Spar 20% på vielsesringe

Klassiske og moderne marguerit halskæder i sølv eller forgyldt

Varer 1-24 af 26

Side
pr. side
Sorter faldende
  1. Nedsat
    Product Base ImageProduct Small Image
    Georg Jensen marguerit halskæde Ø11 mm i sølv
    Normalpris 1.100 kr
    Tilbudspris 660 kr

Varer 1-24 af 26

Side
pr. side
Sorter faldende

Du kender det sikkert. Det fine og genkendelige margueritsmykke. Som halskæde er det udført med en slank kæde i sølv eller som forgyldt. Med et flot vedhæng af én eller flere marguerit blomster – også enten i forgyldt eller sølv.

De tidløse halskæder fås i flere smukke varianter. Carat Diamanter forhandler margueritdesigns fra Georg Jensen og Lund Copenhagen. Opdag halskæder med alt fra en lille marguerit på 7mm til én på 20 mm. Eller hvad med smuk kombination af flere små margueritter i vedhænget eller som margueritblomst inkorporeret i et hjerte?

Se nærmere på det brede udvalg her i webshoppen, eller kom ind i en af vores butikker. Vi glæder os til at finde den perfekte marguerit halskæde til dig.

Halskæder med marguerit – Danmarks nationalblomst

Margueritten er Danmarks nationalblomst, og smykkerne med denne har en lang historie bag sig. De er nærmest blevet en form for nationalsmykker, idet de er så populære.

Georg Jensen skabte den populære smykkeserie Daisy for mere end 70 år siden. Inspirationen bag var Dronning Magrethes mor, Dronning Ingrid, som fik et margueritsmykke i bryllupsgave. Det var som minde om hendes mor Margaretha, der blev kaldt for Daisy – herfra fik smykkekollektionen sit navn.

Siden hen har man også set Dronning Magrethe bære margueritsmykker, og det har givet kollektionen en form for royalt præg.

I dag er det ikke udelukkende Georg Jensen, der står bag de fine margueritsmykker. Carat Diamanter fører også halskæder fra blandt andet Lund Copenhagen. Uanset hvilke af vores smykkebrands du shopper fra, er du garanteret en tidløs og gennemført halskæde af god kvalitet.

Flotte og tidløse Marguerit halskæder

Til at starte med var halskæderne udført som forgyldt sølv (kæde og midten af blomsten) og med hvid emalje (blomstens blade). Men med den store popularitet er der kommet adskillige designs til. Du kan derfor gå flere veje, når du skal finde din marguerit halskæde.

Marguerit halskæderne findes i dag med vedhæng i flere størrelser, med vedhæng i sølv eller i sort emalje og med vedhæng bestående af flere små margueritblomster. Er du til guldsmykker, er det oplagt at gå med den helt klassiske marguerit halskæde, mens en sølvudgave er perfekt til dig, der nyder mere enkle og moderne smykker.

De mange muligheder gør det også let som en leg at finde en smuk marguerit halskæde til gave. Du finder absolut en fin én for enhver smag – til unge piger såvel som voksne kvinder.

Læs mere
Hvem står bag Marguerit halskæderne?

Georg Jensen skabte den populære smykkeserie Daisy for mere end 70 år siden. Inspirationen bag var Dronning Magrethes mor, Dronning Ingrid, som fik et margueritsmykke i bryllupsgave. Det var som minde om hendes mor Margaretha, der blev kaldt for Daisy – herfra fik smykkekollektionen sit navn.

I dag er der flere smykkebrands, der producerer flotte marguerit halskæder.

Hvordan så de første marguerit halskæder ud?

Til at starte med var halskæderne udført som forgyldt sølv (kæde og midten af blomsten) og med hvid emalje (blomstens blade). Men med deres store popularitet er der kommet adskillige designs til – de fås i dag også i sølv med hvid emalje eller i sort emalje.

Kan jeg købe marguerit halskæder i sølv?

Ja, der findes et væld af forskellige marguerit halskæder. De fås enten som forgyldt, i sølv eller sort emalje.