Spar 20% på vielsesringe

Smukke kors halskæder i klassisk eller moderne stil

19 varer

pr. side
Sorter faldende

19 varer

pr. side
Sorter faldende

Kors halskæder har eksisteret i utrolig mange år. Selve korset kan have en religiøs betydning, ligesom det også blot kan være for pyntens skyld. Idet de er så populære, findes der kors halskæder i et utal af designs og materialer.

Carat Diamanter fører et bredt sortiment af utrolig fine kors halskæder. Om du er til det prangende look med funklende diamanter og farverige ædelsten, eller du nyder et mere stilrent og simpelt look blot i sølv – så finder du den perfekte kors halskæde hos os.

Opdag udvalget her i webshoppen, eller besøg en af vores butikker.

Kors halskædens historie og betydning

Korset hører til den kristne tro, og brugen af kors halskæder kan dateres tusindvis af år tilbage. Dengang var kors halskæder et udtryk for religion. Det er de naturligvis stadigvæk, men de er også populære at bære grundet det flotte look, korset udstråler.

Korset er et tidløst vedhæng, der pynter omkring halsen. Om du er til det enkle og minimalistiske eller det detaljerede og farverige look, så er der altid et kors vedhæng efter din smag.

Opdag moderne og klassiske kors halskæder med eller uden diamanter og ædelsten

Der er mange veje at gå, når det kommer til valg af kors halskæde. Skal den være udført i et klassisk look? Skal den være mere moderne? Må vedhænget være prangende og besat med ædle sten? Stil dig selv disse spørgsmål, inden du vælger din nye kors halskæde.

En klassisk kors halskæde kunne vel sagtens være et helt enkelt sølvsmykke med både kæde og vedhæng i 925 sterling sølv.

En mere moderne kors halskæde kunne være en fin forgyldt halskæde med både kors og marguerit blomst. Denne er et oplagt valg til konfirmanden, der skal have et fint smykke, hvor ikke kun korset behøver være i fokus.

Prangende og farverige kors halskæder finder du også i vores sortiment. Opdag en hvidguld halskæde med korsvedhæng besat med diamanter og blå safir.

Kors halskæder – en oplagt gaveidé til konfirmanden

En af vores vigtigste missioner hos Carat Diamanter er at forkæle dig og dem du holder af. Det realiserer vi ved at forhandle eksklusive smykkedesigns. Heriblandt er vores mange fine kors halskæder, som findes til ethvert budget.

Kors halskæden er ideel som gave til konfirmanden, da det er en anledning, hvor man ofte giver et fint smykke, ligesom selve korsvedhænget kan have en særlig betydning for den unge konfirmand.

Læs mere
Hvor kan jeg købe kors halskæder med diamanter?

Carat Diamanter fører et bredt sortiment af kors halskæder i alverdens designs og styles. Du finder blandt andet halskæder med diamanter.

Hvor længe har kors halskæden eksisteret?

Kors halskæder kan dateres flere tusinde år tilbage i den kristne tro.

Hvornår giver man kors halskæder som gave?

En kors halskæde er f.eks. en oplagt gaveidé til konfirmanden, men kan også gives ved andre særlige anledninger.