Spar 20% på vielsesringe

Smukke hvidguld halskæder i elegante og moderne designs

Varer 1-24 af 74

Side
pr. side
Sorter faldende
 1. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Georg Jensen Fusion halskæde i 18 karat hvidguld med brillanter
  Normalpris 15.000 kr
  Tilbudspris 9.000 kr
 2. Product Base ImageProduct Small Image
  Sofia diamantvedhæng
  2.995 kr
 3. Product Base ImageProduct Small Image
  Ella dogtag vedhæng
  8.500 kr
 4. Product Base ImageProduct Small Image
  Ellie perlevedhæng
  1.300 kr
 5. Nyhed

Varer 1-24 af 74

Side
pr. side
Sorter faldende

En halskæde i hvidguld er indbegrebet af luksus, elegance og god stil. Den er perfekt til dig, der holder af det sølvfarvede look, men som drømmer om et mere slidstærkt kvalitetsmateriale. Det gennemførte hvidguld materiale er utrolig holdbart, samtidig med at det matcher langt de fleste ædelsten på elegant vis.

Carat Diamanter byder på en verden af smukke smykker. Se nærmere på vores hvidguld halskæder og opdag alt fra halskæder med diamantvedhæng til smaragd halskæder, halskæder med blå topas, perler eller rubiner. Du finder også udsøgte halskæder med en kombination af guld og hvidguld.

Vi ynder at forkæle dig og dem du holder af. Hos os finder du halskæder i hvidguld for enhver smag. Se dem alle her i webshoppen, eller opdag dem i en af vores butikker.

Hvidguld – et luksuriøst materiale med en elegant fremtoning

Hvidguld ligner til forveksling sølv. Der er dog stor forskel på de to ædle materialer. Mens sølv er meget hårdt og mere udsat for skrammer, er hvidguld legeret guld, der er belagt med hvid metal. Hvidguldet er lettere at arbejde med en ren guld, men også stærkere.

Nu ved du, at hvidguld er et godt kvalitetsmateriale til smykker. Men hvordan vælger du din nye hvidguld halskæde? Nemt er det ikke. Vi har samlet et fantastisk udvalg af smukke halskæder – du finder uden tvivl mere end blot én favorit.

Halskæderne i hvidguld er af enten 14 eller 18 karat.

Hvidguld halskæder med eller uden ædelsten

En hvidguld halskæde er et tidløst valg af smykke. Det smukke og skinnende materiale går aldrig af mode og fås ligeledes i utrolig mange designs, der matcher din personlige smag.

Træf først valget om, hvor vidt halskæden i hvidguld skal være med eller uden vedhæng. Du finder utrolig mange halskæder med forskellige vedhæng med udsøgte sten som klare diamanter, hvide perler, røde rubiner, pink safirer og grøn smaragd. Men du kan også opdage en simpel og minimalistisk hvidguld halskæde uden vedhæng og ædelsten.

Mulighederne er mange, når du først er trådt ind i vores store smykkeverden. Hvidguld halskæder findes der et utal af – alle i den fineste kvalitet og i de flotteste designs.

Hvidguld halskæder som gave eller selvforkælelse 

Rund cirkel med diamanter? Et hjerte med smaragd? Et kors med diamanter og blå safir? Du finder et utal af eksklusive og luksuriøse halskæder i hvidguld hos Carat Diamanter.

Forelsk dig selv i en ny halskæde eller find den perfekte gave til studenten, fødselaren eller konfirmanden. Vi hjælper dig hellere end gerne med at vælge, så kig endelig ind i butikken, hvis du har brug for et råd.

Læs mere
Er hvidguld ægte guld?

Ja, hvidguld er ægte guld.

Hvorfor vælge hvidguld frem for sølv?

Selvom hvidguld kan ligne sølv, er det et langt bedre materiale. Det er mindre modtageligt overfor ridser og skrammer.

Hvad er hvidguld egentlig?

Det er legeret guld, der er belagt med hvid metal. Det gør det nemmere at arbejde med og også mere holdbart end ren guld.