Spar 20% på vielsesringe

Tidløse og unikke Infinity by Carat halskæder – opdag udvalget her

Varer 1-24 af 79

Side
pr. side
Sorter faldende

Varer 1-24 af 79

Side
pr. side
Sorter faldende

Drømmer du om en smuk halskæde med et fantastisk diamantvedhæng? Én der er noget for sig selv, en som er helt helt unik. Infinity by Carat halskæder opfylder alt dette og mere til. De er indbegrebet af et elegant og tidløst design, som du aldrig har lyst til at tage af.

Hos Carat Diamanter kan du lade dig indhylle i en verden fyldt med smukke materialer, ædle sten og absolut gennemførte smykkedesigns. Infinity by Carat halskæderne er ingen undtagelse. Disse er indbegrebet af alt, hvad vi står for, og så er de skabt for at bringe glæde i livet.

Infinity by Carat halskæder holder for evigt

Carat Diamanter står bag et væld af unikke og gennemførte smykkeserier. Infinity by Carat er en af vores mest populære kollektioner. Det er den af to årsager; den høje kvalitet og det tidløse design. Begge dele betyder, at din halskæde fra Infinity by Carat kommer til at klæde dig med stil i mange år. Plejer du den godt? Ja, måske endda for evigt så. Netop derfor har kollektionen fået navnet Infinity, som på dansk betyder uendelighed.

Halskæderne er skabt med diamanter med SI1 klarhed og brilliant slibning. Dette betyder små uklarheder, som dog ikke kan spottes med det blotte øje. Slibningen er med til at frembringe en perfekt lysrefleksion og det uendelige i diamantens glans.

Unikke halskæder med skinnende diamanter

Hvilken smuk Infinity by Carat halskæde skal du give i gave? Eller endnu bedre – hvilken én skal du forkæle dig selv og din smykkesamling med?

Du har flere fantastiske muligheder, når det kommer til halskæderne fra Infinity by Carat. Vælg mellem:

  • Guld eller hvidguld
  • Diamanter fra 0,03 carat til 0,61 carat

Derudover er der også flere smukke designs at vælge mellem. Om du er til et ovalt vedhæng, et helt rundt ét, et blomsterformet ét, en smuk stjerne eller et hjul. Uanset hvilket vedhæng du går med, får du en fortryllende historie med i købet. Oplev den ved at betage vedhængets utallige slebne diamanter, der glimter løs i en uendelighed.

Shop Infinity by Carat serien her

Fortællingen om vores Infinity kollektion kunne fortsætte i en uendelighed. Det er en kollektion, vi er meget stolte af. Vi har dog kun fortalt dig "the basics" her – men vil du vide endnu mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os eller komme ind i en af vores butikker. Vi fortæller gerne om hver eneste halskæde og hjælper dig med at træffe valget om, hvilken én du skal vælge.

Læs mere
Består Infinity by Carat kollektionen kun af guldhalskæder?

Nej, du finder både halskæder i guld og i hvidguld. Alle er de med et forskelligt antal af diamanter og caraten af disse varierer.

Hvad betyder det, at en diamant har SI1 klarhed?

Det betyder, at der er nogle uklarheder, som man dog ikke kan spotte med det blotte øje.

Hvor shopper jeg Infinity by Carat halskæder?

Du finder dem hos Carat Diamanter, som fører hele Infinity by Carat kollektionen.