Tennisarmbånd med 1,78 carat diamanter

Varenummer
244091
På lager
Normalpris 49.900 kr
Tilbudspris 24.950 kr
Ved "længere leveringstid" skal smykket produceres fra ny. Kontakt os for at høre nærmere. NB: Tilbuddet gælder til og med 31. december 2022.

Tennisarmbåndet er et ikonisk smykkedesign, som er blevet båret af kvinder lige siden det for alvor blev kendt i 1987. Det er det perfekte valg, hvis du ønsker et luksuriøst smykke med underspillet elegance. Det er smalt, enkelt og feminint, men de mange funklende diamanter drager alligevel misundelige blikke.

Tennisarmbåndet har fået sit navn efter den verdensberømte tennisspiller Chris Evert, i 1987, fik stoppede spillet under US Open fordi hendes diamantarmbånd var gået op og hun havde tabt det på banen. Siden den dag har denne type armbånd heddet tennisarmbånd.

Igennem utallige timers arbejde på værkstedet har vi forsøgt at frembringe en kollektion af smykker, som alle fremhæver den enkelte diamants fantastiske egenskaber. Lysets rejse rundt i diamanten og dens 58 facetter fascinerer os til stadighed, og kigger du ind i en af de nøjagtigt slebne sten, ser du perfektion og en eventyrlig historie om forvandling. Evigheden er derinde!

Til alle diamantsmykker købt på caratdiamanter.dk medfølger altid et originalt diamantcertifikat som, sammen med vores fysiske forretninger, er din garanti for at du modtager et 100% originalt diamantsmykke.

 

Mere information
Varenummer244091

Specifikationer

Materiale: 18 karat hvidguld

Længde: 18,5 cm (kan bestilles i andre længder) 

Bredde: 2 millimeter

Højde: 2,5 millimeter 

Ædelsten: 73 hvide diamanter W/SI1 i alt 1,78 carat med brillantslib.

Læs her hvordan du passer på dine smykker eller kontakt vores kundeservice på telefon 33 13 80 60 eller kundeservice@caratdiamanter.dk.

Se vores anmeldelser på Trustpilot