Skal du fri? Få styr på de vigtige detaljer og få den bedste oplevelse

Skal du fri? Få styr på de vigtige detaljer og få den bedste oplevelse

Skal du fri til din kæreste, er der et par ting, som er meget gode at have styr på, før du falder på knæ og beder hende om at gifte sig med dig. Se her, hvordan du forbereder dig bedst.

Intet er skønnere end nyforlovede par, som glade holder om hinanden, kysser og glæder sig til fremtiden sammen. Det er formentlig også det scenarie, du ser for dig, når du tænker på at fri til din kæreste. Men før du kommer til det punkt, skal du sørge for at planlægge frieriet godt, så du ikke kun får et ja, men også en smuk dag at se tilbage på.

Når du skal fri til din kæreste, er der et par ting, du med fordel kan forberede på forhånd – her er vores bedste tips til at skabe en godt frieri.

Find den helt rigtige ring

Hvis du gerne vil købe en smuk ring til din kæreste, skal du give dig selv god tid til at finde den helt rigtige. For at finde en ring hun bliver ægte glad for, skal du finde en i hendes stil.

Overvej derfor, hvilken stil din kæreste er til, når det kommer til smykker. Stil dig selv disse spørgsmål:

  • Hvilken stil har de ringe, hun har på til daglig?
  • Er hun til den helt enkle og minimalistiske ring, eller kan hun godt lide en ring, som kan ses og som skiller sig ud?
  • Skal det være en ring med ædelsten og i så fald hvilken?
  • Er hun til guld eller sølv, og må ringen gerne være farverig og dekorativ?
  • Hvad er dit budget?

Er du stadig er i tvivl om stilen, så kig på alt det andet, hun omgiver sig med i hverdagen. Kig på hendes tøj, sko, smykker og indretning. Det giver som regel et praj i retningen af, om hun er den farverige og bombastiske type eller den mere afdæmpede type, og det skal ringen helst matche.

Hvordan skal du fri

Find din kærestes ringstørrelse

Når du har sporet dig ind på din kærestes stil og den type ring, du gerne vil købe, skal du forsøge at ramme den rigtige ringstørrelse. Det er svært, og det er langt fra alle, der rammer rigtigt. Du skal derfor ikke få det skidt med dig selv, hvis du ender med en, der er for stor eller for lille.

For at finde ringstørrelsen kan du enten låne en af din kærestes ringe fra et smykkeskrin og tage den med ned i butikken, hvis du er sikker på, hun ikke opdager det. Husk, at det helst skal være en ring, hun bruger på ringefingeren. Kan du ikke snige ringen ud af huset, så se, om du kan låne den et par minutter og aftegn indersiden af ringen på et stykke papir. Gør det flere gange, så er chancen størst for at ramme korrekt.

Når du har gjort det, tager du papiret med ned i butikken – eller hvis du skal handle online, så tager du en tynd snor og måler længden rundt på ringen. Inde under hver ring på hjemmesiden kan du se en størrelsesguide, der omdanner målene til størrelse.

LÆS OGSÅ: Ringstørrelser – sådan finder du den rette størrelse

Find en god måde at fri på

Nu kan du gå ned i butikken og finde den helt rigtige ring. Når den er i hus, skal du blot arrangere frieriet. Det er naturligvis en opgave i sig selv, men her skal du bruge samme fremgangsmetode, som du gjorde med ringen.

Tænk over, hvad din kæreste godt kan lide, og forsøg at arrangere et frieri ud fra det, så du ved, hun bliver glad. Husk på, det behøver ikke at være stort for at være rigtigt.

Her må du mærke efter, hvad der er mest rigtigt for jer, og hvilke typer I er; hvis I er til dekadence og store armbevægelser, skal frieriet formentlig også være det – er I derimod meget glade for de små ting i hverdagen, skal frieriet måske fokusere på det.

LÆS OGSÅ: Skal du fri til din kæreste? Få fire idéer til et frieri, der vil overraske

Hvad gør jeg, hvis jeg gerne vil have speciallavet en forlovelsesring?

Skal forlovelsesringen laves specielt til din kæreste? Så kontakter du os enten i en af vores butikker eller via vores kontaktformular på hjemmesiden. Vi laver mange smykker efter specielle ønsker, og det kan vi også gøre for dig.

Hvis jeg gerne vil fri med en diamantring, skal jeg så have den helt store pung frem?

Både ja og nej – vi har udsøgte og meget fine ringe iblandt vores diamantsmykker, som kan købes til fornuftige penge. Men vi har også mere eksklusive diamantringe i den anden ende at prisskalaen.

Skal der altid være en diamant på en forlovelsesring?

Nej bestemt ikke – ofte vælger mange mænd, at den ring de frier med, har en ædelsten på sig. Men det er langt fra alle, og en ring kan godt være både smuk og rigtig, selvom den ikke har en diamant.