Spar 20% på vielsesringe

Elegante perlehalskæder i enkle og eksklusive designs

Varer 1-24 af 41

Side
pr. side
Sorter faldende
 1. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Lilly hjertevedhæng
  Normalpris 445 kr
  Tilbudspris 295 kr
 2. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Lilly hjertevedhæng
  Normalpris 495 kr
  Tilbudspris 295 kr
 3. Product Base ImageProduct Small Image
  Ellie perlevedhæng
  1.300 kr
 4. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Mads Z Treasure halskæde i sterlingsølv med perle
  Normalpris 1.150 kr
  Tilbudspris 690 kr
 5. Nyhed
  Product Base ImageProduct Small Image
  ByBiehl Poppy halskæde
  1.295 kr
 6. Nyhed
  Product Base ImageProduct Small Image
  ByBiehl Poppy halskæde
  1.195 kr
 7. Product Base ImageProduct Small Image
  Sistie x Signe Kragh
  895 kr
 8. Product Base ImageProduct Small Image
  Sistie x Signe Kragh
  895 kr
 9. Product Base ImageProduct Small Image
  Sistie x Olivia Dahl
  895 kr
 10. Nyhed
 11. Nyhed
 12. Nyhed
 13. Nyhed
 14. Nyhed
 15. Nyhed
 16. Nyhed
 17. Nyhed

Varer 1-24 af 41

Side
pr. side
Sorter faldende

Perlehalskæder er en skøn ting. Hvilken pige eller kvinde drømmer ikke om smukke perler om halsen? Mange tror fejlagtigt, at det er dyrt at investere i perlehalskæder. Det er bestemt ikke tilfældet. Du kan få utrolig smukke og stilfulde perlehalskæder med ferskvandsperler til en overkommelig pris.

Vores ønske her hos Carat Diamanter er at forkæle dig og dem, du holder af. Det er med afsæt i dette, at vi udvælger de mange fine smykkedesigns til vores webshop og butikker. Perlehalskæder er stigende i popularitet og derfor finder du mange af slagsen hos os.

Opdag ferskvandsperlehalskæder i enkle designs på en simpel kæde, såvel som i mere eksklusive designs i kombination med diamanter.

Historien om halskæder med perler

Halskæderne i sortimentet hos Carat Diamanter er primært fremstillet med det, man kalder for ferskvandsperler. Er dette en ægte perle, spørger du sikkert dig selv om. Ferskvandsperlen er ægte, idet den er naturligt fremkommende i søer og floder, og den hvide farve er dens naturlige nuance.

Ferskvandsperlen er dog kendt som værende en af de mere prisvenlige perler på markedet. Derfor bruges den i stor stil i mange smykkedesigns – blandt andet i halskæder fra kendte brands som Hultquist, Aagaard, Lund Copenhagen og Georg Jensen.

Andre typer af perler er: Kulturperler, Akoyaperler, Tahitiperler og South Sea perler. Alle er de mere sjældne end ferskvandsperlen og også langt dyrere.

Perlehalskæder kombineret med diamanter, zirkonia, sølv og guld

Er du til det meget enkle og minimalistiske? Eller søger du det eksklusive og prangende look? Du kan gå begge veje, når det kommer til vores udvalg af perlehalskæder.

En flot og hvid ferskvandsperle matcher både sølv og guld på fineste vis. Om du vælger en halskæde med én eller flere perler, får du dig et stilfuldt og meget simpelt udtryk.

Perler står også godt sammen med funklende diamanter eller skinnende zirkonia sten. Tilsammen giver det halskæden et meget eksklusivt look, som uden tvivl bemærkes.

Forkæl dig selv eller giv en perlehalskæde i gave

Drømmer du selv om en fin perlehalskæde? Eller vil du glæde en, du holder af med sådan en smuk halskæde?

Carat Diamanter er en fantastisk verden af unikke og smukke smykker. Vores sortiment af perlehalskæder rummer altid et godt valg til den perfekte gave eller den ultimative selvforkælelse.

Se dem alle her i webshoppen, eller kom ind i en af vores butikker. Vi står altid klar til at vejlede dig om de mange spændende smykkedesigns og perlehalskæder. 

Læs mere
Er ferskvandsperler ægte?

Ferskvandsperlen er ægte, idet den er naturligt fremkommende i søer og floder, og den hvide farve er dens naturlige nuance.

Findes der flere typer perlehalskæder?

Ja, du finder f.eks. perlehalskæder med ferskvandsperler. Disse er kendt som de mere prisvenlige udgaver. Derudover finder du også halskæder med perletyperne: Kulturperler, Akoyaperler, Tahitiperler og South Sea perler.

Hvad koster en perlehalskæde?

Hvis der er tale om en perlehalskæde med ferskvandsperler, fås den til en overkommelig pris. Det kan dog variere afhængig af smykkedesignet. Er halskæden også besat med diamanter, vil den naturligvis koste mere.