BytteserviceSkal du give en gave, og er du usikker på byttereglerne? Bor modtageren i en anden del af landet? Så kan du trygt købe en gave i Carat Diamanter. Vi er medlem af Danske Guldsmede & Urmagere, som er den fælles forening for smykkebranchen i Danmark. Herigennem har vi adgang til en fælles bytteservice, hvilket betyder, at du kan bytte en vare købt hos Carat Diamanter i ca. 400 butikker fordelt over hele Danmark. Hvis du vil se, om en vare kan byttes nær dig, kan du søge på din by her.

Varer købt i Carat Diamanter

- Kan byttes og returneres i 30 dage i vores egne butikker.

- Skal pengene gives retur, kan det kun ske i en af Carat Diamanters butikker, og kvitteringen skal medbringes. Varer fremstillet efter mål, specialbestilte varer samt tilbudsvarer kan ikke byttes eller returneres (dette gælder dog ikke vores diamantsmykker fra Alliance DiamantserieFleur Diamantserie, Halo DiamantserieHearts DiamantserieInfinity Diamantserie, Laura Solitaireserie samt Petite Diamantserie - tilbudsvarer fra disse brands kan både byttes og returneres). Er du i tvivl, er du meget velkommen til at kontakte os.

- Varer købt i Carat Diamanter kan byttes, men ikke returneres, i ca. 400 butikker i Danmark inden for 30 dage.

- Varen skal være forsynet med Danske Guldsmede & Urmageres byttemærkat, og varen samt emballagen skal være intakt. Du kan bytte varen til en anden vare, eller få udstedt et tilgodebevis. Tilgodebeviset kan benyttes i den butik, der har udstedt beviset. Søg her for at finde en butik nær dig.

Varer købt i anden smykkebutik

- Kan byttes i Carat Diamanter inden for 30 dage.

- Varen skal være forsynet med Danske Guldsmede & Urmageres byttemærkat, og varen samt emballagen skal være intakt. Du kan bytte varen til en anden vare eller få udstedt et tilgodebevis. Tilgodebeviset kan benyttes i en af Carat Diamanters butikker.