CLICK & COLLECT PÅ FISKETORVET - JULENS BYTTEFRISTER FORLÆNGES TIL 6/5

Smykker til mænd

Her finder du smykker til mænd. Armbånd, halskæder, manchetknapper og slipsenåle til den moderne mand.

Vi har smykker fra velkendte og respekterede mærker herunder Tommy Hilfiger, Georg Jensen, Fossil, Maserati og Daniel Wellington.

Vi er naturligvis autoriseret forhandler af alle vores smykker.

Køb nu og få leveret hvor du vil eller afhent som Click&Collect i en af vores butikker i København.

Vi har gratis fragt ved køb over 399 kr. og fri retur.

Vi fandt ingen resultater som passer med dit valg.

Billige smykker til mænd

Det har igennem alle tider været normalt for mennesket at pynte sig. Både for kvinder og mænd. Den moderne mand er da også meget bevidst om sig selv, sin krop og sin udsmykning. Se bare på antallet af mænd med tatoveringer eller se på supermarkedernes bugnende udvalg af hudplejeprodukter til mænd. Vi hos Carat Diamanter er glade for, at manden er blevet selvbevidst nok til at gå op i sin fremtoning. Vi elsker nemlig vores mange fede og maskuline smykker til mænd!

Billige armbånd til mænd

Den mest populære smykketype til mænd er armbåndet. Og det er der en god grund til. Armbåndet kan nemlig bæres uanset, om du har jakkesæt, T-shirt eller uniform på. Det er et elegant statement smykke, der diskret kigger frem under tøjet på håndleddet og signalerer overskud, selvsikkerhed og god stil.

Armbånd kan styles enkeltvis eller i kombination af flere. Der kan leges med forskellige farver, mønstre og materialer, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Hvis du har et lille basissortiment, kan du kombinere til forskellige outfits alt efter humør og ønsker. Skal det fx business eller pleasure i dag?

Armbånd til mænd er billige smykker. Du kommer langt for ”nogle hundrede kroner”, og derfor er det ikke en investering på linje med fx et diamantsmykke. Det skyldes de to primære faktorer, der bestemmer prisen i smykkeproduktion: Materialer og arbejdsløn.

Læderarmbånd til mænd

Det mest populære materiale til herrearmbånd er uden tvivl læder. Det er der en række fornuftige forklaringer på.

For det første er prisen på læder lav, hvilket gør at de færdige armbånd bliver relativt lavt prissat. Således vil prisen på herrearmbånd ikke være en uoverkommelig barriere for langt de fleste, som overvejer at anskaffe sig et armbånd. Det er positivt for alle os, der prøver at udbrede smykker til mænd, da det gør beslutningen lettere for mange af vores kunder.

Læderarmbånd er behagelige at bære. De rasler ikke som stålarmbånd, og de generer ikke i løbet af dagen. De vejer næsten ingenting, så man bemærker stort set ikke, at man har dem på. Derudover får de ret hurtigt efter ibrugtagning ”custom fit”. Det betyder, at varmen og fugten fra dit håndled vil få armbåndet til at passe perfekt til dig. Når man tager et brugt læderarmbånd på, er det ligesom at glide ned i sine yndlingssko. Svup, så sidder det dér!

Enkle armbånd til mænd

Prisen på læderarmbånd til mænd påvirkes også af designet. Da de fleste læderarmbånd er relativt simple i designet, har der ikke forudgående været brugt mange timer på værkstedet. Der har ikke siddet en eller flere guldsmede og hamret og banket for at få alle de mindste detaljer på plads. Læderarmbånd har typisk nogle små udstandsninger eller er pyntet med fx små metalringe. Det kan også være, at der er sat et par led på i rustfrit stål, men meget mere bliver det normalt ikke til.

Udover at holde prisen på armbåndet nede, er det også med til at appellere til flere mænd. De fleste mænd kan godt lide enkle armbånd uden for mange dikkedarer.

Herresmykke mærker

En lang række producenter af herreure laver også flotte herresmykker. De kan enten bruges sammen med uret eller alene. Vi fører følgende mærker:

Tommy Hilfiger

Du kender nok Tommy Hilfiger for deres tøjkollektioner. Mærket har dog også produceret stilfulde herreure igennem flere år, og for nogle år siden kom turen til herrearmbånd.

Alle armbånd fra Tommy Hilfiger laves af læder i højeste kvalitet.

Alle klips og låsemekanismer laves i rustfrit stål. Disse elementer i rustfrit stål kan være belagt med en guldfarve eller rosaguldfarve for at tilføje armbåndet noget varme.

På nogle af armbåndene sidder der en metalplade, som viser Tommy Hilfigers stilrene logo.

Fossil

Her på siden finder du både Fossil armbånd og fossil halskæder fra det fede, amerikanske mærke. Armbåndene har et råt og maskulint design.

Nogle armbånd har detaljer i rustfrit stål. Det er Fossil Mens Dress. Andre har et mere simpelt design, og dem kalder de Fossil Vintage Casual.

Fossils halskæder passer i stilen til armbåndene, og det vil være oplagt at bære begge dele samtidigt. Fossils dogtag halskæder er meget populære og har et hårdt og råt look. De er perfekte til den meget maskuline mand. Hvis du er interesseret i mere fra Fossil, kan du også tage et kig på hele deres kollektion af ure.

Georg Jensen

Georg Jensen er dansk smykkekvalitet, når det er bedst. Mærket har produceret smykker siden 1904.

Georg Jensens smykker til mænd er klassiske og stilfulde. Se fx deres fine manchetknapper i sterlingsølv. De er perfekte til ethvert jakkesæt og et must til brudgommens smoking eller kjole og hvidt. Herrearmbåndene er i 925 sterlingsølv og produceret med lang holdbarhed for øje. Passer du godt på et sølvarmbånd fra Georg Jensen, kan det holde hele livet.

Maserati

Maserati producerer herreure og herrearmbånd. Mærket lægger sin identitet op af bilmærket af samme navn, så der er fokus på sport og høj klasse. Maserati bruger de klassiske materialer, læder og rustfrit stål, i produktionen af deres armbånd og stilen er cool.

Pas på dine smykker

Læderarmbånd kræver ikke den store vedligeholdelse, men hvis du giver den en tør klud en gang imellem, vil det være fint.

Sølvsmykker skal pudses, og du kan med fordel bruge et af produkterne i vores serie af plejemidler.

Smykkeblog

Hold dig opdateret med hvad der sker i vores verden. Hold øje med vores blog. Det er her, vi skriver om stort og småt i vores hverdag. Nye mærker, nye kollektioner, nye trends og meget andet.