Enkle Halo by Carat halskæder i stilfuldt design og smukke materialer

4 varer

Sorter faldende
 1. Product Base Image Product Small Image
  Mathilde Halo halskæde med 0,19 carat diamanter
  16.100 kr.
 2. Nedsat
  Product Base Image Product Small Image
  Halo vedhæng med 0,12 carat diamanter
  Normalpris 7.300 kr.
  Tilbudspris 3.650 kr.
 3. Nedsat
  Product Base Image Product Small Image
  Halo vedhæng med 0,12 carat diamanter
  Normalpris 7.300 kr.
  Tilbudspris 3.650 kr.
 4. Product Base Image Product Small Image
  Halo halskæde med 0,30 carat diamanter
  19.500 kr.
pr. side

Drømmer du om en smuk, men enkel halskæde? Med selv en simpel halskæde kan du forstærke dit personlige look med masser af karakter og skønhed. Halskæder behøver ikke at være prangende og bling-bling – de kan sagtens være smukke selv i et enkelt og roligt design.

Halo by Carat halskæder er indbegrebet af eksklusiv skønhed og et enkelt, men alligevel meget smukt udseende. Halskæderne er udført med et rundt vedhæng besat med diamanter hele vejen rundt. Opdag halskæderne i guld, rosenguld eller hvidguld.

Elegante Halo by Carat halskæder med diamanter

Halo by Carat er en af vores meget populære smykkeserier. De absolut fine halskæder er tidløse og meget enkle. De går godt til den yngre pige såvel som den modne kvinde. Se nærmere på serien her på siden, og glæd dig til at opdage:

 • Halskæder i 18 karat hvidguld
 • Halskæder i 18 karat guld
 • Halskæder i 18 karat rosa guld
 • Halskæder med diamanter fra 0,12 carat til 0,30 carat

Om du er til klassisk guld, moderne rosenguld eller elegant hvidguld, så finder du en smuk halskæde efter din smag her. Opdag Halo by Carat halskæderne i flere fine designs – fx som ét rundt vedhæng eller med to runde vedhæng, der hænger sammen i ét.

Giv en smuk halskæde med diamanter som gave

Studentergilde? Konfirmation? Rund fødselsdag? Hvilken smuk gave skal du give til hende, der skal fejres med stil? Halo by Carat halskæderne er uden tvivl oplagte gaveidéer. Disse enkle og veludførte smykkedesigns passer til de fleste og kan pifte ethvert outfit op.

Besat med diamanter hele vejen rundt er bare én af de ting, der gør Halo halskæden smuk at se på. Utrolig elegant er den, uanset om du vælger den i guld, hvidguld eller rosenguld.

Du får i ethvert design et tidløst og smukt look. Glæd en du holder af med dette – hun kan bære Halo by Carat halskæden i mange år, uden at den bliver umoderne at se på.

Shop smukke Halo by Carat halskæder her

Carat Diamanter ynder at forkæle dig og dem du holder af med smukke smykker. Vores Halo by Carat serie er ingen undtagelse. Den er netop designet til at give skønhed og glæde i livet med enkle og elegante halskæder, der kan bæres til hverdag og til festlige anledninger.

Se nærmere på de smukke Halo by Carat halskæder her i webshoppen, eller kom ind i en af vores butikker. Vi ser frem til at forkæle dig med et nyt smykke.

Læs mere
Er Halo by Carat halskæder med diamanter?

Ja, du finder små diamanter hele vejen rundt om vedhænget.

Hvilke materialer findes Halo by Carat halskæder i?

Du kan både købe halskæderne fra Halo by Carat i guld, hvidguld og rosa guld.

Hvor køber jeg Halo by Carat halskæder?

Du kan købe alle halskæder fra kollektionen hos Carat Diamanter.