Lad dig fortrylle af stilfulde Petite by Carat halskæder med udsøgte diamanter

5 varer

Sorter faldende
 1. Nedsat
  Product Base Image Product Small Image
  Sophia vedhæng med 0,03 carat diamanter
  Normalpris 6.200 kr.
  Tilbudspris 3.100 kr.
 2. Product Base Image Product Small Image
  Petite vedhæng med 0,07 carat diamanter
  6.300 kr.
 3. Product Base Image Product Small Image
  Petite Halo halskæde med 0,03 carat diamanter
  6.800 kr.
 4. Product Base Image Product Small Image
  Petite Halo halskæde med 0,03 carat diamanter
  6.800 kr.
 5. Product Base Image Product Small Image
  Petite halskæde med 0,07 carat diamanter
  8.200 kr.
pr. side

Holder du af det minimalistiske og det enkle? Så er vores Petite by Carat halskæder et absolut must-see. Disse små og stilfulde halskæder i guld, hvidguld og rosenguld er designet med fokus på de små glæder i livet. Samt dét at det ikke behøver være prangende for at være smukt.

Halskæderne fra Petit by Carat kollektionen er alle skabt med udsøgte diamanter fra 0,03 carat til 0,10 carat. Petite, enkelt og stilfuldt – det er indbegrebet af denne flotte kollektion.

Opdag halskæderne her i webshoppen eller besøg en af vores butikker på Fisketorvet eller i Fields. Hos Carat Diamanter er vi altid klar til at tage godt imod dig.

Petite by Carat kollektionen

Denne populære kollektion indbyder til selvforkælelse på allerhøjeste niveau. Du kan nemlig forkæle dig med et enkelt, men utrolig fint diamantbesat smykke til halsen.

Halskæderne er designet med omtanke for et elegant og minimalistisk look. Vedhængene er små – som navnet petite beskriver det. At fremstille et mindre smykke er ikke nødvendigvis lettere end at skabe et stort ét. Der er derfor lagt store kræfter i både design og produktion af disse petite halskæder og vedhæng.

Diamanthalskæder i unikke designs

Petite er ikke ensbetydende med ringere kvalitet eller et kedeligt design. Nej, tværtimod. Med denne kollektion får du halskæder af virkelig høj kvalitet og one-of-a-kind designs.

Glæd dig til at blive fortryllet af:

 • 18 karat guldhalskæder
 • 18 karat hvidguldhalskæder
 • 18 karat rosenguldhalskæder

Hver og en er de udført i smukke designs. Opdag hjerteformer, runde vedhæng, kors og smukke kæder. De små og elegante vedhæng er besat med diamanter slebet som brillanter. Om du søger en fantastisk selvforkælelse eller en flot gave, så er Petite by Carat halskæderne oplagte.

Oplev de fortryllende Petite by Carat halskæder her

Som perler på en snor? Sammensat til en blomst? En amulet med syv diamanter? De minimalistiske og enkle halskædedesigns fra kollektionen byder hver især på deres helt unikke og betagende detaljer. Du bliver fortryllet af dem alle, og det har nok aldrig været sværere at vælge din favorithalskæde.

Heldigvis står vi altid klar til at rådgive og hjælpe dig. Vil du vide mere om historien og tankerne bag vores Petite by Carat kollektion? Vi elsker vores unikke smykkekollektioner og kan fortælle om dem i timevis – du stopper os blot, når du har hørt nok.

Bestil din Petite by Carat halskæde her i webshoppen. Vi sender gratis ved køb over 399 kr. og tilbyder også gratis retur.

Læs mere
Hvad er en brillantslibning?

Det er en måde at slibe en diamant på. Det giver diamanten hele 58 facetter og en helt perfekt lysreflektion.

Hvilke halskæder indeholder Petite by Carat kollektionen?

I denne kollektion fra Carat Diamanter finder du små og enkle halskæder med diamanter af forskellige carat. Designet som et hjerte, i rund form eller som en blomst.

Hvor kan jeg købe Petite by Carat halskæder?

Du finder de enkle og smukke halskæder hos Carat Diamanter, som forhandler hele smykkeserien.