Diamanthalskæder

Diamanthalskæden er et klassisk smykke, som altid har været populært. Den er velegnet til gave, da man ikke skal forholde sig til størrelser på samme måde, som man skal med fingerringe. Diamanterne i en diamanthalskæde vil typisk indgå som en del af designet og få smykket til at funkle og reflektere lysets stråler på fineste vis.

Mangler du en halskæde til samlingen, eller vil du forære en i gave til en person, som står dit hjerte nært? Her finder du et bredt udvalg af halskæder for enhver smag og i enhver prisklasse.

Varer 1-24 af 124

Side
pr. side
Sorter faldende
 1. Nyhed
 2. Nyhed
 3. Nyhed
 4. Nyhed
 5. Nyhed
 6. Nedsat
 7. Nedsat
  Infinity diamantvedhæng med 0,12 carat diamanter
  Infinity diamantvedhæng med 0,12 carat diamanter
  Normalpris 7.500 kr
  Tilbudspris 3.750 kr
 8. Nedsat
 9. Nedsat
 10. Nedsat
  0,21 carat diamant vedhæng i dråbeform P1051D-18KW
  0,21 carat diamant vedhæng i dråbeform P1051D-18KW
  Normalpris 10.800 kr
  Tilbudspris 5.400 kr
 11. Nedsat
  Infinity diamantvedhæng med 0,11 carat diamanter
  Infinity diamantvedhæng med 0,11 carat diamanter
  Normalpris 6.995 kr
  Tilbudspris 3.497,50 kr
 12. Nedsat
  Infinity diamantvedhæng med 0,08 carat diamanter
  Infinity diamantvedhæng med 0,08 carat diamanter
  Normalpris 4.600 kr
  Tilbudspris 2.300 kr
 13. Nedsat
  Infinity diamantvedhæng med 0,17 carat diamanter
  Infinity diamantvedhæng med 0,17 carat diamanter
  Normalpris 8.250 kr
  Tilbudspris 4.125 kr
 14. Nedsat
  Infinity diamantvedhæng med 0,25 carat diamanter
  Infinity diamantvedhæng med 0,25 carat diamanter
  Normalpris 11.800 kr
  Tilbudspris 5.900 kr

Varer 1-24 af 124

Side
pr. side
Sorter faldende

Diamanthalskæder og designs

Diamanthalskæden bør være en central del af dit outfit, da det er noget af det første, man ser, når man møder en person. Derfor er det vigtigt, at finde en halskæde som du føler, repræsenterer dig.

Her på siden finder du både diamanthalskæder i almindelig guld, hvidguld og rosaguld.

Halskæder kan også bæres flere sammen og kombineres i forskellige farver. Det giver dig mulighed for at skabe dit eget look. Hvis du har et lille udvalg af diamanthalskæder hjemme i smykkeskrinet, kan du hver dag kombinere et par stykker af dem. På den måde kan du skifte look alt efter dine planer den enkelte dag.

Vores unikke kollektioner af diamanthalskæder

Carat Diamanter har et stort udvalg af diamanthalskæder og vedhæng prydet med andre ædelsten. Vi designer og producerer selv vores diamanthalskæder. På den måde kan vi garantere dig unikke designs til de laveste priser. Ingen fordyrende mellemled her.

Leder du efter en statement halskæde, der er noget lidt udover det sædvanlige, vil vi anbefale dig at se nærmere på halskæderne i vores kollektion Infinity by Carat. Her finder du halskæder, hvor der er fokus på diamanten og dens smukke egenskaber. Du finder unikke designs, hvor diamanter bliver kombineret med andre ædelsten som safir, rubin, smaragd og topas.

Diamanter er gode til at fremhæve farver i andre sten. Vi har designs, der indebærer en sammensætning af flere små diamanter, samlet i en pavé. Vi har også mere simple designs, hvor en enkelt diamant får opmærksomheden, og man kan se de enkelte facetter i stenen. Du kan for eksempel udforske Halo by Carat kollektionen og Alliance by Carat kollektionen.

Vi har diamanthalskæder, der forestiller et kors. De er oplagte til konfirmanden eller til den troende kvinde.

I Hearts by Carat kollektionen har vi halskæder med hjerter, der symboliserer kærligheden.

Vi har også diamanthalskæder med et simpelt og minimalistisk design, som aldrig går af mode. De vil være velegnet til den unge kvinde. Giv den enten til konfirmanden eller studenten. Du finder disse diamanthalskæder i vores Petite by Carat kollektion.

Georg Jensen

Georg Jensen designer også unikke halskæder, der inkorporerer diamanter. Her er fokus mere på designet og dets udtryk end på selve diamanten. Diamanthalskæderne fra Georg Jensen er perfekte, hvis du leder efter et smykke med flotte, strømlinende former. Deres designs er simple og samtidigt unikke. En diamanthalskæde fra Georg Jensen passer selvfølgelig også godt til andre Georg Jensen smykker.

Vores diamanter

Vores diamanter har forskellige størrelser. Størrelsen opgør vi i carat efter gældende internationale regler.

1 carat = 0,2 gram.

Store diamanter er mere værd en små diamanter, selvom den totale vægt af de små diamanter er den samme som vægten af den store diamant. Det skyldes, at store diamanter er meget mere sjældne end små diamanter er.

Diamanter kan variere i farven fra helt gennemsigtige og hvide over til gul. Jo hvidere diamanten er, jo mere værdifuld er den. Hos Carat Diamanter er vores diamanter i farven hvid / Wesselton på Scan. D.N. farveskalaen / H på GIA farveskalaen. Altså i god kvalitet.

Der kan også være uklarheder i en diamant. Vores diamanter er i kategorien SI1 (Small Inclusions), hvilket betyder, at du ikke kan se uklarhederne med det blotte øje.

Diamanter er slebet med brillantslib og har 58 facetter. Brilliantslib er bedst til at reflektere lyset og funkler derfor mest. Derudover har vi også diamanter slebet med baguette slib.

Vi udvælger nøje vores diamanter og sørger for at de er i topkvalitet. Vores diamantsmykker skal leve op til vores egne, strikse krav, så vi sikrer os, at du altid bliver tilfreds med en diamanthalskæde købt hos Carat Diamanter.

Diamanthalskæder til mærkedage

Måske er du på jagt efter et smykke til en bestemt anledning. Vi har samlet alle bestsellerne i nogle kategorier for at gøre det lettere for dig at finde en gave. Lad dig inspirere af vores forskellige mærkedage og find gaven til Valentines Day, Konfirmation, Mors dag eller Student.

Pas på dine smykker

Når man køber en diamanthalskæde, køber man et smykke for mange år. Det er en tillidssag at købe diamanthalskæder, og vi gør meget ud af at give den korrekte vejledning til vores kunder. Du er velkommen til at booke en tid, hvis du overvejer at investere i en diamanthalskæde, men du kan selvfølgelig også komme forbi uden forudgående aftale.

Sørg for at vedligeholde dine diamanthalskæder, så holder de længere. Ja, det giver vel nærmest sig selv, men alligevel er der mange, der ikke er opmærksomme på at vedligeholde deres smykker. Det gælder uanset materiale og pris, at smykker skal vedligeholdes. Den daglige vedligeholdelse kan man sagtens selv klare ved at anvende vores serie af plejemidler.

Med jævne mellemrum kan du sende sine smykker til renovering hos os. Så kan vores dygtige guldsmede tjekke grabberne og ædelstenene samt renovere overfladen. På den måde bliver smykkerne som nye igen og kan holde hele livet. Til glæde for dig selv - og måske næste generation.

Vil du gerne have forkortet din halskæde, kan du besøge en af vores to fysiske butikker på Fisketorvet og Fields i København. Her står vores faguddannet personale klar til at hjælpe dig.

Smykkeblog

Hold dig opdateret med hvad der sker i vores verden. Hold øje med vores blog. Det er her, vi skriver om stort og småt i vores hverdag. Nye mærker, nye kollektioner, nye trends og meget andet. Du finder vores blog her.