Vi fejrer 27 års fødselsdag med masser af gode tilbud

Luksuriøse Hearts by Carat halskæder i smukt design

23 varer

pr. side
Sorter faldende

23 varer

pr. side
Sorter faldende

Ultimativ selvforkælelse? Eller helt fantastisk gave? Hearts by Carat halskæder kan det hele. De smukke hjerteformede vedhæng er på luksuriøs vis udført med alt fra skinnende diamanter til strålende smaragder, pink safirer og sorte diamanter.

Carat Diamanter vægter personlighed og det unikke i livet højt. Vores Hearts by Carat kollektion af halskæder byder derfor på et væld af smukke halskæder i guld, hvidguld og rosenguld. Den er skabt til dig, der ønsker et personligt og gennemført smykke med eksklusive ædelsten.

Hearts by Carat kollektionen

Hearts by Carat er en af vores mest populære kollektioner. Det er den grundet de veludførte og smukke halskæder, der kan bæres af unge piger såvel som voksne kvinder. Alle er de skabt i materialer af den bedste kvalitet og med fokus på et tidløst design. Til dig der ynder at forkæle dig selv med luksuriøse smykker. Eller til dig der søger den absolut flotteste halskæde til studenten, konfirmanden eller fødselaren.

Eksklusive halskæder med ædelsten

Lad dig indhylle i en verden af eksklusive smykker. Start med vores Hearts by Carat kollektion, der virkelig tager idéen om en smuk halskæde til helt nye højder. Her får du ikke bare endnu en flot halskæde til samlingen. Nej, du får en eksklusiv og stilfuld halskæde med alt fra smukke diamanter til farvestrålende safirer og smaragder.

Kom lidt tættere på skærmen, og opdag de romantiske og fortryllende hjertehalskæder. Du finder dem som ét enkelt og solidt hjerte, ét hjerte indeni et andet hjerte, tre sammensatte hjerter og mange flere flotte styles.

Glæd dig til at opdage:

  • Halskæder i 18 karat guld
  • Halskæder i 14-18 karat hvidguld
  • Halskæder i 14 karat rosenguld
  • Vedhæng med diamanter og ædelsten fra 0,06 carat til 0,38 carat

Shop Hearts by Carat halskæder hos os

Enhver anledning er en ideel anledning til at investere i en funklende og flot Hearts by Carat halskæde. Om det er blevet tid til at forkæle dig selv, eller du søger en smuk gave. Vores webshop såvel som vores butikker byder altid på et væld af inspiration til selvforkælelse og gaver.

Forkæl for eksempel dig selv med en 18 karat guldhalsklæde med overdådige grønne smaragder i 0,12 carat. Eller giv den ultimative gave til din veninde, nemlig en 18 karat hvidguld halskæde med hele 39 stk. diamanter i 0,25 carat.

Mulighederne er mange, for hos Carat Diamanter ser vi aldrig begrænsninger, når det kommer til eksklusive smykkedesigns. Sådan er vores kollektion Hearts by Carat blevet til.

Læs mere
Er smaragder ædelsten?

Ja, smaragden er en af de fire ædelsten: diamant, rubin, smaragd og safir.

Findes der sorte diamanter?

Ja, det gør der. Den sorte farve kommer fra myriader af sorte grafitsammenslutninger inde i selve diamanten. Det gør den uigennemsigtig og dermed sort.

Hvor finder jeg Hearts by Carat halskæder?

Du finder hele Hearts by Carat kollektionen hos Carat Diamanter og dermed også de smukke og luksuriøse halskæder.