Personlige navnehalskæder i eksklusiv guld eller sølv

3 varer

Sorter faldende
 1. Product Base Image Product Small Image
  Navnehalskæde i 8 karat guld
  3.495 kr.
 2. Product Base Image Product Small Image
  Navnehalskæde i forgyldt sølv
  695 kr.
 3. Product Base Image Product Small Image
  Navnehalskæde i sølv
  400 kr.
pr. side

Navnehalskæder er blevet moderne igen. Selvom halskæden ikke er stor og prangende, er det lidt af et personligt statement at gå med dit eget navn om halsen. Vil du vise din kærlighed til en kæreste, veninde eller dit barn, kan du også få en navnehalskæde med denne persons navn.

Carat Diamanter fører et eksklusivt udvalg af halskæder med mulighed for navn på. Vælg alt fra én i 8 karat guld til én i 14 karat guld eller gå med en halskæde i forgyldt eller sølv. Vores sortiment byder på navnehalskæder til ethvert budget.

Traditioner med navnehalskæder

Der findes et utal af traditioner for at give navnehalskæder som gave. Det kan være alt fra en gave til dåbsbarnet, der lige har fået sit navn, til en unik konfirmationsgave. Disse er begge anledninger, hvor mange ofte giver smykker – og hvilket bedre valg end en personlig navnehalskæde?

Navnehalskæder er også en klassisk venindegave. Det kan være som en smuk gave med din venindes eget navn, men I kan også vælge at gå med hinandens navne. Det er en sød og fin måde at vise jeres venskab til hinanden på.

Få en personlig halskæde med dit navn

Hvis du går og drømmer om et personligt smykke, der er mere end bare til pynt, er navnehalskæden oplagt. Men hvilken én skal du vælge?

Hos Carat Diamanter fører vi et fint udvalg af navnehalskæder i et enkelt design. Navnet er skrevet med skrå skrift og med en tynd kæde til. Du kan enten vælge et eksklusivt design i 8 eller 14 karat guld, mens du også kan gå med en mere prisvenlig variant i forgyldt sølv eller sølv.

Om du går med guld, sølv eller forgyldt, får du en kvalitetshalskæde i et flot og gennemført design. Du kan altid selv vælge navn med op til 7 bogstaver – for flere bogstaver i navnet er der ved vores 8 og 14 karat halskæder et lille gebyr pr. ekstra bogstav.

Giv en navnehalskæde i gave

Navnehalskæden er den oplagte gave til den, du holder af. Hvorfor ikke glæde personen med et smukt og personligt smykke? Vores navnehalskæder er udført i et tidløst og enkelt design, som aldrig går af mode. De kan derfor bæres resten af livet.

Bestil navnehalskæden online, eller kom ind i en af vores butikker for at få hjælp til valg af størrelse og materiale. Vi glæder os til at levere navnehalskæden – til dig selv eller som en smuk gave.

Læs mere
Hvad koster en navnehalskæde?

Prisen varierer alt efter, hvilket materiale du gerne vil have navnehalskæden i. Skal den være i forgyldt eller i sølv, kan den købes til under 1.000 kr., mens en navnehalskæde i ægte guld koster fra 3.500 kr. og op af afhængig af karat.

Hvornår giver man navnehalskæder som gave?

Der findes et utal af traditioner for at give navnehalskæder som gave. Det kan være alt fra en gave til dåbsbarnet, der lige har fået sit navn, til en unik konfirmationsgave.

Skal navnehalskæden være med ens eget navn?

Det behøver den ikke at være. Du kan også få lavet halskæden med en venindes navn, så I kan bære hinandens navne. Det kunne også være med en kærestes navn eller dit barns navn.