UDSALGET SLUTTER 31/1 - JULENS BYTTEFRISTER FORLÆNGES TIL 8/3

Danmarks største udvalg af diamantsmykker

Er du på udkig efter din næste investering i dig selv, eller en du har kær, så er du kommet til det rigtige sted. Hos Carat Diamanter er vi eksperter i diamantsmykker, og vi har i mere end 25 år hjulpet vores kunder med at finde det helt rigtige diamantsmykke.

På denne side finder du ringe, halskæder, øreringe og armbånd, der er prydet med de smukkeste diamanter. Du finder både smykker, som passer perfekt sammen samt statement pieces, der kan bæres alene. Vi har samlet et bredt udvalg af designs fra vores egne kollektioner og andre mærker.

Et diamantsmykke i høj kvalitet er en investering, og hvis du passer godt på dit smykke, kan det holde hele livet – og måske til næste generation.

Varer 1-24 af 642

Side
pr. side
Sorter faldende
 1. Nedsat
  Fleur diamantring med 0,15 carat diamanter
  Fleur diamantring med 0,15 carat diamanter
  Normalpris 8.900 kr
  Tilbudspris 4.450 kr
 2. Nedsat
  Fleur diamantring med 0,15 carat diamanter
  Fleur diamantring med 0,15 carat diamanter
  Normalpris 9.950 kr
  Tilbudspris 4.975 kr
 3. Nedsat
  Fleur diamantring med 0,29 carat diamanter
  Fleur diamantring med 0,29 carat diamanter
  Normalpris 16.600 kr
  Tilbudspris 8.300 kr
 4. Nedsat
  Fleur diamantring med 0,08 carat diamanter
  Fleur diamantring med 0,08 carat diamanter
  Normalpris 7.800 kr
  Tilbudspris 3.900 kr
 5. Nedsat
  Fleur diamantring med 0,08 carat diamanter
  Fleur diamantring med 0,08 carat diamanter
  Normalpris 7.800 kr
  Tilbudspris 3.900 kr

Varer 1-24 af 642

Side
pr. side
Sorter faldende

Alliance by Carat

Alliance by Carat er en kollektion, der næsten udelukkende består af ringe. Ringene har det til fælles, at de sidder i en alliance, altså på rækker. Diamanters smukke måde at reflektere lyset på er enormt betagende. Designet er simpelt med fokus på, hvordan diamanterne skinner sammen. Du finder også diamantringe, hvor diamanterne er kombineret med røde rubiner, feminine lyserøde safirer, sorte diamanter eller blå safirer. Diamanter er ekstra smukke i selskab med andre ædelsten, da de fremhæver de farvede ædelstens farve uden selv at miste glans. I Alliance by Carat finder du også simple øreringe og creoler prydet med smukke diamanter. Kollektionen indeholder også simple halskæder med en alliance af diamanter.

Hearts by Carat

Hearts by Carat kollektionen har fokus på kærligheden og det feminine. Du finder et bredt udvalg af diamantsmykker uanset, hvilken smykketype du leder efter. Alle smykkerne har på sin vis inkorporeret et hjerte i designet, hvilket gør, at smykkerne passer rigtig godt sammen.

Halo by Carat

Diamantsmykkerne i Halo by Carat har alle et moderne og minimalistisk look. Alle modellerne centrerer om cirkelformen og diamanterne. Diamanternes smukke glans giver smykkerne en glorie effekt, hvilket har lagt navn til kollektionen. Halo by Carat kollektionen er velegnet som sæt, men smykkerne kan også sagtens bæres individuelt. Især halskæderne er meget smukke i denne kollektion. Smykkerne er elegante og kan bæres af kvinder i alle aldre. Det er en perfekt konfirmationsgave eller barselsgave.

Infinity by Carat

Infinity by Carat er en kollektion, der består af diamantsmykker som statement pieces. Du finder et bredt udvalg af designs, hvor der er inkorporeret forskellige sten udover diamanten. Du finder sten som safir, morganit, perle og mange flere. Det kan være nemmere at give øreringe og halskæder i gave, da man ikke skal tage stilling til størrelse. Infinity navnet kommer af diamanternes uendelige dybde, når du kigger på diamanternes fantastiske glans, som de mange facetter frembringer.

Fleur by Carat

Fleur kommer fra fransk og betyder blomst, hvilket også har været inspirationen til smykkerne. 7 diamanter danner en blomst. Smykkerne er meget feminine og elegante. Ringene ville også være smukke forlovelsesringe. Fleur by Carat er en meget populær diamantkollektion. Smykker herfra vil være et sikkert valg.

Petite by Carat

Petite by Carat kollektionen er en minimalistisk kollektion med diamantsmykker skabt til hverdagen. Petite betyder lille, ligesom smykkerne er mindre og simple. Alle smykkerne bærer præg af underspillet elegance og vil gøre sig som en fin gave til konfirmanden eller studinen.

Ida Solitaire by Carat og Laura Solitaire by Carat

Ida Solitaire by Carat og Laura Solitaire by Carat er kollektioner, der udelukkende består af ringe og simple halskæder. Ringene er prydet med en enkelt diamant (dog har nogle af ringene i Ida Solitaire by Carat kollektionen diamanter ned ad ringskinnen). Ringene er oplagte som forlovelsesringe på grund af deres klassiske look. En smuk diamant i fokus er oplagt som symbol for jeres kærlighed.

Andre mærker

Udover vores egne kollektioner finder du også diamantsmykker fra blandt andet Georg Jensen. Georg Jensen smykkerne søger en del af sin inspiration i naturen og laver både sølvsmykker med diamanter og guldsmykker med diamanter.

Høj service og faglighed

Vi tilbyder 30 dages bytteserviceCaratDiamanter.dk. Det gælder både på vores diamantsmykker, men også på alle vores andre smykker og ure.

Når du køber et diamantsmykke hos Carat Diamanter, medfølger der et diamantcertifikat, som er din garanti for, at diamanterne har den oplyste kvalitet. Af diamantcertifikatet fremgår en række oplysninger om diamantsmykket, og vi anbefaler dig at gemme diamantcertifikatet.

Har du spørgsmål til smykkerne, eller vil du gerne prøve dem på, før du beslutter dig, er du mere end velkommen til at besøge en af vores 2 fysiske butikker i København. Du kan også kontakte os på chatten, på kundeservice@caratdiamanter.dk eller på telefon 33 13 80 60 (tryk 1), hvor vores faguddannet personale sidder klar til at hjælpe dig.

Pas på dine smykker

Sørg for at vedligeholde dit diamantsmykke, så holder det længere. Ja, det giver vel nærmest sig selv, men alligevel er der mange, der ikke er opmærksomme på at vedligeholde deres smykker. Det gælder uanset materiale og pris, at smykker skal vedligeholdes. Den daglige vedligeholdelse kan man sagtens selv klare ved at anvende vores serie af plejemidler.

Med jævne mellemrum kan du sende dit diamantsmykke til renovering hos os. Så kan vores dygtige guldsmede tjekke grabberne og ædelstenene samt renovere overfladen. På den måde bliver det som nyt igen og kan holde hele livet. Til glæde for dig selv - og måske næste generation.

Smykkeblog

Hold dig opdateret med hvad der sker i vores verden. Hold øje med vores blog. Det er her, vi skriver om stort og småt i vores hverdag. Nye mærker, nye kollektioner, nye trends og meget andet. Du finder vores blog her.