Opdag smukke Fleur by Carat halskæder med diamanter

6 varer

Sorter faldende
 1. Product Base Image Product Small Image
  Fleur vedhæng med 0,08 carat diamanter
  6.200 kr.
 2. Product Base Image Product Small Image
  Fleur vedhæng med 0,08 carat diamanter
  6.200 kr.
 3. Product Base Image Product Small Image
  Fleur vedhæng med 0,15 carat diamanter
  9.000 kr.
 4. Product Base Image Product Small Image
  Fleur vedhæng med 0,30 carat diamanter
  15.900 kr.
 5. Product Base Image Product Small Image
  Fleur vedhæng med 0,48 carat diamanter
  25.100 kr.
 6. Product Base Image Product Small Image
  Fleur vedhæng med 0,48 carat diamanter
  25.100 kr.
pr. side

Drømmer du om en overdådig diamanthalskæde? Diamanter er kendt som enhver kvindes bedste ven. Det er en drøm, vi alle har – at komme til at eje et smykke med ægte diamanter. Hvis ikke forlovelsen og den helt vilde diamantring er lige om hjørnet, så er en halskæde med diamanter et godt sted at starte.

Vi fører vores egen eksklusive serie af diamanthalskæder: Fleur by Carat. Denne eksklusive og populære kollektion byder på flere skønne diamantbesatte halskæder. Om du er til én i klassisk guld, til én i stilrent hvidguld eller én i moderne rosenguld, så finder du den her. Udforsk udvalget og bliv overvældet af de mange smukke halskæder.

Fleur by Carat halskæder i guld, hvidguld og rosenguld

Fleur by Carat er en af vores smukke diamantkollektioner. Denne serie byder på en skøn verden af halskæder med diamanter, og du kan se frem til at opdage flotte hvidguld- og guldkæder med diamantvedhæng.

De fine og æstetiske diamantvedhæng kommer i flere smukke udgaver. Med alt fra 0,08 carat diamanter til 0,48 carat diamanter – SI1 og udført med brilliantslibning. Denne klarhed giver vedhænget nogle små uklarheder, der dog ikke kan ses med det blotte øje, mens slibningen giver stenen en perfekt lysrefleksion.

Vedhænget er bestående af flere mindre diamanter – hele syv af slagsen. Det er dermed en halskæde med lidt bling-bling uden, at den er for meget. Vedhænget er udført på stilfuld og elegant vis.

Glæd en du holder af med en diamanthalskæde

En diamanthalskæder fra Fleur by Carat er oplagt som gave. Én der uden tvivl vil bringe stor glæde med sig. Om hun er til det klassiske, minimalistiske eller moderne, så finder du en smuk og tidløs halskæde til hende i denne serie.

Guld? Hvidguld? Rosenguld? Alle disse materialer matcher de skinnende diamanter på fineste vis. Uanset hvilken style du vælger, får du en tidløs halskæde med hele 7 diamanter og et utrolig gennemført design. Dét er den ultimative gave eller den absolutte selvforkælelse.

Shop Fleur by Carat halskæder her

Søger du en smuk halskæde med diamanter? Vores Fleur by Carat halskæder er uden tvivl noget for dig. Du finder diamanthalskæder til ethvert budget og enhver stil.

Gå på opdagelse i det eksklusive udvalg her i shoppen, eller kom ind i en af vores butikker. Vi glæder os til at hjælpe dig med at udvælge dit første diamantsmykke fra Fleur by Carat halskædeserien, ligesom vi også står til rådighed til at guide dig til det perfekte gavevalg.

Læs mere
Hvad betyder SI1 klarhed på diamanter?

Denne klarhed giver diamanten nogle små uklarheder, der dog ikke kan ses med det blotte øje.

Hvad er brilliantslibning?

Brilliantslibning af en diamant giver stenen hele 58 facetter (sider / kanter). Den opnår en helt perfekt lysreflektion med denne slibning.

Hvor kan jeg købe Fleur by Carat halskæder?

Carat Diamanter forhandler et bredt udvalg af Fleur by Carat halskæder i enten rosenguld, hvidguld eller guld.