Gold Collection: æstetiske halskæder med eller uden eksklusive sten

Varer 1-23 af 40

Side
pr. side
Sorter faldende

Varer 1-23 af 40

Side
pr. side
Sorter faldende

En halskæde i guld er altid et sikkert valg. Om den skal være i ren guld eller med et flot vedhæng med fine sten, det er op til din smag. Hos Carat Diamanter vægter vi personlighed højt, og derfor rummer vores Gold Collection et væld af unikke smykker i guld med eller uden diamanter og ædelsten.

Kast et blik på det eksklusive udvalg her i webshoppen eller i en af vores butikker. Beslut om du er til den klassiske guldhalskæde, eller om du drømmer om diamanter og ædelsten om halsen. Vi hjælper dig gerne med at finde den rigtige halskæde, der matcher din personlighed.

Smukke guldhalskæder fra vores egen Gold Collection

Er guldsmykker blandt dine favoritter? Gold Collection halskæder er designet til netop dig, der elsker guld. Ligeledes er serien også for dig, der nyder et overdådigt og eksklusivt look. I kollektionen finder du ikke blot enkle guldhalskæder, men også halskæder med flotte ædelsten og diamanter.

Serien Gold Collection byder på adskillige iøjnefaldende designs. Et guldkors besat med diamanter. Et ovalt vedhæng med diamanter i kanten og en safir i midten. En flot guldhalskæde med en perle som vedhæng. Kort sagt: noget for enhver smag.

Serien introducerer dig til en verden af gennemførte og stilfulde smykker i guld.

Gold Collection halskæder med ædelsten og diamanter

Drømmer du om safirer, diamanter, perler, rubiner, en ametyst eller en emerald? Verdenen af smykker byder på et utal af fantastiske ædelsten og diamanter. Det, der skiller dem fra hinanden, er farven og formen på stenen, måden den er slebet på og dens klarhed.

I vores Gold Collection viser vi dig halskæder med alverdens fine sten. Du får derfor rig mulighed for at komme tættere på valget af din favorit eller på at finde den helt perfekte gave med hendes yndlingssten.

Halskæderne med safirer, topas og diamanter fås i hvidguld såvel som guld. De er ideelle til det elegante look. Nyder du et mere moderne udtryk, er Gold Collection halskæderne med perler et oplagt valg.

Shop Gold Collection halskæder hos Carat Diamanter

Med vores Gold Collection halskæder indhyller vi dig i en verden af flotte guldsmykker i alt fra 8 karat guld til 18 karat hvidguld samt et væld af spændende diamanter og ædelsten – også i en carat efter din smag og temperament.

Er du i tvivl om hvilken Gold Collection halskæde, der matcher din stil? Dyk ned i udvalget her i webshoppen eller besøg en af vores butikker. Vi glæder os til at hjælpe dig med at træffe det rette valg.

Læs mere
Er Gold Collection halskæderne kun i guld?

Nej, du finder Gold Collection halskæder i både guld og hvidguld og med forskellige diamanter og ædelsten som safir, rubin og diamant.

Hvad er en ædelsten?

Det er hverken kemi eller geologiske forhold, der afgør, om en sten er en ædelsten. Det er sjældenheden af dem. Man siger, at diamanter, rubiner, smaragder og safirer alle er ædelsten. Disse er ligeledes alle mineraler, som har en vis gennemsigtighed og en krystalform, der er markant.

Hvor kan jeg købe Gold Collection halskæder?

Du finder Gold Collection halskæderne hos Carat Diamanter.