Spar 20% på vielsesringe

Opdag sølvvedhæng i smukke former og med fine detaljer

Varer 1-24 af 237

Side
pr. side
Sorter faldende
 1. Product Base ImageProduct Small Image
  Ember halskæde
  395 kr
 2. Product Base ImageProduct Small Image
  G-nøgle vedhæng
  145 kr
 3. Product Base ImageProduct Small Image
  Kors vedhæng i sølv
  295 kr

Varer 1-24 af 237

Side
pr. side
Sorter faldende

Sølv er et populært materiale, når det kommer til smykkevedhæng. Sølv er både enkelt og tidløst at se på, ligesom det også koster lidt mindre, end guld og hvidguld gør. Sølvvedhæng er derfor oplagte, når du vil forkæle dig selv med et prisfornuftigt, men utrolig flot smykke.

Carat Diamanter forhandler eksklusive smykker i alle prisklasser og i alverdens stilarter. Fine sølvvedhæng kan du opdage mange af.

Du finder noget for enhver smag, om du holder af det enkle vedhæng uden så mange dikkedarer, det elegante og forgyldte sølvvedhæng eller det mere detaljerede vedhæng med farverige sten – find det her i webshoppen eller i en af vores butikker.

Ægte sølvsmykker i sterling sølv 925

Vi sætter en ære i at tilbyde dig smykker af høj kvalitet. Alle vores sølvvedhæng er derfor fremstillet i ægte sølv – også kaldet for sterling sølv 925. Dette tal betyder, at materialet er fremstillet med 92,5% rent sølv. Det er vores kvalitetsstempel for, at du køber et ægte smykke i god kvalitet.

Det behøver ikke at være dyrt at forkæle dig selv eller en du holder af med et flot sølvvedhæng. Opdag halskæder og vedhæng i alle prisklasser fra kendte smykkebrands som ByBiehl, Susanne Friss, Julie Sandlau, Ole Lynggaard, Georg Jensen samt fra vores egne betagende smykkekollektioner.

Vedhæng med sten, krystal og andre fine detaljer

Carat Diamanter byder på en verden af stilfulde, enkle og detaljerede smykker. De fine sølvvedhæng til halskæder er ingen undtagelse. Denne kategori indbyder dig til at vælge et personligt smykke, som matcher din stil.

Vælg et sølvvedhæng med dit eget forbogstav. Det er det ultimative, personlige valg. Sådan et personligt smykke er ligeledes en oplagt gave til din veninde, og I kan endda vælge at gå med hinandens bogstaver.

Skal sølvvedhænget have betydning, bør du se nærmere på de fine vedhæng med stjernetegn, som vi fører. Til skytten, vandbæreren, fisken osv. Du finder et flot sølvvedhæng til lige dit stjernetegn. Dette vedhæng er bestemt også en oplagt gave, når du gerne vil give noget personligt.

Drømmer du om et prangende og eksklusivt sølvvedhæng til halskæden? Så bør du vende blikket mod de fine margueritsmykker i forgyldt sølv eller i sølv med sort emalje. De elegante Ole Lynggaard vedhæng i oxyderet sølv med diamanter og flotte ædelsten. Eller hvad med de fine sølvvedhæng fra Susanne Friis med farvet krystal?

Hos Carat Diamanter træder du ind i en betagende smykkeverden med et utal af muligheder.

Læs mere
Hvad betyder sterling sølv 925?

Dette betyder, at materialet er fremstillet med 92,5% rent sølv.

Hvad koster et sølvvedhæng?

Sølv er typisk billigere end guld og hvidguld, men prisen kan godt variere alt efter, om sølvvedhænget er besat med diamanter eller andre sten.

Hvilke smykkebrands designer vedhæng i sølv?

Der findes utrolig mange smykkebrands, der står bag kollektioner med sølvvedhæng. Nogle af dem er blandt andet Georg Jensen, Julie Sandlau, ByBiehl og Susanne Friis.