Søde hjertehalskæder i romantisk og eksklusivt design

Varer 1-24 af 71

Side
pr. side
Sorter faldende
 1. Product Base ImageProduct Small Image
  Lilly hjertevedhæng
  445 kr
 2. Product Base ImageProduct Small Image
  Dark love diamantvedhæng
  4.800 kr
 3. Product Base ImageProduct Small Image
  Luisa halskæde
  495 kr
 4. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Line & Jo Miss Nelson Grey hjertehalskæde 53 cm
  Normalpris 975 kr
  Tilbudspris 487,50 kr
 5. Product Base ImageProduct Small Image
  Hjerte med zirkonia
  695 kr
 6. Product Base ImageProduct Small Image
  Sofia diamantvedhæng
  2.995 kr
 7. Nyhed
 8. Product Base ImageProduct Small Image
  Ella dogtag vedhæng
  8.500 kr
 9. Product Base ImageProduct Small Image
  Georg Jensen Curve hjerte
  1.650 kr
 10. Nyhed
 11. Nyhed
 12. Nedsat
  Product Base ImageProduct Small Image
  Blossom halskæde med blankt hjerte
  Normalpris 295 kr
  Tilbudspris 147,50 kr

Varer 1-24 af 71

Side
pr. side
Sorter faldende

Hjertehalskæder findes i alle former, farver og designs. De er et symbol på kærligheden her i livet, ligesom de også pynter flot omkring din hals. De romantiske halskæder med hjerter kan bæres af alle piger og kvinder uanset alder og smykkestil.

Carat Diamanter elsker at forkæle dig, og dem du har kær. Vores sortiment af hjertehalskæder byder derfor på smykker for enhver smag og ethvert budget. Om du er til sølvhalskæden med de fine zirkonia sten, hvidguld halskæden med ægte diamanter eller guldhalskæden i 8 karat guld.

Er du i tvivl om, hvilken hjertehalskæde du skal vælge? Vi står altid klar til at vejlede dig. Vores vigtigste mission er nemlig, at du bliver 100% tilfreds med dit smykkevalg. Opdag smykkesortimentet her i webshoppen, eller besøg en af vores butikker.

Traditioner med hjertehalskæder

Hjertehalskæder er et symbol på kærlighed. De gives ofte som gave, til en du har kær. Som valentinsgave, en sød venindegave eller en flot gave til studenten. Det er dog også et smykke, du kan købe til dig selv. Hvem ynder ikke at gå rundt med et symbol på kærlighed omkring halsen?

Hyldesten til kærligheden i livet skal selvfølgelig ske på stilfuld vis, og den skal matche din personlighed. Carat Diamanter har derfor samlet et væld af smukke hjertehalskæder i klassisk såvel som moderne stil og i alverdens fine materialer.

Opdag halskæder fra vores eget sortiment og fra kendte smykkebrands som Georg Jensen, Julie Sandlau, Mads Z, Michael Kors og mange flere.

Halskæder i sølv eller guld – med eller uden eksklusive sten

Hjertehalskæden er populær og findes i et væld af fine styles.

Bliv fortryllet af de betagende og eksklusive hjertehalskæder med diamanter fra vores Petite by Carat kollektion. Hold den minimalistiske og enkle stil op med den flotte Georg Jensen offspring hjertehalskæde i sterling sølv. Eller opnå det moderne og stilfulde look med en Michael Kors halskæde med hjertevedhæng i forgyldt sølv og zirkonia sten.

Hjerte halskæde til selvforkælelse eller en skøn gave

Hjertehalskæden er med til at hylde kærligheden i dit liv. Det smukke hjertevedhæng får dig til at tænke på det gode i livet, samtidig med at det pryder dit stilfulde look. Det er uden tvivl en oplagt selvforkælelse, når du vil minde dig selv om gode øjeblikke.

Derudover er hjertehalskæder også ideelle som gaver. Til én du holder meget af og som du gerne vil forkæle med et smukt og eksklusivt smykke.

Læs mere
Hvad koster en hjertehalskæde?

Der findes et utal af hjerte halskæder. Derfor varierer priserne også meget. Det kommer helt an på, om halskæden skal være i sølv eller forgyldt sølv, om den skal være i ægte guld eller hvidguld samt med eller uden sten.

Hvor finder jeg et bredt sortiment af hjertehalskæder?

Carat Diamanter tilbyder et væld af eksklusive smykker – her i blandt finder du utrolig mange søde og romantiske hjertehalskæder. Vel at mærke til ethvert budget.

Hvornår giver man hjertehalskæder som gave?

Du kan give en hjertehalskæde til enhver anledning. Dog er det en oplagt gave til en veninde, studenten eller konfirmanden. Det er en fin måde at give et flot smykke og samtidig vise din kærlighed til personen.