Eksklusive guldvedhæng i smukke designs

Varer 1-23 af 151

Side
pr. side
Sorter faldende
  1. P1400408-3888x5184_01.jpg
  2. P1400598-3888x5184_01.jpg
  3. Product Base ImageProduct Small Image
    Sofia vedhæng
    2.995 kr
  4. P1400157-3888x5184_01.jpg
  5. P1400408-3888x5184_01.jpg

Varer 1-23 af 151

Side
pr. side
Sorter faldende

Drømmer du om en fin halskæde med et smukt guldvedhæng? Guld er et absolut klassisk valg, når det kommer til smykker. Du kan dog sætte dit eget personlige præg, alt efter om du vælger et guldvedhæng i almindelig guld, hvidguld eller rosenguld, ligesom du kan personliggøre dit look med guldvedhæng besat med alt fra perler til fine ædelsten.

Carat Diamanter er skabt med tanken om at udbyde et bredt sortiment af smykker, der indhyller dig i en funklende og farverig verden. Vores guldvedhæng er en del af denne fantastiske verden. Opdag dem her i webshoppen eller se udvalget i en af vores butikker. Vi garanterer, at du ikke bliver skuffet.

Stilfulde vedhæng i guld, hvidguld og rosenguld

Er du til det klassiske? Det moderne? Eller det unikke? Uanset hvad din smykkestil er, så byder vores udvalg af guldvedhæng på utrolig mange fine muligheder. Du kan gå tre veje, når det kommer til et vedhæng i guld. Vælg enten guld, hvidguld eller rosenguld.

- Guld er meget klassisk i sin gyldne form. Det eksklusive materiale tilfører elegance til dit look og ser smukt ud i kombination med diamanter såvel som zirkonia og farvede sten.

- Hvidguld er stilrent og absolut tidløst. Det ligner til forveksling sølv, men er frem for at være et hårdt ædelmateriale i stedet legeret guld belagt med hvid metal. Dette betyder, at dit hvidguldvedhæng er mindre tilbøjeligt til at få skrammer.

- Rosa guld er moderne og trendy. Måske vidste du det ikke, men rosa guld er faktisk ægte guld. Man opnår den rosa farve ved at blande guldet med andre materialer som kobber. Dette gør dog ikke guldet mindre ægte, da det også er noget, man gør med andre typer guld i f.eks. 14 og 18 karat.

Opdag en verden af smukke guldvedhæng

Vi elsker at forkæle dig og dem du holder af. Du finder derfor et utal af flotte guld vedhæng i vores sortiment. Opdag alt fra et detaljeret og smukt guldbladvedhæng med diamanter til et hvidguldvedhæng med en smuk perle, eller hvad med et korsvedhæng i rosa guld med funklende diamanter?

Om smykkevedhænget i guld er til dig selv eller til en gave, så byder Carat Diamanter på et utal af spændende muligheder. Du finder både vedhæng i ægte guld med sten, såvel som enestående guldvedhæng i 8 karat guld, f.eks. som et hjerte eller et stjernetegn.

Bemærk at vi sender smykket gratis ved køb over 399 kr.

Læs mere
Er rosa guld ægte guld?

Rosa guld er ægte guld. Man opnår den rosa farve ved at blande guldet med andre materialer som kobber. Dette gør dog ikke guldet mindre ægte, da det også er noget, man gør med andre typer guld i f.eks. 14 og 18 karat.

Hvad er hvidguld fremstillet af?

Hvidguld ligner til forveksling sølv, men er frem for at være et hårdt ædelmateriale i stedet legeret guld belagt med hvid metal. Dette betyder, at dit hvidguld vedhæng er mindre tilbøjeligt til at få skrammer.

Hvad koster et guldvedhæng?

Prisen på dit vedhæng eller din halskæde afhænger af, hvilken type guld der er tale om. Ligesom det også har betydning, om vedhænget er besat med ædle sten som diamanter.