BytteserviceSkal du give en gave, og er du usikker på byttereglerne? Bor modtageren i en anden del af landet? Så kan du trygt købe en gave i Carat Diamanter. Vi er medlem af Danske Guldsmede & Urmagere, som er den fælles forening for smykkebranchen i Danmark. Herigennem har vi adgang til en fælles bytteservice, hvilket betyder, at du kan bytte en vare købt hos Carat Diamanter i ca. 400 butikker fordelt over hele Danmark. Hvis du vil se, om en vare kan byttes nær dig, kan du søge på din by her.

Varer købt i Carat Diamanter

- Kan byttes og returneres i 30 dage i vores egne butikker.

- Skal pengene gives retur, kan det kun ske i en af Carat Diamanters butikker, og kvitteringen skal medbringes. Varer fremstillet efter mål, specialbestilte varer samt tilbudsvarer kan ikke byttes eller returneres.

- Varer købt i Carat Diamanter kan byttes, men ikke returneres, i ca. 400 butikker i Danmark inden for 30 dage.

- Varen skal være forsynet med Danske Guldsmede & Urmageres byttemærkat, og varen samt emballagen skal være intakt. Du kan bytte varen til en anden vare, eller få udstedt et tilgodebevis. Tilgodebeviset kan benyttes i den butik, der har udstedt beviset. Søg her for at finde en butik nær dig.

Varer købt i anden smykkebutik

- Kan byttes i Carat Diamanter inden for 30 dage.

- Varen skal være forsynet med Danske Guldsmede & Urmageres byttemærkat, og varen samt emballagen skal være intakt. Du kan bytte varen til en anden vare eller få udstedt et tilgodebevis. Tilgodebeviset kan benyttes i en af Carat Diamanters butikker.