Spar 20% på vielsesringe

Dåbsgaver og smykker til børn

Varer 1-24 af 188

Side
pr. side
Sorter faldende
 1. Nyhed
  Product Base ImageProduct Small Image
  Calypso Børneur
  498 kr
 2. Nyhed
  Product Base ImageProduct Small Image
  Calypso Børneur
  498 kr
 3. Nyhed
  Product Base ImageProduct Small Image
  Calypso Børneur
  498 kr
 4. Nyhed
  Product Base ImageProduct Small Image
  Calypso Børneur
  398 kr

Varer 1-24 af 188

Side
pr. side
Sorter faldende

Her finder du en samlet oversigt over vores gaveartikler til børn.

Der skelnes typisk mellem dåbsgaver til spædbørn og smykker til lidt større børn.

Hos Carat Diamanter kan alle gaver byttes. Det synes vi kun er rimeligt, og alle kan komme til at købe noget, der enten fortrydes eller haves i forvejen. Derfor har vi gjort bytning nemt for dig. Med byttemærket på æsken, kan du bytte gaven i en af mere end 300 butikker i Danmark, som er medlem af DGU – Danske Guldsmede & Urmagere. Du kan bytte gaven til en anden vare. Vil du returnere varen, kan du sende den retur til os, eller komme ind i en af vores butikker.

Børneartikler

Hos Carat Diamanter kan du finde dåbsgaver og smykker til børn. Vores kollektion af børneartikler indeholder flag, øreringe, armbånd, halskæder, bestik og sparebøsser.

Dåbsgaver

Dåbsgaver gives til dåbsbarnet i forbindelse med barnedåben. Både drenge og piger får dåbsgaver fra Carat Diamanter.

En dåbsgave er en fin påmindelse om den store dag. Måske ikke så meget for dåbsbarnet, men i høj grad for forældre og øvrig familie.

Dåbsgaver kan enten være flagstænger, sparegrise, billedrammer, bestik, dåbsrør, smykkeskrin, tandæsker eller æsker til den første hårlok.

Flagstænger

Flagstænger er hyppigt brugt som dåbsgaver. Det skyldes, at de kan sættes på bordet hvert år, dåbsbarnet har fødselsdag. Således får gaven liv og bringer glæde mange år frem. Nogle søskendebørn deles om en flagstang, som forældrene bruger til alle børnenes fremtidige fødselsdage. Andre børn har hver sin flagstang, som de kan tage med, den dag de flytter hjemmefra.

Bestik

Bestik er en anden populær dåbsgave. Den er som flagstængerne meget anvendelig, og derfor får dåbsbarnet meget glæde af gaven. Bestikkene bruges dog anderledes end flagstængerne, da de bruges intenst (dagligt) i barnets første 5-7 leveår. Herefter vil bestikkene blive for små.

Gravering

Et rigtig fint minde om dåbsdagen er en gravering. Vi kan gravere i alle vores dåbsgaver. Man kan gravere dét, man har lyst (hvis der da er plads nok). Typisk vælger man at gravere navn, fødselsdato og dåbsdato. Hvis man vil have lidt mere med, kan man også tilføje vægt og højde ved fødslen og navnet på kirken, dåben foregik i.

Halskæder og andre smykker til børn

Hos Carat Diamanter finder du børnesmykker til store og små børn.

Vi har både halskæder til børn, armbånd, øreringe og små, søde fingerringe.

Til helt små børn anbefaler vi halskæder eller armbånd. Det er ”one size”.

Halskæderne er 38 cm lange og forsynet med et sikkerhedsøsken, som ikke er loddet, men derimod kun klemt sammen. Hvis barnet hænger fast med halskæden, vil øsknet åbne sig. Skulle sikkerhedsøsknet ikke åbne sig, vil halskæden knække, da den er tynd. Og både guld og sølv, som halskæderne laves i, er bløde materialer.

Hvis man vælger at give en halskæde med et sødt vedhæng til et barn, kan man efterfølgende udskifte kæden med en længere. På den måde undgår man, at barnet ”vokser ud af smykket”.

Kors og dagmarkors

En fin dåbsgave vil være et kors eller de populære dagmarkors. De er meget symbolske for dagen og selve dåbshandlingen. Derudover er de ganske moderne i disse år. Især dagmarkors er populære blandt både små piger og voksne kvinder. Ved at vælge et kors eller dagmarkors, får du en gave, der kan holde hele livet og minde dåbsbarnet om den store dag. Kors og dagmarkors er også populære som konfirmationsgave.

Køb dåbsgaver og smykker til børn hos Carat Diamanter

Vi tilbyder gratis fragt og retur på køb over 399 kr.

Hvis du ønsker at give dåbsgaven eller smykket som gave, så tilbyder vi hele 30 dages bytteservice på alle smykker. Både ringe, halskæder, øreringe, armbånd, herresmykker og børneartikler.

Vi sender både til din privatadresse, arbejdsadresse eller et valgfrit udleveringssted Hvis du skal bruge dåbsgaven eller smykket med det samme, så kan du bruge vores Click & Collect funktion, hvor du kan reservere varen i en butik. Vi behandler løbende vores Click & Collect ordrer, og vi sender en besked, så snart ordren er klar til afhentning. Dette tager normalt under 24 timer.

Læs mere