Spar 20% på vielsesringe

Guld halskæder

Varer 1-24 af 126

Side
pr. side
Sorter faldende
 1. Product Base ImageProduct Small Image
  Guld vedhæng med safir
  1.375 kr
 2. Product Base ImageProduct Small Image
  Emilie vedhæng
  1.275 kr
 3. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Mads Z Knife Edge halskæde i 8 kt. guld
  Normalpris 3.950 kr
  Tilbudspris 2.370 kr
 4. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Mads Z Knot halskæde i 8 kt. guld
  Normalpris 2.950 kr
  Tilbudspris 1.770 kr
 5. Product Base ImageProduct Small Image
  Sofia diamantvedhæng
  2.995 kr
 6. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Fleur vedhæng med 0,48 carat diamanter
  Normalpris 25.100 kr
  Tilbudspris 12.550 kr

Varer 1-24 af 126

Side
pr. side
Sorter faldende

Find en guld halskæde der passer til dig – klassiske og moderne

De forskellige guld halskæder, som du finder her på siden, er både klassiske og moderne, og derfor er de også tiltalende for en masse forskellige piger og kvinder i alle aldre, som går op i at have et smukt smykke på. Guld halskæder – og andre guldsmykker generelt – har også en særlig plads i mange kvinders hjerter. Og apropos hjerter: Så finder du også et bredt udvalg af hjerteformede guld halskæder med diamanter fra bl.a. vores egen kollektion: Hearts by Carat.

Tag f.eks. vores Hearts diamanthalskæde med 0,38 carat diamanter, som er en fortryllende og romantisk halskæde i 18 karat guld. Det, som gør denne guld halskæde til noget helt særligt, er dens hjerteformet design, som indeholder hele 23 små brillantslebne diamanter. Guldhalskæden er den perfekte romantiske gave, som du kan give til den, du elsker.

Hvis du generelt er på udkig efter en guld halskæde med diamanter, så finder du også mange andre fine halskæder fra vores egne kollektioner som: Alliance by Carat, Fleur by Carat, Halo by Carat, Infinity by Carat, Laura Solitaire by Carat, Petite by Carat og som sagt fra Hearts by Carat.

Køb din næste halskæde i guld allerede i dag

Hos Carat Diamanter har du som sagt mulighed for at gå på opdagelse i vores brede udvalg af halskæder i guld her på vores webshop eller i en af vores to fysiske butikker på enten Fisketorvet eller i Fields. Ligesom med alle dine andre smykker så er det selvfølgelig også vigtigt at vedligeholde din næste halskæde i guld. Her kan du bl.a. anvende vores serie af plejemidler. Men hvis dit smykker skal have en decideret renovering, så er det også noget vores dygtige guldsmede kan hjælpe med. Ved løbende at vedligeholde dine smykker sikrer du, at de holder hele livet – og måske endda til næste generation.

Har du nogen spørgsmål til en specifik guld halskæde eller lignende, er du altid mere end velkommen til at kontakte os på telefon: 33 13 80 60 eller sende os en mail til: kundeservice@caratdiamanter.dk

Læs mere