for, hvad man skal give sin kone i 40-års bryllupsdagsgave?

Bestemt ikke. Du må forære hende præcis det, du har lyst til, men der er noget symbolsk i at give et smykke med rubiner på dagen for jeres rubinbryllup.

Er det bedst at give en ring, øreringe eller måske en halskæde i i bryllupsdagsgave?

Du skal forære din kone et smykke, du ved, hun vil blive glad for. Hvis du ved, hun elsker at gå med ring, skal du måske overveje sådan en. Bruger hun derimod aldrig ringe eller øreringe, er det måske en halskæde, hun vil blive mest glad for.

Hvis jeg har brug for personlig hjælp og at stå med smykket i hånden, kan jeg så det et sted?

Du er meget velkommen til at besøge en af vores butikker i København. Vi har en butik på Fisketorvet og en i Field's, hvor vores personale vil give dig en god og personlig betjening.