BLACK FRIDAY: 20-60% rabat på alt

Her finder du alt til forlovelsen og vielsen

Forlovelsesringe, vielsesringe og morgengaver er måske de vigtigste smykker, I kommer til at købe i jeres liv. I skal bære dem resten af livet, og I skal være glade for dem. I Carat Diamanter finder du et bredt udvalg af både klassiske forlovelsesringe og vielsesringe samt helt unikke designs.

Det er vigtigt, at ringene er behagelige at bære, og at de er velegnet til jeres liv. I skal især tænke over ringenes design, hvis I har et jobs eller fritidsinteresser, hvor I bruger hænderne meget. Guld er blødt og skal behandles med omtanke. Det kan være svært at vælge ringe, man skal gå med resten af livet, og der kan være mange spørgsmål. Det kan især være svært at købe en ring til en anden. Vi guider jer gerne igennem processen, så vi sikrer os, at I også er glade for jeres valg om 30 år.

Varer 1-24 af 1794

pr. side
Sorter faldende
 1. Nedsat
 2. Nedsat
 3. Nedsat
  Georg Jensen Daisy halskæde
  Georg Jensen Daisy halskæde
  Normalpris 1.400 kr
  Tilbudspris 1.120 kr
 4. Nedsat
  Georg Jensen Peak armbånd
  Georg Jensen Peak armbånd
  Normalpris 2.250 kr
  Tilbudspris 1.800 kr
 5. Nedsat
  3 hjerter med zirkonia
  3 hjerter med zirkonia
  Normalpris 595 kr
  Tilbudspris 476 kr
 6. Nedsat
  Dråbe med zirkonia
  Dråbe med zirkonia
  Normalpris 595 kr
  Tilbudspris 476 kr
 7. Nedsat
  Blomst med hjerte-øsken
  Blomst med hjerte-øsken
  Normalpris 395 kr
  Tilbudspris 316 kr
 8. Nedsat
  Cirkler med zirkonia
  Cirkler med zirkonia
  Normalpris 495 kr
  Tilbudspris 396 kr
 9. Nedsat
  Ørestikker med 2 cirkler
  Ørestikker med 2 cirkler
  Normalpris 550 kr
  Tilbudspris 440 kr
 10. Nedsat
  Sølvring med zirkonia
  Sølvring med zirkonia
  Normalpris 475 kr
  Tilbudspris 380 kr
 11. Nedsat
 12. Nedsat
 13. Nedsat
 14. Nedsat
  Seiko Premier ur
  Seiko Premier ur
  Normalpris 5.995 kr
  Tilbudspris 4.796 kr
 15. Nedsat
 16. Nedsat
 17. Nedsat
 18. Nedsat
  Georg Jensen Möbius ørepynt
  Georg Jensen Möbius ørepynt
  Normalpris 1.500 kr
  Tilbudspris 1.200 kr
 19. Nedsat
 20. Nedsat
 21. Nedsat
 22. Nedsat
 23. Nedsat
 24. Nedsat

Varer 1-24 af 1794

pr. side
Sorter faldende

Her finder du det største udvalg af forlovelsesringe

Forestil dig det befriende øjeblik hvor din kæreste siger ”ja” til dit frieri. Siger ”ja” til at tilbringe resten af livet med dig.

Selvfølgelig skal ringen være perfekt. Den skal være DIN prinsesse værdig. Ringen er symbolet overfor omverdenen på, at hun er din, og du er hendes. Vi kan hjælpe dig med at finde en ring, der er helt perfekt.

Vi tilbyder finansiering, 30 dages bytteservice, diamantcertifikater og naturligvis vores egne nøje udvalgte diamanter i forlovelsesringe af 18 karat guld, hvidguld og rosaguld. Mangler du rådgivning til at finde den helt perfekte ring, kan du besøge en af vores 2 fysiske butikker i København. Her står vores faguddannede personale klar til at rådgive dig.

Er du vild med Solitaire ringe (prinsesseringe), hvor det er en enkelt sten, som får opmærksomheden? Den klassiske forlovelsesring går aldrig af mode, og diamanten vil slå benene væk under hende. Hos Carat Diamanter har vi to forskellige kollektioner af Solitaire ringe. I kollektionen Laura Solitaire by Carat bliver diamanten holdt fast af 6 grabber, og i Ida Solitaire by Carat holdes diamanten fast af 4 grabber. Ringene i  Ida Solitaire by Carat kan også fås med diamanter ned ad ringskinnen, hvilket giver et mere glamourøst look. Derfor hedder disse ringe Ida Queen.

Vil du hellere have et anderledes design, har vi mange andre muligheder. En meget smuk ring er vores Infinity morganitring, hvor man har taget et klassisk design med diamanter ned af skinnen og diamanter, der omgiver den flotte morganitsten. Stenen har en lys pink farve, der får den til at skille sig ud fra andre ringe. Se hele vores kollektion fra Infinity by Carat.

Køb vielsesringe hos Carat Diamanter

Vi har et bredt udvalg af vielsesringe. I kan vælge, om I vil have traditionelle ringe, eller om I vil designe dem selv. Det er vigtigt, at vielsesringe er af høj kvalitet og i gode materialer, da det er ringe, I skal bære resten af jeres liv.

Vores egen Alliance by Carat kollektion er meget populære vielsesringe. Allianceringene har symmetriske diamanter på en række. Man kan selv vælge antallet af diamanter, ringen skal prydes med. Mandens ring er identisk med kvindens, dog uden diamanter og en anelse bredere. I kan selv vælge, om I vil have ringene i normal guld, hvidguld eller rosaguld. Vi kan også sætte andre sten end diamanter i. Det kan være, I har en favorit sten. Vi kan lave langt de fleste ringe efter jeres ønsker.

Vi er forhandlere af det tyske mærke Saint Maurice, der laver vielsesringe i højeste kvalitet. Saint Maurice har udviklet en app, der gør det muligt visuelt at designe jeres vielsesringe. På den måde kan I se, hvilke ringe I har designet, før I køber dem. I kan vælge guld i forskellig karat, palladium, platin, og sølv. I kan også vælge, hvilken overflade ringene skal have, om de skal være matte eller blanke, skal der være diamanter i og skal der indgraveres i ringene. Det er helt op til jer. På den måde kan I designe jeres egne personlige ringe, der symboliserer jeres forhold.

Hos Carat Diamanter vejleder vi jer grundigt, inden I beslutter jer for et par vielsesringe.

Husk morgengaven

Der er tradition for at give en gave til sin ægtefælle dagen efter brylluppet. Det klassiske valg er diamantørestikker, diamantarmbånd eller en diamanthalskæde. Til mændene kan det være et lækkert ur, eller måske et herresmykke. Mulighederne er mange. Det vigtigste er, at gaven kommer fra hjertet.

Pas på dine smykker

Sørg for at vedligeholde dine smykker, så holder de længere. Ja, det giver vel nærmest sig selv, men alligevel er der mange, der ikke er opmærksomme på at vedligeholde deres smykker. Det gælder uanset materiale og pris, at smykker skal vedligeholdes. Den daglige vedligeholdelse kan man sagtens selv klare ved at anvende vores serie af plejemidler.

Med jævne mellemrum kan du sende dine smykker til renovering hos os. Så kan vores dygtige guldsmede tjekke grabberne og ædelstenene samt renovere overfladen. På den måde bliver de som nye igen og kan holde hele livet. Til glæde for dig selv - og måske næste generation.

Smykkeblog

Hold dig opdateret med hvad der sker i vores verden. Hold øje med vores blog. Det er her, vi skriver om stort og småt i vores hverdag. Nye mærker, nye kollektioner, nye trends og meget andet. Du finder vores blog her.