Hjertevedhæng med diamanter

Varenummer
250391
På lager
10.300 kr

Dette vedhæng er en del af vores eksklusive infinity-kollektion. Infinity betyder uendelighed, hvilket også afspejler sig i det flotte smykke. Hjertet er fuldt besat af diamanter, hvilket giver et skinnende effekt. Denne model er i hvidguld og har 0,17 carat diamanter.

Igennem utallige timers arbejde på værkstedet har vi forsøgt at frembringe en kollektion af smykker, som alle fremhæver den enkelte diamants fantastiske egenskaber. Lysets rejse rundt i diamanten og dens 58 facetter fascinerer os til stadighed, og kigger du ind i en af de nøjagtigt slebne sten, ser du perfektion og en eventyrlig historie om forvandling. Evigheden er derinde!

Til alle diamantsmykker købt på caratdiamanter.dk medfølger altid et originalt diamantcertifikat som, sammen med vores fysiske forretninger, er din garanti for at du modtager et 100% originalt diamantsmykke.

Mere information
Varenummer250391

Specifikationer

Materiale:

Vedhæng: 18 karat guld

Kæde: Vedhænget kommer med en venezia- eller ankerkæde på 42 cm i forgyldt sølv. Ønskes en længere kæde, kan der i stedet medfølge en kæde på 45 eller 50 cm. Ønsket noteres i kommentarfeltet under check out

Ædelsten:

23 hvide diamanter W/SI1 i alt 0,20 carat med brilliantslib.

Anbefalet pleje af dit smykke:

Når du ikke bærer smykket, anbefaler vi at du opbevarer det i en smykkeæske eller et smykkeskrin adskilt fra andre smykker, så det ikke får unødige ridser.

Vedhænget kan med fordel renses i smykkerens, skylles i vand og tørres.

Vi kan renovere overfladen på dit guldsmykke, så det fremstår som nyt igen. Kontakt os hvis du vil høre mere om mulighederne.

Kundeservice T 33 13 80 60 E kundeservice@caratdiamanter.dk.

Se vores anmeldelser på Trustpilot