Udforsk vores Silver Collection halskæder og opdag utallige smukke styles

Varer 1-23 af 56

Side
pr. side
Sorter faldende
  1. P1400660-3888x5184_01_1.jpg
  2. P1400280-3888x5184_01_1.jpg
  3. P1400491-3888x5184_01_2.jpg
  4. P1400660-3888x5184_01_1.jpg

Varer 1-23 af 56

Side
pr. side
Sorter faldende

Vores Silver Collection halskæder er designet med fokus på dig. Vi ynder at hylde personlighed, hvilket er muligt med seriens mange unikke designs. Du finder en smuk og gennemført halskæde efter lige din smag, om du er til ren sølv eller forgyldt sølv, hjerter eller blomster, zirkonia eller perler.

Carat Diamanters Silver Collection rummer mange fine halskæder i både sølv og forgyldt sølv, og alle vores flotte sølvhalskæder fra serien er naturligvis fremstillet i ægte sterlingsølv 925. Se nærmere på dem her i webshoppen, eller kom ind i en af vores butikker for at kaste et blik på de moderne smykkedesigns.

Tanken bag Silver Collection

Sølvsmykker og -halskæder er ikke noget nyt i sig selv. Sølv var faktisk det mest anvendte metal til smykker i middelalderen. Der er dog sket lidt med designet siden dengang. Se bare på vores elegante Silver Collection med dens moderne æstetik og gennemførte styles.

Silver Collection er skabt med en tanke om at tilbyde pæne smykker til overkommelige priser. Med denne serie får du unikke designs samt smykker af høj kvalitet, der ikke nødvendigvis koster en formue. Kollektionen rummer derfor et væld af muligheder for at shoppe en dejlig selvforkælelse eller finde en sød gave.

Silver Collection halskæder med zirkonia, perler og meget mere

Sølvsmykker er populære grundet deres minimalistiske og moderne udseende. Langt de fleste har et sølvsmykke derhjemme – om det er en halskæde, ring eller et armbånd.

Drømmer du om noget nyt til smykkeskrinet? Silver Collection halskæderne er ideelle til dig, der nyder at klæde dig med stil og pynte dig selv med et flot smykke i sølv. Silver Collection halskæderne kommer i mange flotte designs og kan bruges til ethvert look.

Tag et kig på kollektionen og opdag alt fra halskæder med vedhæng udformet som et blad, et smukt zirkonia vedhæng, et livets træ vedhæng, et rundt vedhæng med flere små zirkonia sten eller et forgyldt margueritsmykke.

Sølvhalskæder til selvforkælelse og søde gaver

På udkig efter den rette gave? Eller den skønne selvforkælelse? Det er altid oplagt at give en halskæde som gave til studenten, konfirmanden, den nyuddannede eller fødselaren, ligesom det også kan være skønt at forkæle sig selv med en fin halskæde i ny og næ.

Vores Silver Collection halskæder byder på et væld af gaveidéer for ethvert budget. Opdag dem her i webshoppen – vi sender gratis ved køb over 399 kr., og det er naturligvis også gratis at returnere halskæden igen, hvis du fortryder.

Læs mere
Er Silver Collection halskæderne udelukkende fremstillet i sølv?

Nej, du finder også forgyldte sølvhalskæder og halskæder i sølv med zirkonia og perler.

Hvor kan jeg shoppe Silver Collection halskæder?

Det kan du hos Carat Diamanter, som står bag den smukke Silver Collection.

Hvornår begyndte man at bruge sølvsmykker?

Sølvsmykker har en lang historie bag sig – det var blandt andet det mest brugte materiale til smykker i middelalderen.