Vores udvalg af halskæder

Varer 1-24 af 903

Sorter faldende
 1. Product Base Image Product Small Image
  Zirkonia halskæde i forgyldt sølv
  495 kr.
 2. Product Base Image Product Small Image
  Zirkonia halskæde i sølv
  395 kr.
 3. Product Base Image Product Small Image
  Merle vedhæng med 0,33 carat diamanter
  16.100 kr.
 4. Product Base Image Product Small Image
  Livets træ halskæde
  595 kr.
 5. Product Base Image Product Small Image
  Guld vedhæng med safir
  1.375 kr.
 6. Product Base Image Product Small Image
  Nature halskæde
  399 kr.
 7. Product Base Image Product Small Image
  Alberte halskæde
  395 kr.
 8. Product Base Image Product Small Image
  Emilie vedhæng
  1.275 kr.
 9. Product Base Image Product Small Image
  Annasofies rosa morganit med 0,11 carat diamanter
  18.200 kr.
 10. Product Base Image Product Small Image
  Saga vedhæng med 0,14 carat diamanter
  10.100 kr.
 11. Product Base Image Product Small Image
  Lilly hjertevedhæng
  445 kr.
 12. Product Base Image Product Small Image
  Lilly hjertevedhæng
  495 kr.
 13. Product Base Image Product Small Image
  Ellie perlevedhæng
  1.300 kr.
 14. Product Base Image Product Small Image
  Tro, Håb og Kærlighed i 8 karat guld
  1.295 kr.
 15. Product Base Image Product Small Image
  Georg Jensen Daisy halskæde
  1.400 kr.
 16. Product Base Image Product Small Image
  Georg Jensen Daisy sølvhalskæde med hvid emalje
  1.400 kr.
 17. Product Base Image Product Small Image
  Georg Jensen Daisy forgyldt sølvhalskæde med emalje
  1.100 kr.
 18. Product Base Image Product Small Image
  Hjerte med zirkonia
  695 kr.
 19. Product Base Image Product Small Image
  Hjerte halskæde med zirkonia i sølv
  595 kr.
 20. Product Base Image Product Small Image
  Dråbe med zirkonia
  395 kr.
 21. Product Base Image Product Small Image
  Dråbe med zirkonia
  595 kr.
 22. Product Base Image Product Small Image
  Sølvhalskæde med zirkonia
  595 kr.
 23. Product Base Image Product Small Image
  Blomst med hjerte-øsken
  395 kr.
 24. Product Base Image Product Small Image
  Georg Jensen Moonlight Grapes halskæde med vedhæng, stor
  3.250 kr.
pr. side

Typer af halskæder

Vi har noget for enhver smag, uanset om du selv mangler en halskæde til samlingen, eller om skal finde en halskæde til en gave.

Vi har halskæder i alle prisklasser fra billige sølvhalskæder til eksklusive diamanthalskæder. Halskæder med eller uden sten, store statement halskæder, simple hverdagshalskæder, korte og lange halskæder eller smukke diamanthalskæder til den særlige anledning. Kort sagt: Her finder du alt i halskæder.

Der findes forskellige typer af halskæder. De mest almindelige er:

 • Venezia. Denne halskæde har et firkantet design. Udtrykket er feminint og klassisk.
 • Panzer. Halskæden er flad og består af en masse sammensatte ringe. Panzer er en moderne og rå kæde.
 • Anker Facet. Denne halskæde har sammensatte ringe. Ringene er slebet flade på siderne, hvilket kaldes facet. Et moderne og meget populært design.
 • Rund Anker. Som Anker Facet har Rund Anker sammensatte ringe. De er dog ikke slebne. Udtrykket er romantisk og knapt så almindeligt som Anker Facet.
 • H2 Halskæder og Vedhæng

Her i kategorien finder du også vedhæng fra vores mange spændende mærker.

Hvis du leder efter et simpelt vedhæng eller halskæde med en flot og farverig sten, kan du udforske Julie Sandlaus flotte smykkeunivers. Julie Sandlau er et af de mest populære, danske smykkemærker, og de har et bredt udvalg af moderne vedhæng og halskæder inspireret af Østen. Lidt i samme stil er der Susanne Friis Bjørner halskæderne. De er lidt lavere prissat end Julie Sandlau, men de er også virkelig fine.

Er du mere til romantiske halskæder, er der også mange muligheder. Romantiske halskæder har altid været populære, og vil være en skøn gave til en, der står dit hjerte nært.

Blossom Copenhagen og Hearts by Carat har hjertet og blomsten som designmæssigt omdrejningspunkt. Blossom Copenhagen laver smykker i 14 karat guld og sølv. Hearts by Carat er vores egen kollektion med hjertesmykker i 18 karat almindelig guld, hvidguld og rosaguld prydet med funklende diamanter.

Halskæderne fra ByBiehl har været særdeles populære de seneste år. Deres symbolske halskæder med statements omkring vores jord, familien og naturen har gjort dem til en bestseller i Danmark. Vi har hele udvalget af de populære byBiehl halskæder i forgyldt sølv og sølv.

Sif Jakobs halskæder er sterlingsølv og 18 karat forgyldt sterlingsølv med primært hvide zirkonia sten. Sif Jakobs har en stor fanskare i Danmark, og deres ofte luksuriøse designs taler til vore følelser for det ekstravagante.

Diamanthalskæder til kvinder

Går dine tanker i retning af en eksklusiv diamanthalskæde, bør du overveje Carat Diamanters egne kollektioner. Vi har mere end 25 års erfaring, og vi designer og producerer selv halskæderne for at holde omkostningerne i bund. Da vi har skåret alle fordyrende mellemled i distributionsleddet væk, får du diamanthalskæder i høj kvalitet til Danmarks absolut bedste priser. Vi har diamanthalskæder til alle anledninger.

Du kan se vores samlede udvalg af diamanthalskæder her eller klikke dig direkte videre til vores forskellige kollektioner:

Halskæder til mærkedage

Måske er du på jagt efter en halskæde til en bestemt anledning. Vi har samlet alle bestsellerne i nogle kategorier, for at gøre det lettere for dig at finde en gave. Lad dig inspirere af vores forskellige mærkedage og find halskæder til Valentines Day, Konfirmation, Mors Dag, Fars Dag eller Student.

Pas på dine halskæder

Sørg for at vedligeholde dine halskæder, så holder de længere. Ja, det giver vel nærmest sig selv, men alligevel er der mange, der ikke er opmærksomme på at vedligeholde deres smykker. Det gælder uanset materiale og pris, at smykker skal vedligeholdes. Den daglige vedligeholdelse kan man sagtens selv klare ved at anvende vores serie af plejemidler.

Med jævne mellemrum kan man sende sine halskæder til renovering hos os. Så kan vores dygtige guldsmede tjekke grabberne og ædelstenene samt renovere overfladen. På den måde bliver smykkerne som nye igen og kan holde hele livet. Til glæde for dig selv - og måske næste generation.

Smykkeblog

Hold dig opdateret med hvad der sker i vores verden. Hold øje med vores blog. Det er her, vi skriver om stort og småt i vores hverdag. Nye mærker, nye kollektioner, nye trends og meget andet.

Hos Carat Diamanter tilbyder vi 30 dages bytteservice. Bytteservicen kan anvendes i vores to butikker i København samt i mere end 300 butikker i landet.

Vi har gratis levering for ordrer over 399 kr. og gratis retur. Få tilsendt din halskæde til dit hjem, dit arbejde eller et valgfrit udleveringssted. Du kan også benytte dig af vores Click & Collect service og afhente varen i en af vores butikker.

Læs mere