Vi fejrer 27 års fødselsdag med masser af gode tilbud

Stilrene herrearmbånd i eksklusive designs

Varer 1-23 af 29

Side
pr. side
Sorter faldende
  1. Nyhed
  2. Nyhed
  3. Nyhed
  4. Nyhed

Varer 1-23 af 29

Side
pr. side
Sorter faldende

Herrearmbånd er blevet populære hos mange mænd. Det er stilfuldt og moderne for mænd at bære smykker, der tilfører et flot look til jakkesættet såvel som til polo t-shirten. Armbånd er diskrete accessories, der bringer med sig et flot og smart look til enhver personlig stil.

Carat Diamanter introducerer dig for en verden af eksklusive smykker. Opdag de smarte armbånd til herrer i maskuline såvel som elegante designs. Du finder alt fra læderarmbånd og armbånd i stof til stålarmbånd og sølvarmbånd.

Vi forhandler enkle såvel som detaljerede herrearmbånd fra vores egne kollektioner og fra populære herrebrands som Tommy Hilfiger, Maserati og Fossil. Se nærmere på de flotte armbånd her i webshoppen, eller besøg en af vores butikker, hvor vi også gerne deler ud af gode råd og vejledning.

Herrearmbånd til den klassiske eller moderne mand

Smykker som armbånd er ikke kun for kvinder. Mange mænd nyder et flot look, og dette fuldendes typisk med pæne accessories – f.eks. armbånd. Men hvilke armbånd kan du købe til en mand? Der findes mange spændende smykkekollektioner, der udelukkende designer smykker til mænd. Vi forhandler mange af dem her hos Carat Diamanter, hvor du altid er garanteret 100% originale designs og ægte materialer.

Glæd dig til at opdage:

  • Maskuline læderarmbånd i sort, brun, blå eller grøn
  • Elegante herrearmbånd i sølv som Bismark armbånd
  • Flotte stofarmbånd i sort eller multifarvet

Herrearmbånd findes i alverdens spændende udgaver. Du finder let et flot armbånd, der matcher hans personlige stil – om han er til det klassiske eller det moderne look.

Vælg et elegant Bismark armbånd i sølv til den stilfulde og klassiske herre. Det er et armbånd, der med sit tidløse look, kan bæres for altid. Shopper du armbånd til den moderne herre, bør du vælge et smart læderarmbånd. Disse er meget maskuline og fås i et væld af farver, der kan matche hans yndlingsoutfit.

Forkæl din mand med et flot armbånd i eksklusiv kvalitet

Et herrearmbånd er den oplagte gave til ham, der har alt. Med et smukt og maskulint armbånd kan han fuldende sit stilfulde look på arbejdet eller til festen. Det betyder meget selv for et herrelook, at man har de rette accessories. Disse sætter prikken over i'et på en elegant såvel som stilren facon.

Opdag de mange maskuline og flotte herrearmbånd her i webshoppen eller besøg en af vores butikker for at finde den perfekte gave til manden i dit liv. Vi står altid til rådighed til at vejlede dig.

Hos Carat Diamanter kan gaven altid byttes i op til 30 dage.

Læs mere
Hvad koster et herrearmbånd?

Du finder armbånd til herrer i alle prisklasser. De starter typisk fra 200 kr. afhængig af materiale og mærke.

Hvilke designs fås herrearmbånd i?

Herrearmbånd fås i mange forskellige designs, og de er typisk i materialer som læder og stål.

Hvornår kan jeg give et herrearmbånd i gave?

Herrearmbåndet er oplagt som gave til fødselsdag, bryllupsdag eller jubilæum.